adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.609
Ne vidim da želi da se spasi, što je takođe legitiman izborNeće ga spasiti ta slatkoća ako ne promijeni životnu filozofiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim da želi da se spasi, što je takođe legitiman izborNeće ga spasiti ta slatkoća ako ne promijeni životnu filozofiju.
Pa takva sto mi pisemo istinu sa konkretnim primerima, dok ti izvrces na muskarce i nicim nase primere ne mozes pobiti,mi smo proziveli te pregazene,koje misle da su u ljubavi i pravdaju njom trosenje kao kres kombinacijeKakva je to tema ako ćemo svi klimati glavom i pisati: da, da, sve si u pravu. Tako je!
Da nećeš opet da ga reklamiraš? Evo ti prilike.niko ništa ne kaže nego su tebi stalno ti udavi na pameti šta su amo reć nalik na pišu samo puno veći
Ti se time hvališ?Pa takva sto mi pisemo istinu sa konkretnim primerima, dok ti izvrces na muskarce i nicim nase primere ne mozes pobiti,mi smo proziveli te pregazene,koje misle da su u ljubavi i pravdaju njom trosenje kao kres kombinacije
Ne lupaj kad ne razumes sta pise,ne peodaje za pare,nego misli da ima ljubav i tako nabije kilometrazuTi se time hvališ?
Koristiti nećiju tužnu sudbinu i nećije tijelo, koje sigurno silom prilika prodaje, nije nešto za pohvaliti se. Ovo mnogo govori o tebi, na tvoju žalost.
Meni je ovo djetinjasta priča i ne znam ni sama kako se ovdje nađoh. Nastavite.Pa jeste u pravu. Koliko se lako daješ i još bitnije kome se daješ govori dosta o tebi i o tome kakve persone ohrabruješ.
Nije ni to za pohvaliti se. Ako je tako osoba nije potpuna, nešto nedostaje u njoj. Znači koristiš lice koje ne može da se brine o sebi.Ne lupaj kad ne razumes sta pise,ne peodaje za pare,nego misli da ima ljubav i tako nabije kilometrazu
Etar trpi sve.Meni je ovo djetinjasta priča i ne znam ni sama kako se ovdje nađoh. Nastavite.
Bi on no sučimRazmisli malo
Pises nebuloze koje nemaju veze s primerima,one znaju sta rade.Nije ni to za pohvaliti se. Ako je tako osoba nije potpuna, nešto nedostaje u njoj. Znači koristiš lice koje ne može da se brine o sebi.
Razmisli malo, nije da ti kontriram i sl.
Tebi se čini da znaju! Površnost u životu je obično nedostatak vaspitanja od strane roditelja, manjak inteligencije i još niz faktora koji dovode djevojke u takve situacije.Pises nebuloze koje nemaju veze s primerima,one znaju sta rade.
Pa mislim ljudi ne treba drugim ljudima da naturaju na nos sve svoje što imaju u sebi, to je recept za dobre odnose. Zamisli šta bi bilo kada bismo sve govorili, sumnje, osećanja prema bivšima, itd itd.. svako ima prava da oćuti ali da posle nekog vremena se izjasni ima li to novo smisla ili nema.
Tako da.. stvarno bih bežala od nekog ko me raspituje sve šta je bilo, ne što nešto krijem već što mislim da je nezrela osoba. Inače mrzim psihologiziranje i te tzv duboke razgovore, ne smatram to mudrim. Jer čovek jedva da poznaje sebe, a ko zna kako to što on sumnja i misli glasno zvuči nekom drugom.
Zaista, imam sreće. Zadržavam se na onim zrelim. Klinci me ne zanimajuLjudi se otkrivaju malo po malo, ali je bitno da su fer prema drugome.
.Nisu problem bivši, ...nego budući.
Što bi kopao po mom telefonu, nek 'bolje bleji u svoj!
Ih, o cemu god hocesI čemu biste onda vas dvoje,...(45-50), inače razgovarali?
O lepom vremenu.
Osim što se nekako, podrazumeva da oboje imate prošlost.
Ne bih kopala po tuđem telefonu ( više nikad)..
Копала би и ти по његовом.
Ако си са неким, а надаш се будућем о чему се ту ради?
.
