Žene sa "ozbiljnom kilometražom"

Pa imao bih problem ako je "kilometražu" napravila zezajući se tipa hopa-cupa. Ta koja pristane da bude nekom muškarcu ili muškarcima seks igračka ne zaslužuje nikakvo poštovanje.
Samo zajedničko čitanje jevanđelja i isključivo vaginalna penetracija u svrhu oplodnje. I da bude tužno, ko otac Teodor u seriji Otvorena vrata. Grešne me misli muče, san mi na oči ne dolazi. Ljubavnim veštinama naučiću te ja.

Gde je taj problem kad ti kaže da je spavala samo s dvojicom pre tebe, a ona ludovala i provodila se tokom mladosti? Kako bi mogao uopšte da znaš kako je napravila kilometražu sem tako što ti sama kaže?

Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
A мушкарци са озбиљном километражом ?

i kod žena. i za dobro izgledajuće utegnute matorke se kaže da su uščuvane i garažirane.
a to se misli da se nisu fizički naradile u životu.
Ajde, ako je neofarbana, nesređena onda je babuskara, ako vodi računa o sebi u najmanju ruku je madam, pa šta vi hoćete?
Kao da je prednost kada se narinta u životu i pogrbi do zemlje! To može samo jedno da znači, da je muž nesnađeni smotanko, koji je svoj život i život svoje djece dao ženi u ruke. I nije mali broj takvih slučajeva. Onome koji je nesposoban voditi svoju porodicu treba zabraniti i ženu i djecu.

Kome se bre jave, tebi??? I šta kaže, bio sam ti sa devojkom i ti poveruješ? Au brate, ja sam mislila da sam ja konzervativna :mrgreen:
Neće meni da se javi nego njoj. Danas čovek ne može da se sakrije i da hoće. Niko neće da bude sa ženom koja je služila " za udarac". Možda samo neki paćenici ili zagoreni, ali takvi su manjina.

Ja ne bih imao problem i da je bila sa desetoricom pre mene, ali bih imao problem ako je bila hopa-cupa devojka.

Back