kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
Imam neka pitanja za ženske članove foruma.
Postavljao sam ih ranije na odeljku LJUBAV I SEX ali tamo su svi neozbiljni i ima puno ženskih profila sa muškim vlasnicima.
Nadam se da ću ovde naići na konstruktivnije odgovore.
Prvo samo da kažem da imam 37 godina, nikada nisam imao seksualne odnose sa devojkom,
u životu sam imao samo 1,5 veze.
Prvu blizu 3 meseca i drugu 2 nedelje gde sam se sa devojkom video samo 2 puta.
Imao sam i nekoliko drugarica dok sam stanovao u BG, nekih 2,5 do 3 godine.
One nisu znale ili nisu htele da mi konkretniej odgovore na ova pitanja, možda ih bilo sram, ne znam.
Dakle, nemojte da se isčuđavate otkud vas pitam ovakva pitanja.
Na pitanja mi odgovorite JASNO, KONKRETNO i U SKLADU SA NUMERACIJOM.
Pitanja su sledeća.
1. Zašto je u svetu i kod nas ŽENSKA PROSTITUCIJA toliko rasprostranjenija i učestalija od muške?.
2. Zašto muškarci 1000 puta češće u proseku plaćaju seks od žena.
3. U jednoj emisiji pre par meseci, Snežana Savić je pokušala da da odgovor na moja pitanja 1. i 2.
rekavši da je ženi potrebno da oseti hemiju prema određenom muškarcu
da bi se seksualno uzbudila i otišla u krevet sa tim muškarcem
dok muškarac može da spava sa bilo kojom devojkom osećao hemiju ili ne.
E sada želim da pitam nešto.
I ja kao muškarac prosto NEMAM ŽELJU i VOLJU da idem u krevet sa devojkom sa kojom u interakciji ne osećam
da postoji bar nešto malo jača hemija.
Mogu naravno da se uzbudim i ejakuliram ako bi ona počela da me mazi po telu i osetljivim delovima istog,
da me oralno zadovoljava ili da penetriram u nju na silu.
Ali prosto nekako se osecam glupo i neprijatno mi je da to radim sa njom ako ne osećam da izmedju nas postoji
neki fluid ipak.
Uostalom, ja sam po prirodi mirniji i ne volim da osetim previse dinamike u devojci,
takvo previse slobodno ponasanje, u krevetu i izvan njega mi ubija libido.
Nisam dakle baš ni 100% siguran da bih doživeo orgazam sa takvom devojkom, verovatno bih ali...?.
U kontekstu prethodno rečenog, ŽELIM DA PITAM sledeće.
Da li i vi kao ŽENE razmišljate isto ovako kako sam ja opisao svoje razmišljanje i način ponašanja u tim sitvacijama
ili NE.
Ako NE, možete li mi pojasniti kako se vi osećate u krevetu sa momkom prema kome ne osećate neku preteranu
psihičku privlačnost?.
Znamo svi da prostitutke spavaju sa svim tipovima muškaraca ali prostitucija je jedno a pravi ženski stavovi i
ponašanje nešto drugo.
4. Da li pogled na MUŠKO NAGO TELO može da vas uzbudi seksualno?.
Ako je odgovor NE, šta je onda to što vas najčešće seksualno uzbudjuje i tera na seks?.
5. Pre par nedelja, neki javnosti nepoznat lik je prvog puta ušao u jedan RIJALITI.
Bio je u JAKO ŠIROKOJ KOŠULJI i ŠIROKIM PANTALONAMA.
Linije tela mu se uopšte nisu ni videle.
Nekoliko devojaka koje su već bile u toj vili u kojoj se dešava rijaliti su prokomentarisale da je BAŠ ZGODAN i
LEP.
Ok LEP, ali kako su one zaključile da je on ZGODAN ako je bio u EXTREMNO ŠIROKOJ KOŠULJI i
PANTALONAMA, linije tela se nisu mogle videti NI MALO?.
PUNO BI MI ZNAČILO da mi KONKRETNO, bez filozofije odgovorite na SVA ova pitanja.
Prvo ukucate 1. pa odgovorite na moje prvo pitanje. Ukucate 2.pa an drugo itd....
