Žene sa "ozbiljnom kilometražom"

Pa takva sto mi pisemo istinu sa konkretnim primerima, dok ti izvrces na muskarce i nicim nase primere ne mozes pobiti,mi smo proziveli te pregazene,koje misle da su u ljubavi i pravdaju njom trosenje kao kres kombinacije
Ti se time hvališ? :think:
Koristiti nećiju tužnu sudbinu i nećije tijelo, koje sigurno silom prilika prodaje, nije nešto za pohvaliti se. Ovo mnogo govori o tebi, na tvoju žalost.

Realno- normalni muškarci hoće djevice. Znam da zvuči smiješno, no to je autentična muška priroda ako im je istinski stalo do žene.

Uza sva naklapanja, zaljubljeni muškarci- autentično- jesu posesivni i žele da je njegova p....- samo njegova. A ta p... nije samo anatomski organ, nego cijelo biće.

U Bibliji se za spolni odnos kaže "poznati". Nitko normalan- ne govorim o fetišistima- ne želi da bilo tko ima tu fundamentalnu spoznaju njegovoga predmeta žudnje- osim njega samoga. On i samo on.

Ako ima i nešto imaginacije-a to i ne treba u moderno doba, kad žene snimaju svoja ye... s drugima- a netko naleti na video svoje sadašnje izabranice srca kako puši nekom ili kako ju dvojica ye.... naizmjence- to izaziva krajnji impuls odvratnosti u pleksusu i kod normalnih- prekid.

Tradicionalne civilizacije (hindusi,muslimani,...) tu su samo indikator autentične muške naravi.

To je moje, to ye... samo ja, a ako je tko prije, osjećam se poniženo kao da sam kupio rashodovanu cipelu.

Dakle, tvrdo postavljeno- svaka koja se ye... prije nego sa mnom je q... i ne zaslužuje idolizaciju.

No- to je posve nerealno.

Ostaje pitanje je li se prije ye...s recimo 5 ili 50?

Ako je s 5, onda je plus što nije previše; no minus je to što bi mogle biti ozbiljne veze, pa onda ni prema suprugu- recimo- nije "bićevito" cijela jer ima emocionalnih veze s ovima odprije.

Ako je s 50, minus je što je drolja; plus je što vjerojatno nema neke emo veze ni s kim od tih 50, pa je onda suprug kao dobio skoro cijelo biće, bar psihološki emocionano. No onda je pitaje može li taj psihološki profil s 50+ biti ikomu autentično odan kroz godine koje dolaze?

Zaključak: odrastao muškarac neće se previše vezivati za žensko, ako je svoj. Neće ju idolizirati, jer zna da je žensko hirovito, da je investiranje svojih resursa (emocionalnih, mentalnih, bioloških,..) u to ne najbolji izbor, i da je područje erosa za ostvarenog muškarca sekundarno.

S nestankom tradicionalnoga morala bi trebala biti minimizirana muška romantičarska sklonost (što je, čini se, dosta teško).

Pises nebuloze koje nemaju veze s primerima,one znaju sta rade.
Tebi se čini da znaju! Površnost u životu je obično nedostatak vaspitanja od strane roditelja, manjak inteligencije i još niz faktora koji dovode djevojke u takve situacije.
Ja ne bih ništa loše rekle o njima, jer ne znam ko i kako ih je naveo na taj put. Jednostavno lutaju u životu. Ja bi samo pomogla koliko mogu takvoj djevojci.

Pa mislim ljudi ne treba drugim ljudima da naturaju na nos sve svoje što imaju u sebi, to je recept za dobre odnose. Zamisli šta bi bilo kada bismo sve govorili, sumnje, osećanja prema bivšima, itd itd.. svako ima prava da oćuti ali da posle nekog vremena se izjasni ima li to novo smisla ili nema.

Написао сам да се ради о врло осетљивим стварима и потребно је искуство и вештина да се оствари резултат, а да нико, а нарочито веза не остане на било који начин ускраћен или повређен.

Tako da.. stvarno bih bežala od nekog ko me raspituje sve šta je bilo, ne što nešto krijem već što mislim da je nezrela osoba. Inače mrzim psihologiziranje i te tzv duboke razgovore, ne smatram to mudrim. Jer čovek jedva da poznaje sebe, a ko zna kako to što on sumnja i misli glasno zvuči nekom drugom.
Zaista, imam sreće. Zadržavam se na onim zrelim. Klinci me ne zanimaju ;) Ljudi se otkrivaju malo po malo, ali je bitno da su fer prema drugome.

