žene, u poverenju

Ko se gazi autom taj se voli.
A kako je to udario autom a da nema neku frakturu ili potres?
Missim nije mi jnajjasnija situacija..ako je ishao jako jako sporo zar nije mogla da se izmakne?
Ili ga kao chikala a on manijak iz inata nije hteo da stane?
Mada onda ni ona nije bash chista u vugla...

Nije smijesno, mozda je prica ozbiljna, ali mene je podsjetila na situaciji kada je kombi, na nizbrdici, isao unazad, oborio neku baku i presao preko nje. Lik se parkirao tacno iznad babe.
Njoj nije nista bilo, osim sto se koprcala ispod kombija, nije se cak ni ogrebala, ali su zato ljudi koji su to vidjeli, nakon prvog naleta straha, vidjevsi sta se desava, popadali od smijeha..........
Ne bih vjerovala, da to najbolja drugarica nije vidjela....

A ovaj lik nije normalan, ako je zaista namjerno udario zenu kolima............boze, svasta...

posle svadje sa mužem u kolima, zalupila sam vrata, stala iza auta a on je krenuo unazad da me uplaši i oborio me autom. Kad je izašao da mi pomogne rekao mi je da ne sme da se lupa autom da uđem u auto. Na to sam ja otrčala, sela u neki par nisam mogla da došem sebi.

:shock:
Muškarci su stvarno čudni kada su kola u pitanju. A to sve samo zato što se oseća sigurno. Da si mu devojka ne bi smeo da bude takav. Čula sam za priču da je jedan ženu izbacio iz kola, zbog neke svađe. I otišao.

posle svadje sa mužem u kolima, zalupila sam vrata, stala iza auta a on je krenuo unazad da me uplaši i oborio me autom. Kad je izašao da mi pomogne rekao mi je da ne sme da se lupa autom da uđem u auto. Na to sam ja otrčala, sela u neki par nisam mogla da došem sebi.

ako kojom prilikom bude imao primjedbi na rucak,
vrati mu oklagijom po glavi
azdaja.gif

ozbiljno,
udarac bilo koje vrste nije stvar za zezanje

iako nisi napisala zbog cega ste se posvadjali, iako si tresnula vratima, tip nije normalan,kad je tako nesto uradio...da te na taj nacin zaplasi?Kupi ti stvari...sta treba da te ubije jednom kad uradis nesto po njegovoj proceni lose?Kakva je to uopste reakcija, nekoga rusiti kolima...kakav covek:otkacio:

Ok...ja jesam naletela na svog oca kolima i pored toga sto sam mu rekla da se skloni i nismo bili u svadji...jadan covek nije imao gde da se skloni pa je dobio malo izgrebanu butinu i cevanicu....

Ok broj 2...Jesam vratima od kola oborila biciklistu kojeg nisam videla u retrovizoru, ali i to je bilo slucajno...posle smo se smejali...

Nije ok ako ti je ovo neka posalica i od svog dragog pravis kretena ovde, sva sreca pa covek mozda i ne zna sta ga je snaslo, a ako je istina, onda ne znam sta da ti kazem...

Kupi sebi auto i neces dolaziti u ovakve prilike...I, da..obavezno se razvedi kao sto se ovde predlaze...

Nije smijesno, mozda je prica ozbiljna, ali mene je podsjetila na situaciji kada je kombi, na nizbrdici, isao unazad, oborio neku baku i presao preko nje. Lik se parkirao tacno iznad babe.
Njoj nije nista bilo, osim sto se koprcala ispod kombija, nije se cak ni ogrebala, ali su zato ljudi koji su to vidjeli, nakon prvog naleta straha, vidjevsi sta se desava, popadali od smijeha..........
Ne bih vjerovala, da to najbolja drugarica nije vidjela....

A ovaj lik nije normalan, ako je zaista namjerno udario zenu kolima............boze, svasta...

Kreten je verovatno računao da će se ona skloniti, a ona se, naravno, nije nadala... Ja bih ga odmah tako izudarala, da bi mi sam pakovao kofere, samo da odem! Jeste, nije lepo treskati vratima (ni od stana) pri raspravama, ali ako je i o treskanju vratima reč, prejaka mu je reakcija i pitanje je šta je on njoj pre toga rekao ili uradio. Da nije on od onih bolesnika kojima su kola važnija od života?

A ne..ne predajem se ja...sad cepam samo bankine...i kugle....sto je sigurno, sigurno je...ne pricaju, ne umiru, ne tuze...;)

:lol: Gospođo, pa vi nikada nećete naučiti da vozite, već ste 3 pešaka oborili.-A koliko još imam fore?

Bez zezanja, kajsijice, ako si stvarno ozbiljna i ako se to stvarno desilo, bez obzira na sam razvoj događaja koji je doveo do toga, fizičko nasilje nije rešenje tvom mužu fali nešto. Ozbiljno razmisli šta ćeš dalje.

Meni je ovo skroz suludo..razmislila bih dobro pre nego bi zaspala kraj njega..pogotovo ako je pun mesec..tada im svakakve ideje padaju na pamet.:mrgreen:
Sa njegove strane krajnje bezobrazno i drsko to sto je uradio i s namerom.Lik ocigledno spada u grupu osionih muskaraca..tesko Marelici kraj njega..

mozda ima samo uvrnut smisao za humor i jako lose vozi... a ona nije skapirala salu :think: a ko nema smisla za humor, velika je sansa da je tezak psihopata-znaci marelica je psiho u ovoj prici... odmah mi je bila sumnjiva...otisla u park... jos lupa vratima...:lol:

mozda ima samo uvrnut smisao za humor i jako lose vozi... a ona nije skapirala salu :think: a ko nema smisla za humor, velika je sansa da je tezak psihopata-znaci marelica je psiho u ovoj prici... odmah mi je bila sumnjiva...otisla u park... jos lupa vratima...:lol:

Nemoj tako, možda je drmao PMS. Ja u datoj fazi lupam vratima od kuće, kuhinjskih elemenata, kola, sudovima, daljinskim upravljačima... High maintenance, nema šta. A tako morbidan smisao za humor na kakav ti misliš nema ni Torente.

Back