- Poruka
- 6.533
Za sve brbljive zene isti recept vazi kao i za vrata od stojadina koja se na isti nacin zatvaraju kao i zenska brbljiva usta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Men are often thought to be the more aggressive partner, but a new study suggests this is not the case....
Muskarci su ocekivani dqa budu fizicki agresivnijiji ali nova istraizvanja pokazuju drugacije rezulltate.
http://www.telegraph.co.uk/men/relationships/10927507/Women-are-more-controlling-and-aggressive-than-men-in-relationships.html#disqus_thread
Zaključak: muški i ženski pol mora da sarađuje međusobno dok to ide, međutim kada dolazi do neslaganja, jači pol mora da donese odluku. Ako muškarac prepusti pravilo jačeg ženi, onda je to njegova odluka, međutim mora da bude svestan da mu je priroda ili bog (kako hoćete) dao snagu koja premašuje snagu žene. Da bi svaki muškarac došao do tog zaključka mora da razmišlja logički, a to je druga najbitnija stvar koja napravi muškarca jačim polom. Znači snaga i logika.
brak su izmislile žene za svoje ciljeve
Samo im je važan jedan jedini papir.
Čista institucionalizovana prostitucija !
Postanu same sebi makro.
Sve je legalno
Opet neka agresijaniste culi da mi nemamo neprijatelje
![]()
nema tuca drugdanas mi je nesto po voljiiii
![]()
sta je nejasno drugarko draga?Sta napisa drug![]()
Ma sve mi je jasno drugOvo slusam kad krenem sad na kraci put
pa ti si pravi drug
![]()