andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.240
vidi,ovaj moj je imao srece pa nije znao da sam ja svoje potkozne resavala sa alkoholom i makazicamaА мени баш слатко да мало кмечи па да га тешим после

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi,ovaj moj je imao srece pa nije znao da sam ja svoje potkozne resavala sa alkoholom i makazicamaА мени баш слатко да мало кмечи па да га тешим после

Видиш! Природно је
nos?a za to ne znam,ja vise volim da kopam..
Možeš li da poveruješ da ima muškaraca koji smaraju svoje žene da im to rade?Zašto neke žene fanatično obožavaju svojim partnerima da istiskuju bubuljice, čupaju dlačice i slične gadosti?
Kakva je tu psihopatologija u pitanju, da li ih te stvari lože?
Drage dame, kako izgleda vaš sadizam kada su partnerski odnosi u pitanju?
nisi zanimljiv tabe,odrasti
Ovde se osećaju Dexter momenti ... Respectja bih bila najsrecnija kada bi pao i u komu,onda imam vremena pa polako
Nikada ne bih pretpostavioMožeš li da poveruješ da ima muškaraca koji smaraju svoje žene da im to rade?![]()
pa ti uopste ne znas da uzivasNikada ne bih pretpostavio![]()
Zato je net čudo, saznaš i ono što ti nikad ne bi palo na pametNikada ne bih pretpostavio![]()
Hahaha slatko si me nasmejalapa ti uopste ne znas da uzivas

nisi zanimljiv tabe,odrasti

Još ono kada si baš u elementu uzmeš instrumente tipa: ček dragi da uzmem kataklinger, samo lezi i opusti seZato je net čudo, saznaš i ono što ti nikad ne bi palo na pametSmrkne mi se kad kaže, ajd dođi vidi šta mi je ovo, iscedi ako može
i trpi bre a ja namerno stiskam da me više ne smara
![]()

Imam ustipkeZlotvori. Garant vuku neke patologije iz proslosti.
Rođena za zvanje dermatologa ...ja sam imao rodjaku koja je obozavala da cedi bubuljice..stalno sam bezao od nje kao klinac
kaze..voli taj osecaj kad pukne![]()
Значи бљакZašto neke žene fanatično obožavaju svojim partnerima da istiskuju bubuljice, čupaju dlačice i slične gadosti?
Kakva je tu psihopatologija u pitanju, da li ih te stvari lože?
Drage dame, kako izgleda vaš sadizam kada su partnerski odnosi u pitanju?

realno i jeste postala lekar..doduse ne dermatolog ali je ozbiljna glava u americi sad medju dr-ima.Rođena za zvanje dermatologa ...
Kao što ameri kažu:Fuj bubuljice i ostalo..aliiii zato lagano lupanje po guzi uffff
Čisto da mu se pokaže ko je mamaAko mužjak ima kosu obozavam da ga malo pocupam za istu![]()
Oseća se jak sadizam kako zrači iz tebeAko mužjak ima kosu obozavam da ga malo pocupam za istu![]()