Žene provedu godinu i po dana u čišćenju kuće

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Наравно да ти је мука... Кад те неко оголи и кад немаш више за шта да се ухватиш онда ти буде мука од саме себе.. Мсм све је прошло, прво сте се дизале у небеса па сте спуштене, па сте ударале на мушкост па сте виделе да не пали ни то, е сад мора да се смишља нова тактика.

Наравно да ти је мука... Кад те неко оголи и кад немаш више за шта да се ухватиш онда ти буде мука од саме себе.. Мсм све је прошло, прво сте се дизале у небеса па сте спуштене, па сте ударале на мушкост па сте виделе да не пали ни то, е сад мора да се смишља нова тактика.

au covece ti stvarno imas problem.

Žene tokom života provedu, u proseku, 12.896 sati u čišćenju i spremanju kuće, dok muškarci na te aktivnosti potroše upola manje vremena, svega 6.448 sati

LONDON - Rezultati istraživanja, koje je nedavno sprovedeno u Velikoj Britaniji, svakako se neće dopasti ženama, posebno ne na Dan žena, jer anketa je pokazala da žene tokom života provedu, u proseku, 12.896 sati u čišćenju i spremanju kuće, dok muškarci na te aktivnosti potroše upola manje vremena, svega 6.448 sati.

Drugim rečima, ništa od pravedne raspodele kućnih poslova.
I dok žene s prljavšitom ratuju godinu i po dana tokom života, 16 odsto muškaraca hladno priznaje da nikada ne "mrdne ni malim prstom" da pomogne svojoj partnerki u pospremanju kuće.
Istraživanje, koje je naručila kompanija "Rag Doktor", otkriva i da trećina Britanaca ne obavlja ni minimalno čišćenje kuće.
Njih 75 odsto je reklo da nikada ne pere tepihe, ni kvake na vratima, a 17 odsto da mrzi bilo kakvo čišćenje.

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.307.html:423283-Zene-provedu-godinu-i-po-dana-u-ciscenju-kuce

:bye: Nisam bas siguran u njihovo istrazivanje ali ajde :zag:

Minimalistički uređen stan ili kuća, mogu da svedu oba proseka na 50%.

p.s. Ne znam zašto, ali upošte nisam začuđena informacijom da Britanci prednjače u štrokavosti svojih domova.

Сетих се оне емисије где две средовечне жене чисте прљаве куће -"How clean is your house".
how-clean-is-your-house.jpg

3268142749_54ac6702bf.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Сетих се оне емисије где две средовечне жене чисте прљаве куће -"How clean is your house".
how-clean-is-your-house.jpg

Јаооо, сећам се те емисије.

Фуууј!

Чудила сам се колико времена треба да кућа, а поготово клоња, не треба да се чисте да би дошли у онакво стање.

И какав желудац треба да имаш да то чистиш?

Заправо је главни проблем претрпаност стварима. Ти људи ништа живо не бацају, то је та патологија.

Ма, није само претрпаност у питању.

Гледала сам њихове ВЦ шоље, то бре никада није очишћено, не знам ни да ли воду пуштају после знате већ чега.

Отпаци хране на све стране, постељина од беле постала браонкаста, суђе на неколико гомила, у фрижидерима празне теглице, ма да не поверујеш.

Гледала сам њихове ВЦ шоље, то бре никада није очишћено, не знам ни да ли воду пуштају после знате већ чега.

Отпаци хране на све стране, постељина од беле постала браонкаста, суђе на неколико гомила, у фрижидерима празне теглице, ма да не поверујеш.

Ćuti, pozliće mi:sad2:. U Britaniji posteljinu menjaju jednom ili nijednom godišnje. Onda kad je menjaju može verovatno samo u kontejner da ide...

Има и код нас таквих кућа, требало је да видиш шта је нађено у стану једног старог "господина" из моје зграде после његове смрти.
А обучен пицикато, одело, машна, шешир, да не поверујеш.

Ćuti, pozliće mi:sad2:. U Britaniji posteljinu menjaju jednom ili nijednom godišnje. Onda kad je menjaju može verovatno samo u kontejner da ide...

Е, па, на њиховим форумима би оваква тема била излишна.

Њихове жене сигурно не проводе оволико чистећи кућу :D

Има и код нас таквих кућа, требало је да видиш шта је нађено у стану једног старог "господина" из моје зграде после његове смрти.
А обучен пицикато, одело, машна, шешир, да не поверујеш.

Za to si apsolutno u pravu. Poznavala sam i ja jednu gospođu (nek joj je laka crna zemlja) koja je bila dama par excellance, ali jednom prilikom kad sam se slučajno zadsila u njenom stanu nisam mogla da poverujem da ona tu živi:eek:. I njoj je bilo očigledno neprijatno, ali tako nešto sebi dozvoliti, a izdavati se za takvu damu je bolesno.

Back