Zene, pomagajte oko parfema

pa malo je glupo da joj daju pare(a to je uglavnom bon papirce sa zavrtanim parama)pre ce to da svati kao bolelo vas cose da se potrudite itd..
to se daje nekok dragom gde ne vaze kompleksi vezani za kolicinunpara itd...
ovako je kulturica da se poklon da nek uzmu neki najaci parfem a ona nek cuti i kaze hvala:lol:

Mene su, ocigledno, iskvarili Holandjani! :)
U ovakvim situacijama, poklon bon, a ima ih stotinjak vrsta i "tezina", najbolje rjesenje!
I nema ovdje, "kupi, rjesi se obaveze, pa sta bude"!
Ima svi da budu zadovoljni! :)
Kalvinisti!

...vrednuju novac, kalvinisti:lol:...juce sa Belgijankom na voz, rade pruge, mi kupile karte i ona da se vrati novac pa da se vrati, sat vremena je trazila kako da vrati 10 evra...bice da se kod njih novac nikako ne baca.

...mada je meni vazda neprijatno kada mi nedovoljno bliski ljudi poklanjaju intimnije stvari...vrhunac je bio kada su mi ispale gatje iz rodjendanskog poklona pred punom sobom...i to neke pamucne, moj broj, povece...sigurno sam imala pogled zbunjenog teleta...ne znas sta - kupi cokoladu, knjigu, cvet...resi se muke...a parfem je nezgodacija, posebno tako jak, ako mi se ne svidja - necu ga nositi...ako ga ne nosim - znacete da mi se ne svidja...

Situacija je sledeca... U firmi imamo koleginicu kojoj hocemo da kupimo parfem za rodjendan posto obozava parfeme ali je vrlo bitno da parfem ima izrazenu notu vanile. kopali smo po netu, isli po parfimerijama kao ludaci i jako je slaba ponuda istih. znate li neki dobar, firmiran (cena nije bitna) i da je vanila dominantna u mirisnoj noti... zene iz firme su davale neke predloge ali to nije to...

(meni je vanila u parfemu bljak, ali ona obozava taj miris) :D

hvala unapred. :)

ubjedljivo najodvratniji miris...kupuje ga uglavnom sirotinja,ili žene sa odsustvom bilo kakvog ukusa,kako za odijevanje, tako i muzičkog,i generalno životnog, to je miris sa buvljaka, koleginica ti je seljančica bez ukusa, već znam...sigurno nosi i tigraste haljinice, i ružne cipele, hehe...

Poslednja izmena:
Far Away Gold Avon za žene

GLAVNI AKORDI
vanila
žuto cveće
slatke note
amber
belo cveće

Recenzija, citat: "Danas ga omirisala na koleginici, miris je ostao u mojoj kancelariji pola sata! Iskreno sam ocekivala da je ovo neki Guerlain, ili mozda Armani, posto je vanila prepoznatljiva po njima. Kada mi je rekla da je Avon u pitanju, bas sam se prijatno iznenadila. Ovo je jedno puderasto cudo, pufnasto, sve sto ima veze sa oblakom ili penom na kafi.
Odlican parfem, jos da ga probam na svojoj kozi.
Imala sam predrasude prema Avonu, ali ovo je CUDO!
Kakva aura, kakav miris."

Back