Žene sa "ozbiljnom kilometražom"

Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
Kada žena traži od muškarca da vozi dobar auto, da ima posao, da fino zarađuje na tom poslu, da ne živi sa roditeljima, onda su to kriteriji na koje ona ima pravo. Ali kada muškarac traži od žene da nije bila sa ostalim muškarcima prije njega, da nije minjala partnere, da je nevina i djevica, onda se njega optužuje za šovinizam, primitivizam, zaostalost. Znači po logici feminizma žene imaju pravo na kriterije a muškarci nemaju. Dvostruki aršini vladaju nažalost.

Tako je ..jer bi ekvivalent pitanja bilo isto i za muškarce i njihovu "ozbiljnu kilometražu"
Zašto je kilometraža bitna samo kod žena a ne i kod muškaraca
Kako misliš zašto? Zbog biologije draga. Penis i vagina nije isto. Samim tim nije isto kad muškarac minja žene i kad žena minja muškarce. Nije isto čak ni u sportu zabiti i primiti a kamoli u seksu. Eto malo vulgarno objašnjenje

Poslednja izmena od moderatora:
Ja nikada ne bi ni pristala na ragovore takve vrste. To su startu vidiš da je budala u pitanju.
Pa čekaj malo. Vi žene (feministkinje) kažete da je normalno da minjate muškarce, da je normalno da ste prije muža bile sa drugim muškarcima, da je to vaše pravo, da možete sa vašim tijelima raditi šta hoćete, da nevinost i djevičanstvo ništa ne znače u žena. Ako je zaista tako zašto onda kada vas se pita sa koliko muškaraca ste bile vi odmah skočite od bijesa, ljutite se, smatrate to uvridom i provokacijom, ne želite odgovoriti? Zašto skrivate kao zmija noge nešto što je po vašim tvrdnjama dobro? Di je tu logika? Zapravo same sebe demantirate. Ako je to zaista dobro onda bi vi tribale to otvoreno priznati i još se hvaliti time a ne vaditi pištolj čim vas se pita kada, kako, koliko i sa kim ste to radile?

Pa čekaj malo. Vi žene (feministkinje) kažete da je normalno da minjate muškarce, da je normalno da ste prije muža bile sa drugim muškarcima, da je to vaše pravo, da možete sa vašim tijelima raditi šta hoćete, da nevinost i djevičanstvo ništa ne znače u žena. Ako je zaista tako zašto onda kada vas se pita sa koliko muškaraca ste bile vi odmah skočite od bijesa, ljutite se, smatrate to uvridom i provokacijom, ne želite odgovoriti? Zašto skrivate kao zmija noge nešto što je po vašim tvrdnjama dobro? Di je tu logika? Zapravo same sebe demantirate. Ako je to zaista dobro onda bi vi tribale to otvoreno priznati i još se hvaliti time a ne vaditi pištolj čim vas se pita kada, kako, koliko i sa kim ste to radile?
Ja sam punoljetna! ;)

Kako misliš zašto? Zbog biologije draga. Penis i vagina nije isto. Samim tim nije isto kad muškarac minja žene i kad žena minja muškarce. Nije isto čak ni u sportu zabiti i primiti a kamoli u seksu. Eto malo vulgarno objašnjenje
Isto je.Seksualno prenosive bolesti pogadjaju i muskarce i zene isto.
Promiskuitetan muskarac je takodje rizik za zenu.
A sto se tice biologije,ti organi su zato i namijenjeni...njima broj nije bitan.😂
Dakle,njje stvar biologije nego drustva i drustvene prihvatljivosti.
Da zivimo u matrijarhatu vjerovatno bi bilo pozeljno da je zena imala sto vise muskaraca,a muskarac sto manje zena.

Isto je.Seksualno prenosive bolesti pogadjaju i muskarce i zene isto.
Promiskuitetan muskarac je takodje rizik za zenu.
A sto se tice biologije,ti organi su zato i namijenjeni...njima broj nije bitan.😂
Dakle,njje stvar biologije nego drustva i drustvene prihvatljivosti.
Da zivimo u matrijarhatu vjerovatno bi bilo pozeljno da je zena imala sto vise muskaraca,a muskarac sto manje zena.
Tko priča o bolestima? Ja to nisam spomenuo. Naveo sam druge razloge zašto nije isto kad muškarci minjaju i kad žene minjaju. A ne bolesti. Stvar je itekako biologije pa i fizike jer biološki i fizički nije isto primiti i zabiti. Penis služi da zabija. Vagina služi da ga prima. Da je to isto onda bi jedno i drugo služilo samo za zabijanje ili samo za primanje, onda bi bilo samo primanje ili samo zabijanje.

Tko priča o bolestima? Ja to nisam spomenuo. Naveo sam druge razloge zašto nije isto kad muškarci minjaju i kad žene minjaju. A ne bolesti. Stvar je itekako biologije pa i fizike jer biološki i fizički nije isto primiti i zabiti. Penis služi da zabija. Vagina služi da ga prima. Da je to isto onda bi jedno i drugo služilo samo za zabijanje ili samo za primanje, onda bi bilo samo primanje ili samo zabijanje.
I...koje si to druge razloge naveo?
Pominjao si biologiju...a ja ti kazem da sa stanovista biologije je bas kontra.
Ti organi su namijenjeni "primanju"...nije ograniceno brojem.

Pročitaj. Napisao sam već. Neću ponavljati kao papagaj.
Nisi napisao...To je i problem sto ne shvatas sta si napisao.
"Kilometraza" je iskljucivo bitna sa "drustvene strane",odnosno sta je drustveno prihvatljivo.
Sa strane biologije je svejedno i cak pozeljno da je veca.Polni organi su namijenjeni za razmnozavanje.I to im je funkcija.
Nije ograniceno brojem partnera.

Back