Žene - šarene!

U kojoj državi ti živiš?
Isto ti je u kojoj god državi da si žena.
Nemoj misliti da je u EU (kad već pitaš gde živim) mnogo bolje.
Najbolji položaj žene je u USA, ali čak ni tamo nije 100% ravnopravan. Feminizam je oruđe za rad, ne pokret koji je ženi dao slobodu i prava. Dao joj je samo nosi "jaram" koji mora tegliti, jer muškarcu razvojem civilizacije više nije mesto u "pećini".

U kojoj državi ti živiš?
Odgovorila sam,...ali šipak. Kad god napišem šta mislim :" poruka čeka odobrenje od moderatora". 😁
Mda,...ko razume, shvatiće. Dovoljno sam pojasnila u postu koji si citirala.
Mda i nema mnogo veze sa temom, ali ustvari dakako ima. Žena je danas kao što je oduvek i bila, slobodna samo duhom, da uradi : "što joj srcu drago". Ostali su tu da osude, uskrate joj, pljunu pod prozor i nastave dalje u nov pohod na "veštice".

Poslednja izmena:
Ne kažem da je feminizam nužno zlo za žene, nego za muškarce.
Nikad muškarcu nije bilo teže biti muževan, nego u modernom dobu.
Ženi je oduvek bili teško kroz istoriju, isto je i sada. Skinuli su joj jedan "jaram" i natakarili drugi. Nikad ni jedno biće nije bilo više iskorištavano i tlačeno, nego što je to žena.
Ovo je bas surovo
Nije bas sve tako tragicno postoji valjda i neka lepsa strana.:D

Ne kažem da je feminizam nužno zlo za žene, nego za muškarce.
Nikad muškarcu nije bilo teže biti muževan, nego u modernom dobu.
Ženi je oduvek bili teško kroz istoriju, isto je i sada. Skinuli su joj jedan "jaram" i natakarili drugi. Nikad ni jedno biće nije bilo više iskorištavano i tlačeno, nego što je to žena.
Kakav jaram, ajde bogati, ne fali vam ništa, sve četiri u zrak i uživaj.
Samo nešto kukate, a super vam.

🐈

Kakav jaram, ajde bogati, ne fali vam ništa, sve četiri u zrak i uživaj.
Samo nešto kukate, a super vam.

🐈
Pa evo,...vidiš da ni sad ne valja. Nina kuka na drugoj temi, kako biste dovoljno muževni.😁
Ja se slažem,...da muškarcima nije lako. Ali ne krivim žene za to što im je danas teže da budu muškarci, nego ikad ranije. Očekuje se od njih takoreći "nemoguće". U reali,...žena muškarca prilagodi sebi. Sve je moguće i nemoguće, u zavisnosti od toga ko šta želi. Moderni svet ima samo jednu parolu:" Danas je normalno, sve šta ti se sviđa".

Back