Pa pomozi im tako sto ces im reci da ne menjaju i ne nabacuju kilometrazu, kao da ce njom biti pametnije i iskusnije za nekog poslednjeg koji treba da svari sve njihove promasaje,nemoj nas da ubedjujes da smo veci muskarci ako imamo za to zeludacTebi se čini da znaju! Površnost u životu je obično nedostatak vaspitanja od strane roditelja, manjak inteligencije i još niz faktora koji dovode djevojke u takve situacije.
Ja ne bih ništa loše rekle o njima, jer ne znam ko i kako ih je naveo na taj put. Jednostavno lutaju u životu. Ja bi samo pomogla koliko mogu takvoj djevojci.
Ok,...tebe tuđa prošlost ne zanima u toj meri i obimu. To je sasvim legitimno.Ih, o cemu god hoces
Tema ima trilion![]()
.Ne bih kopala po tuđem telefonu ( više nikad).
Nzm,...nemam sve odgovore unapred.
Život piše romane!
Jbt u kakvim sredinama vi rastete i formirate se kao ličnosti...To su nju ejdž gluposti... ne znam ko dostojanstven bi hteo da kupi otpatke nekog buzdovana
Vidim nema mi poruke gde sam mu rekao da je incel, sigurno je prijavio.Jbt u kakvim sredinama vi rastete i formirate se kao ličnosti...
Realno- normalni muškarci hoće djevice. Znam da zvuči smiješno, no to je autentična muška priroda ako im je istinski stalo do žene.
Uza sva naklapanja, zaljubljeni muškarci- autentično- jesu posesivni i žele da je njegova p....- samo njegova. A ta p... nije samo anatomski organ, nego cijelo biće.
U Bibliji se za spolni odnos kaže "poznati". Nitko normalan- ne govorim o fetišistima- ne želi da bilo tko ima tu fundamentalnu spoznaju njegovoga predmeta žudnje- osim njega samoga. On i samo on.
Ako ima i nešto imaginacije-a to i ne treba u moderno doba, kad žene snimaju svoja ye... s drugima- a netko naleti na video svoje sadašnje izabranice srca kako puši nekom ili kako ju dvojica ye.... naizmjence- to izaziva krajnji impuls odvratnosti u pleksusu i kod normalnih- prekid.
Tradicionalne civilizacije (hindusi,muslimani,...) tu su samo indikator autentične muške naravi.
To je moje, to ye... samo ja, a ako je tko prije, osjećam se poniženo kao da sam kupio rashodovanu cipelu.
Dakle, tvrdo postavljeno- svaka koja se ye... prije nego sa mnom je q... i ne zaslužuje idolizaciju.
No- to je posve nerealno.
Ostaje pitanje je li se prije ye...s recimo 5 ili 50?
Ako je s 5, onda je plus što nije previše; no minus je to što bi mogle biti ozbiljne veze, pa onda ni prema suprugu- recimo- nije "bićevito" cijela jer ima emocionalnih veze s ovima odprije.
Ako je s 50, minus je što je drolja; plus je što vjerojatno nema neke emo veze ni s kim od tih 50, pa je onda suprug kao dobio skoro cijelo biće, bar psihološki emocionano. No onda je pitaje može li taj psihološki profil s 50+ biti ikomu autentično odan kroz godine koje dolaze?
Zaključak: odrastao muškarac neće se previše vezivati za žensko, ako je svoj. Neće ju idolizirati, jer zna da je žensko hirovito, da je investiranje svojih resursa (emocionalnih, mentalnih, bioloških,..) u to ne najbolji izbor, i da je područje erosa za ostvarenog muškarca sekundarno.
S nestankom tradicionalnoga morala bi trebala biti minimizirana muška romantičarska sklonost (što je, čini se, dosta teško).
Ok,...tebe tuđa prošlost ne zanima u toj meri i obimu. To je sasvim legitimno.
Slažem se da jeste degutantno zalaziti u tuđu prošlost i intimu, ali nekad se mnogo toga prosto podrazumeva.
vidi moj komentar upućen ariodante mamlazu, ti i istina kp dupe i oko... a na komentar sam ti odgovorio ali pošto moj nije objavljen red bi bilo da se i tvoj obrišeVidim nema mi poruke gde sam mu rekao da je incel, sigurno je prijavio.
Istina vređa.