Nepoverenje. Koji će mi đavo žena da se cimam da li me vara sutra neku boleštinu da navučem.Jbt ako ti je lepo sa njom, ako imate dobar sex, jedan neprijavljen koji je prošlost, je razlog da je šutneš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepoverenje. Koji će mi đavo žena da se cimam da li me vara sutra neku boleštinu da navučem.Jbt ako ti je lepo sa njom, ako imate dobar sex, jedan neprijavljen koji je prošlost, je razlog da je šutneš?
Meliote prepodobni, zato nikada nisi imao devojku niti ćeš je imati.Nepoverenje. Koji će mi đavo žena da se cimam da li me vara sutra neku boleštinu da navučem.
Zezam se breПа нису.
Били са много жена, сад те исте жене пљујемо, а мушкарце хвалимо. Нема смисла.
Ovo je pametan čovek.Ko da je bitno
Čak su mi privlačnije one koje imaju solidnu kilometražu
Ako se i javi koji, neće tebi nego njoj. A i da se javi tebi, šta ti to znači? To što je bivši ne znači da zna kol'ku kilometražu mu ima bivša. I kako bi ti uopšte mogao da znaš da li je baš taj jedan od onih prijavljenih ili neprijavljen?Pa jave se bivši kad-tad. Ko će zaboraviti hopa-cupa devojku.
Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale?
Zasto pravite tabu teme gde ih nema?
Ukoliko je zena postavila temu @Frederick_ verovatno je imala razloga za to.
Sada, ok je i isto da je tebi tema glupa.
Legitimno, ali samo uz postovanje sagovornika, sto je ovde, na forumu nazalost retka pojava.
A šta kažeš na ovo:.
Да негде заокружм претходни упис,
Једино питање које је логично да се постави на почетку (у том смислу) компликоване везе са (не)одређеним бројем бивших је, да ли постој неки нерашчшћен однос из прошлости.
Ali opet je sveprisutno. Zašto se o tome ne bi pričalo?Ja nikada ne bi ni pristala na ragovore takve vrste. To su startu vidiš da je budala u pitanju.
To se ne pita nego skupljaš informacije malo po malo ako je neko koga nikada ranije nisi video. Ako je iz kraja, onda već znaš.Nisam rekao da mi je tema glupa nego da je situacija u kojoj bih ja, kao muškarac, pitao takvo pitanje, jako glupa, kako za mene tako i za ženu kojoj bih postavio takvo pitanje.
Odgovorio sam na temu iz svog ličnog ugla.
Čitaj kako piše.
Raspiši kao što govoriš![]()
Žene brzo zaboravljaju. Ono što nije vrijedno pomena nalazi se u kanti za đubre. Svaka žena ima takvo iskustvo. U sjećanju ostaju samo oni koji su ostavili jedan nježan i pamtljiv trenutak.Ali opet je sveprisutno. Zašto se o tome ne bi pričalo?
Otvarač teme pita da li ste imale bilo kakvo iskustvo vezano za to. Eto, ti ne želiš o tome da pričaš iz ovog ili onog razloga. Neko drugi možda želi?Žene brzo zaboravljaju. Ono što nije vrijedno pomena nalazi se u kanti za đubre. Svaka žena ima takvo iskustvo. U sjećanju ostaju samo oni koji su ostavili jedan nježan i pamtljiv trenutak.
Brojanje kilometraže mi zvuči tako primitivno i jadno.
Inače, ulaziti u prošlost žene nije pametno. To je dio njenog života i samo njeno sjećanje ili zaborav.
Ma važi!Искреност би у овом случају била да обоје отворе партнеру неограничен приступ телефону партнера
To se ne pita nego skupljaš informacije malo po malo ako je neko koga nikada ranije nisi video. Ako je iz kraja, onda već znaš.
Nego, nije bitno kako si to saznao već šta ćeš da radiš kada to već znaš.
(Ispada da moram da prepričavam šta je manastirka već rekla u uvodnom postu)
A šta tu ima da se priča?Otvarač teme pita da li ste imale bilo kakvo iskustvo vezano za to. Eto, ti ne želiš o tome da pričaš iz ovog ili onog razloga. Neko drugi možda želi?
Iz muške perspektive, savetujem da što manje otkrivaš iz svoje prošlosti. Mnogo je bolje te informacije deliti na kašićicu, kad več mora ili iskrsne prilika. Tako se lakše svareDa li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
Ne treba rovariti po tim stvarima.Pitaju i muškarci i žene, ne nužno iz istih razloga.
Mnogi znamo iskustva drugih, ako baš ne želimo da pričamo o svom.A šta tu ima da se priča?
Meni to liči na pitanje da li ste se često kupali ili niste vodili računa o higijeni? Ko broji kupanje, tuširanje? To su uobičajene radnje kod kojih blijedi sjećanje za par dana. Fizičkih posljedica nema.
Za muškarce je to jako važna stvar i upravo zbog toga žene ih mnogo lažu i obmanjuju na svakom koraku. Ispada da je žena svakim imtimnim odnosom moralno kriva. A nije. Zašto bi bila?
Slažem se.Ne treba rovariti po tim stvarima.
.A šta kažeš na ovo:
Meni se baš to desilo da uđem u nov odnos a da patim za nekim od pre. I šta se desi, prođe mesec dana i ja sve zaboravim šta je bilo pre !Uvek postoji prošlost samo je pitanje da li sa tom osobom mogu da zaboravim ili ne, a to se ne vidi odmah na početku
Znači, ne čačkaj ništa na početku, videćeš kako se sve razvija.
Pa po takvom štrecanju cifra se da naslutitiJa nikada ne bi ni pristala na ragovore takve vrste. To su startu vidiš da je budala u pitanju.