Redmond
Elita
- Poruka
- 18.083
Nema to veze sa sredinom nego sa zdravim razumomJbt u kakvim sredinama vi rastete i formirate se kao ličnosti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema to veze sa sredinom nego sa zdravim razumomJbt u kakvim sredinama vi rastete i formirate se kao ličnosti...
Čim ovako reaguješ istina je, hajde nemoj da si nervozan, možda ima nade za tebe.vidi moj komentar upućen ariodante mamlazu, ti i istina kp dupe i oko... a na komentar sam ti odgovorio ali pošto moj nije objavljen red bi bilo da se i tvoj obriše
Pa reagujem kako se inače reaguje na uvredu, a ta je standardna kad tvoj soj čuje nešto konzervativnije o ovoj temi... btw ako ti humor nije jača strana najbolje je ne siliti ga.Čim ovako reaguješ istina je, hajde nemoj da si nervozan, možda ima nade za tebe.
Šalim se, nema.
Return back je nemoguć.(stoji u zagradi za svaki slucaj cinjenica da svaki muskarac posesivno zeli da je jedini, ali…)
Zato paziti na vremeReturn back je nemoguć.![]()
Čemu?Zato paziti na vreme
Pa može ti biti lepo i sa dugoročnim i kvalitetnim partnerom... plus ta jurnjava za jeftinim dopaminom i toga da ti bude lepo po svaku cenu je meni lično malko klinačka...Čemu?
Vreme prolazi i ne pita te s kim si bio, nego gde si sada. Kad se osvrneš iza sebe, pitaće te samo jedno:
" Je'l ti bilo lepo ili nije"? Tebi,...ne onima koji su o tebi pričali ili sudili.
Sam sebe pitaš, sebi odgovarašA ko ce te to pitati?
Savest,...kad budemo morali da sumiramo "rezultate" svog ovozemaljskog života.A ko ce te to pitati?
Za to je zadužen, kažu, BogSavest,...kad budemo morali da sumiramo "rezultate" svog ovozemaljskog života.![]()
Nara'fno,...ne kažem da ne može.Pa može ti biti lepo i sa dugoročnim i kvalitetnim partnerom... plus ta jurnjava za jeftinim dopaminom i toga da ti bude lepo po svaku cenu je meni lično malko klinačka...
E,..to je dobro pitanje.A ko ce te to pitati?
E,..to je dobro pitanje.![]()
Once you go black....Return back je nemoguć.![]()
Nismo se razumeli izgleda,...never mind.Once you go black....![]()
Смисао везе мушкарца и жене су деца.
И ово ти каже неко коме није падало на памет да има децу, потпуно задовољан својим животом, окружен гомилом и пријатеља и девојака, проводима сваке врсте.
Данас имам двоје деце и просто не могу да замислим живот без њих. Немаш појма каква је то радост у животу.
Тако да, тинк аген.
.
Iako je pitanje decidno upućeno ženama, većina komentara je zapravo muška?Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
pa jesuDa li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
pa jesu
ali se ne sećam njihovih imena ni šta je bilo s njima posle.![]()
Ozbiljna kilometraža je to koliko dugo izdržiš u nekom zajedničkom projektu.Nema to veze sa sredinom nego sa zdravim razumom
užasno je to šta su muškarci smislili da diskredituju žene.
ima, ima... pogotovu ako se spanđava sa kojekakvima, a to što je nekom uvredljivo ne znači da nije istina, nek vodi računa o tome na vremeOzbiljna kilometraža je to koliko dugo izdržiš u nekom zajedničkom projektu.
Ako se to tumači kao neka podsmešljiva igra reči za ženu koja se nije skrasila sa prvim partnerom
veoma je uvredljivo. što će reći da zdravog razuma nema ni u mrvicama
lepa je zgodna sexi bistre pametiima, ima... pogotovu ako se spanđava sa kojekakvima, a to što je nekom uvredljivo ne znači da nije istina, nek vodi računa o tome na vreme