Тако сам и написао, инсистрање на детаљма прошлости партнера најчешће води у дубље проблеме и није неразумно то прекнути, типа имаш шта имаш, па се одлучи, али оваква питања више не долазе у обзир. Ту не треба бити наиван да ће се тек тако прекинути, али свако враћање на ту тему значи крај везе, па шта кошта да кошта.

Смисао везе мушкарца и жене су деца.

И ово ти каже неко коме није падало на памет да има децу, потпуно задовољан својим животом, окружен гомилом и пријатеља и девојака, проводима сваке врсте.

Данас имам двоје деце и просто не могу да замислим живот без њих. Немаш појма каква је то радост у животу.

Тако да, тинк аген.

.

Tebi se čini da znaju! Površnost u životu je obično nedostatak vaspitanja od strane roditelja, manjak inteligencije i još niz faktora koji dovode djevojke u takve situacije.
Ja ne bih ništa loše rekle o njima, jer ne znam ko i kako ih je naveo na taj put. Jednostavno lutaju u životu. Ja bi samo pomogla koliko mogu takvoj djevojci.
Pa pomozi im tako sto ces im reci da ne menjaju i ne nabacuju kilometrazu, kao da ce njom biti pametnije i iskusnije za nekog poslednjeg koji treba da svari sve njihove promasaje,nemoj nas da ubedjujes da smo veci muskarci ako imamo za to zeludac

Ne bih kopala po tuđem telefonu ( više nikad).😁
Nzm,...nemam sve odgovore unapred.
Život piše romane!
.
Не знам колико година имаш (не треба да објављујеш), али размисли да ли је време да преиспиташ свој образац приступа свом животу.

Тај образац не би требало да буде исти са 25 или са 30 итд. година јер живот не траје бесконачно

Неки план мораш да имаш, овако си као балон на ветру.

.

Realno- normalni muškarci hoće djevice. Znam da zvuči smiješno, no to je autentična muška priroda ako im je istinski stalo do žene.

Uza sva naklapanja, zaljubljeni muškarci- autentično- jesu posesivni i žele da je njegova p....- samo njegova. A ta p... nije samo anatomski organ, nego cijelo biće.

U Bibliji se za spolni odnos kaže "poznati". Nitko normalan- ne govorim o fetišistima- ne želi da bilo tko ima tu fundamentalnu spoznaju njegovoga predmeta žudnje- osim njega samoga. On i samo on.

Ako ima i nešto imaginacije-a to i ne treba u moderno doba, kad žene snimaju svoja ye... s drugima- a netko naleti na video svoje sadašnje izabranice srca kako puši nekom ili kako ju dvojica ye.... naizmjence- to izaziva krajnji impuls odvratnosti u pleksusu i kod normalnih- prekid.

Tradicionalne civilizacije (hindusi,muslimani,...) tu su samo indikator autentične muške naravi.

To je moje, to ye... samo ja, a ako je tko prije, osjećam se poniženo kao da sam kupio rashodovanu cipelu.

Dakle, tvrdo postavljeno- svaka koja se ye... prije nego sa mnom je q... i ne zaslužuje idolizaciju.

No- to je posve nerealno.

Ostaje pitanje je li se prije ye...s recimo 5 ili 50?

Ako je s 5, onda je plus što nije previše; no minus je to što bi mogle biti ozbiljne veze, pa onda ni prema suprugu- recimo- nije "bićevito" cijela jer ima emocionalnih veze s ovima odprije.

Ako je s 50, minus je što je drolja; plus je što vjerojatno nema neke emo veze ni s kim od tih 50, pa je onda suprug kao dobio skoro cijelo biće, bar psihološki emocionano. No onda je pitaje može li taj psihološki profil s 50+ biti ikomu autentično odan kroz godine koje dolaze?

Zaključak: odrastao muškarac neće se previše vezivati za žensko, ako je svoj. Neće ju idolizirati, jer zna da je žensko hirovito, da je investiranje svojih resursa (emocionalnih, mentalnih, bioloških,..) u to ne najbolji izbor, i da je područje erosa za ostvarenog muškarca sekundarno.

S nestankom tradicionalnoga morala bi trebala biti minimizirana muška romantičarska sklonost (što je, čini se, dosta teško).
ezgif-1ea4ca1b5666de.jpg

Ok,...tebe tuđa prošlost ne zanima u toj meri i obimu. To je sasvim legitimno.
Slažem se da jeste degutantno zalaziti u tuđu prošlost i intimu, ali nekad se mnogo toga prosto podrazumeva.

Sve to sto se podrazumeva samo se kaze kada se oseti trenutak.
Volim spontanost, da se prica razvije, a kada se razvije, razvije se i sve ostalo :)

Back