- Poruka
- 6.902
Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da se muskarci brze zaljubljuju od zena,zene su opreznije u tim stvarima samo kad se zaljube to ljubav je dublja.Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
ugrozene daIstina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
Iz mog iskustva žene su se prve zaljubljivale.Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
Ima smisla, mada mislim da se muskarci vise naloze, nego zaljubeMislim da se muskarci brze zaljubljuju od zena,zene su opreznije u tim stvarima samo kad se zaljube to ljubav je dublja.
al kako si mislio opreznije?Mislim da se muskarci brze zaljubljuju od zena,zene su opreznije u tim stvarima samo kad se zaljube to ljubav je dublja.
Pa ne prepustaju se tako lako osjecanjima ozbiljnije su u tim stvarima, ja se zaljubim i nakon dva dana je zaboravim kao i np mozes puno vise da joj nedostajes ali ceka da je ti nazoves.al kako si mislio opreznije?
aha, jasno.Pa ne prepustaju se tako lako osjecanjima ozbiljnije su u tim stvarima, ja se zaljubim i nakon dva dana je zaboravim kao i np mozes puno vise da joj nedostajes ali ceka da je ti nazoves.
Mit.Istina ili mit
podjednako onda, ili?
Mit, ako ne žožeš da postaviš link do tih istraživanja?Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
hehe, al zašo zene kazu , muskarci nakon raskida igraju kosarku sa drustvom ko da se nista nije desilo, a mi sedimo i placemoŽene se brže zaljubljuju ali i odljubljuju...![]()
ok proracunatost na stranu, proracunat sam i ja pa nisam zenaMit, ako ne žožeš da postaviš link do tih istraživanja?
Ne znam kako si povezao oksticin i zaljubljrnost. Zar to nije hormon koji podstiče isticanje mleka kod žene, i luči se posle kontrakcija materice?
Ako jeste - onda je normalno da se luči više.kod žena?
Moj utisak je da.je "zaljubljrnost" kod žena mnogo više proračunata i pod uticajem racionalog, kroz uslove koje neko mora da ispuni, nego što je to stvar hormona.
Muškarci su jednostavniji?
Trebalo bi da jedu, ali su samo lepota i građa, uglavnom stvari koje su presudne?
Na hormone mogu da se pravdaju žene, u ciklusu?ok proracunatost na stranu, proracunat sam i ja pa nisam zenaal ima logike, al opet hormone ne mozes kontrolisati, ako osetis neszo osetio si, ok racionalises i dobro, al si ipak osetio ili osetila.
https://my.clevelandclinic.org/health/articles/22618-oxytocin
https://www.health.harvard.edu/mind-and-mood/oxytocin-the-love-hormone
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6446474/#:~:text=The results showed that OT,1.19, p ˂ 0.001).
placem na zuzne pesme xD A testosteron mi je savrsen za moje godine, ne moze bolje ..radio testRekoh ti već, da je muški princip stoicizam, a njemu se i učimo, od malena - o tome da se emocije potiskuje?
Emocije su ženski navrativ, koji smo lukavo prihvatili, đane radi?![]()
opet proracunato sta? zavisi od osobe... ja bas imam osecaj da ih se da manipulisati prelakoDok je i kod njih, makar u žensko muškom odnosu proračunata i stoka, čak i više nego kod nas?
Jer prolazimo kroz mnogo više racionalnih filtera, nego one kod nas?
Otupećeš vremenom, kako te život sve više bude brusio?placem na zuzne pesme xD A testosteron mi je savrsen za moje godine, ne moze bolje ..radio testBrate svako ima emocije, i nema to veze sa djanom, to sto sam emotivan me znaci da sam slab... a to da budem hladan ko spricer bez emocija, to su sirovine