ŽENE U CRNOM

logo1.jpg

Ма вештице најобичније - ЧАК ИМАЈУ И ЦРНИ СРП КАО СИМБОЛ

plakat_vestice.jpg

2502zrl.jpg

Oво им је симбол. :zper:

Jahacice Apokalipse obucene u vampirsku odecu!
Prva asocijacija koja coveku padne na pamet kad ih ugleda(znajuci ko su i sta su, za koga rade ) je ona narodna: Dabogda bile crne k'o lonac i tanke k'o konac:zper:

Ja sam jedno vreme bio uveren da su Zene u crnom organizacija majki poginulih vojnika u proslim ratovima i da zato imaju averziju prema ratu i politici koja je dovela do njega. Cak sam se istres'o na tipa koji ih je predamnom pljuvao.

Kol'ko me posle bio blam...

Фазон је у томе, да неко дебело наплаћује своју сексуалну оријентацију, што би неки "заостали" рекли настраност и путују по свету, на разне семинаре, конгресе, скупове,...и шатро се залажу за женска права, а да им жене то никада нису тражиле, нити су их бирале да их заступају.
При том те сподобе имају углавном тоталну збрку и конфузију у сопственом животу, а знам поуздано да не помажу ни своје најближе чланове породице...

Ja sam jedno vreme bio uveren da su Zene u crnom organizacija majki poginulih vojnika u proslim ratovima i da zato imaju averziju prema ratu i politici koja je dovela do njega. Cak sam se istres'o na tipa koji ih je predamnom pljuvao.

Kol'ko me posle bio blam...

Па то је лукаво смишљено (назив и костимографија), баш да би необавештени осетили симпатију према њима.

При том те сподобе имају углавном тоталну збрку и конфузију у сопственом животу, а знам поуздано да не помажу ни своје најближе чланове породице...
Bitno je da imaju para i osuđuju obične ljude što žive svoje živote.Sramota je za vlast što toleriše njihovo propagiranje u neku opšteljudsku vrednost umesto da ih zakonom smesti gde treba da budu po pravima.

А нико да се запита ко и зашто свим тим организацијама,
ПОКЛАЊА МЕДИЈСКУ ПАЖЊУ И ФОРСИРА НАСТУПЕ У ЈАВНОСТИ !?

Наравно теби је познат одговор, али због других да кажем, цела ствар у маргиналним организацијама тог типа и јесте у медијској пажњи, јер оне без медија не постоје.

Proticah negde dobru definiciju "Zena u crnom" :"#

Njihova mrznja prema svemu što nosi prefiks srpski je direktno proporcionalna duzini njihove seksualne apstinencije."

----------------------

"Grupa traljavih uličnih zabavljača,koji o sebi vole da misle kao o performans artistima, antisrpskih aktivista. Koliko je stvarno tu žena prisutno može da odgovori samo detaljan ginekološki pregled. Činjenica je da grupm dominira srbomrzački bašibozluk iz ex Yu republika i da su u plasmanu svojih ideja efikasne isto koliko su i omiljene u narodu srpskom, a omiljene su koliko i virus hepatitisa"

----
:hahaha:

Kakvo zanimanje - profesionalna lezbejka.

Stvarno je zalosno kakve marginalne i devijantne licnosti se nama prezentiraju kao toboznji cuvari javnog morala i tvorci javnog mnjenja.

Ja za to ni pored najbolje volje ne bih mogao da nadjem drugog objasnjenja osim zelje za daljom ciljanom degeneracijom Srba.

Back