Hvala unapred.
Postavljao sam ih ranije na odeljku LJUBAV I SEX ali tamo su svi neozbiljni i ima puno ženskih profila sa muškim vlasnicima.
Nadam se da ću ovde naići na konstruktivnije odgovore.
Prvo samo da kažem da imam 37 godina, nikada nisam imao seksualne odnose sa devojkom,
u životu sam imao samo 1,5 veze.
Prvu blizu 3 meseca i drugu 2 nedelje gde sam se sa devojkom video samo 2 puta.
Imao sam i nekoliko drugarica dok sam stanovao u BG, nekih 2,5 do 3 godine.
One nisu znale ili nisu htele da mi konkretniej odgovore na ova pitanja, možda ih bilo sram, ne znam.
Dakle, nemojte da se isčuđavate otkud vas pitam ovakva pitanja.
Na pitanja mi odgovorite JASNO, KONKRETNO i U SKLADU SA NUMERACIJOM.
Pitanja su sledeća.
1. Zašto je u svetu i kod nas ŽENSKA PROSTITUCIJA toliko rasprostranjenija i učestalija od muške?.
2. Zašto muškarci 1000 puta češće u proseku plaćaju seks od žena.
3. U jednoj emisiji pre par meseci, Snežana Savić je pokušala da da odgovor na moja pitanja 1. i 2.
rekavši da je ženi potrebno da oseti hemiju prema određenom muškarcu
da bi se seksualno uzbudila i otišla u krevet sa tim muškarcem
dok muškarac može da spava sa bilo kojom devojkom osećao hemiju ili ne.
E sada želim da pitam nešto.
I ja kao muškarac prosto NEMAM ŽELJU i VOLJU da idem u krevet sa devojkom sa kojom u interakciji ne osećam
da postoji bar nešto malo jača hemija.
Mogu naravno da se uzbudim i ejakuliram ako bi ona počela da me mazi po telu i osetljivim delovima istog,
da me oralno zadovoljava ili da penetriram u nju na silu.
Ali prosto nekako se osecam glupo i neprijatno mi je da to radim sa njom ako ne osećam da izmedju nas postoji
neki fluid ipak.
Uostalom, ja sam po prirodi mirniji i ne volim da osetim previse dinamike u devojci,
takvo previse slobodno ponasanje, u krevetu i izvan njega mi ubija libido.
Nisam dakle baš ni 100% siguran da bih doživeo orgazam sa takvom devojkom, verovatno bih ali...?.
U kontekstu prethodno rečenog, ŽELIM DA PITAM sledeće.
Da li i vi kao ŽENE razmišljate isto ovako kako sam ja opisao svoje razmišljanje i način ponašanja u tim sitvacijama
ili NE.
Ako NE, možete li mi pojasniti kako se vi osećate u krevetu sa momkom prema kome ne osećate neku preteranu
psihičku privlačnost?.
Znamo svi da prostitutke spavaju sa svim tipovima muškaraca ali prostitucija je jedno a pravi ženski stavovi i
ponašanje nešto drugo.
4. Da li pogled na MUŠKO NAGO TELO može da vas uzbudi seksualno?.
Ako je odgovor NE, šta je onda to što vas najčešće seksualno uzbudjuje i tera na seks?.
5. Pre par nedelja, neki javnosti nepoznat lik je prvog puta ušao u jedan RIJALITI.
Bio je u JAKO ŠIROKOJ KOŠULJI i ŠIROKIM PANTALONAMA.
Linije tela mu se uopšte nisu ni videle.
Nekoliko devojaka koje su već bile u toj vili u kojoj se dešava rijaliti su prokomentarisale da je BAŠ ZGODAN i
LEP.
Ok LEP, ali kako su one zaključile da je on ZGODAN ako je bio u EXTREMNO ŠIROKOJ KOŠULJI i
PANTALONAMA, linije tela se nisu mogle videti NI MALO?.
PUNO BI MI ZNAČILO da mi KONKRETNO, bez filozofije odgovorite na SVA ova pitanja.
Prvo ukucate 1. pa odgovorite na moje prvo pitanje. Ukucate 2.pa an drugo itd....
Hvala unapred.