ŽENE,RAZJASNITE MI OVO JEDNOM ZA SVAGDA!

Da razjasnimo jednom za svagda.....nije poenta u lepoti ili ruznoci lica i tela. Nacices ti ljude koji su ruzni, debeli, tanki, nabildovani, ovakvi onakvi, sa gustim vedjama, sa tankim ili punim ustima a da imaju kraj sebe partnerke.....jbt, nije to sustina! Sam si zato sto uzrok sopstvenog stanja trazis na pogresnom mestu. Citala sam temu i tvoje druge postove (pa vise ne znam da li sam na pravoj temi) koji opet navode na tvoju problematiku! Covekova sreca, lepota i zadovoljstvo je u njemu samom. Kako si ti zadovoljan i kako ti vidis sebe, tom vibracijom odasiljas i zracis...a kako zracis tako ili odbijas ili privlacis! Drugo, mozda imas los pristup devojkama. Zenama su bitni maniri, stav, stabilnost, nacin na koji muskarac pleni. Ono sto je nekome lepo, drugom nije. Taj fizicki izgled za koga se ti hvatas i ne pustas je totalno trivijalna stvar u odnosu na stanje duse i uma. Kad ti imas mir u sebi samom imaces i zadovoljstvo koje je rezultanta harmonicne sprege tvog duha i tela. Imam prijatelja koji je slep, koji je borac u zivotu, zivi i ponasa se kao da vidi, uspesniji je od onih koji imaju sve na sebi, cak ima i devojku koju ce najverovatnije i da ozeni! Sta ti to govori? U tebi je sve. Biraj sta ces. Ovde su ljudi pisali i pisali, ako ti posle ovoga ne bude jasno....ili si glup ili neces da vidis istinu. To je to, Premda ja mislim da je ovo drugo, ti imas vec izdefinisane obrasce zivljenja koje ne zelis da menjas...tu je problem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kod mene, SLEPE devojke mozda imaju i prednost u odnosu na one koje to nisu.
Sta je tu cudno, SLEP a ima CAK? i devojku??.
Ako je slep, ne mora biti ruznjikav, imas jako lepih slepih ljudi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se tice fizickog izgleda,
veruj mi da u mom slucaju jeste JAKO BITAN skoro isto koliko i MOJE PONASANJE,
to mogu JASNO da primetim na ulici jer nemam vise toliko devojaka koje me gledaju na ulici.

Da bih PRISAO nekome,
taj neko prvo mora da prikaze bar malo vise paznje prema meni.
Da gleda u mom pravcu neko vreme,
da pokaze bar neki vidljiviji znak da je zainteresovan da se upozna samnom.
Govorim o nepoznatim zenama na koje nalecem negde u javnom prostoru i prvog puta u zivotu ih vidim.

Kako da pridjem devojci koja kada je pogledam odmah skrene pogled i ne pokazuje bas nikakvo interesovanje za mene?.
To bi bilo gubljenje vremena jer ocito ona ima neke svoje razloge zasto joj nisam interesantan kao pojava.
Drugo.
Moram imati neki kriterijum,
ne mogu da prilazim svakoj devojci na javnim emstima za koju osetim neko bar blago uzbudjenje i ubrzanje rada srca kada je vidim negde na ulici.
Takvih bude cesto bas dosta u toku jednog dana dok setam BGom recimo.
Moram imati neki kriterijum pomocu koga cu eliminisati nekog.
Moj kriterijum je kolicina paznje i interesovanja koje ta nepoznata devojka prikaze prema meni kada me prvog puta ugleda.
E sada, one koje ne prikazu tu paznju i interesovanje prema meni, razlozi tome mogu biti razni:

- Ima vec nekog.
- Antipatican sam joj fizicki
- Lose sam obucen prema njenom ukusu.
- Ruzno joj je moje lice.
-Ona se lose oseca ili je nesto brine i totalno je nezainteresovana za svet oko sebe.
- Vidi po licu da sam dosta stariji od nje jer ona zna da ima tek recimo 20 ili 23 godine.

Ali bez obzira na to, moram imati neki kreiterijum selekcije jer se relativno cesto desava da mi se veliki broj devojaka koje vidim dok setam dopadne fizicki.
Desavalo se da ne vidim ni jednu, posebno zimi kada su devojke u sirokoj odeci.
Ali leti dosta teze.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E kada vidim da devojka svo vreme dok smo u blizini pokazuje jasno interesovanje i paznju prema meni,
kao sto me je pre par dana an cekalistu ova zenska svo vreme gledala, cak i kada sam stojao iza nje,
stalno joj je glava bila okrenuta sa moje strane itd.
Tu mi je vec mnogo lakse.
Kada je dosao BUS, probio sam se kroz guzvu i stao uz nju i zapitao je nesto, poceo neku konverzaciju.
Ona me odbila vec posle 2 minuta ali meni nije bilo krivo zato.
Bilo mi je bitno da mi je pruzila sansu da nam se energije susretnu i na fizickom i na duhovnom, psihickom planu.
Ocito da se odlucila da me odbije iz nekog njoj znanog razloga:

- Mozda joj se u tih par recenica nije svidelo moje ponasanje i bilo joj je dovoljno toliko da to zakljuci.
- Mozda joj se nije dopalo moje lice jer nije imala prilike da ga lepo osmotri izbliza dok je ono u pokretu, mimike, gestikulacije itd...
- Zvakala je zvaku i duvala balone ali mi je pored toga kada sam je upoznao delovala JAKO fino, kulturno i blago. Mozda joj je to samo pocetna maska a ustvari je ensto sasvimd rugo i voli sasvim drugacije momke pa je u startu
uocila da ja nisam za nju.
-Najverovatnije da je vec udata i ima dete, posto sam video sliku neke klinke od 7,8 godina na pocetnoj strani mobilnog telefona.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENE RADUJE kada mi se desi neko odbijanje
jer sam pre toga uocio devojku koja je pokazala INTERESOVANJE ZA MENE
i to je nesto sto me raduje
posto uglavnom nailazim na ignorisanje gde god se pojavim i skeniram svoju okolinu.

Stvarno mi se SVE REDJE desava da primetim da neko ovako u startu pokaze interesovanje
ili cak i kada prvo ja pokazem interesovanje pa interesovanje druge strane dodje kao odgovor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voleo bih i da na FACEBOOKu nailazim na mnogo vise interesovanja
a nailazim samo an ignorisanje mojih poruka kada ih posaljem na profil neke nepoznate devojke.
Poruke su tipa sa mojim slikama, osnovnim podacima i pozivom da se upoznamo bolje nekako.

Back