Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste bile/bili na sajmu knjiga? Da li ste kupili neku od knjiga? Koje knjige preporučuje? Ja već planiram da kada sajam bude bio kod nas kupim novu Hoseinijevu knjigu (prethodnim sam oduševljena) i novu Musoovu knjigu.

bilo je extra knjiga na Deretinom /jedna od nekolicine meni omiljenih izdavačkih kuća/štandu, napraviš kombinaciju za skoro 1.000dindžosa-3 knjige, npr kod njih sam kupila Nabokova ,,Prozirne stvari"+ B.Jovanovića ,,Duh paganskog nasleđa" i Umita,,Šapat krošnji u ukletoj četvrti"
obično kupujem knjige koje sam već pročitala, pa zaključim da želim da ih imam, mada imam i izlete u smislu kao ova treća navedena, niti sam je čitala, niti sam čula za nju, imala sam nameru nešto drugo da umiksam u tu varijantu, u poslednjem trenutku sam odustala, moguće da ću je nekome pokloniti.
Mrzi me da nabrajam šta sam sve kupila, ne volim da preporučujem knjige nepoznatim ljudima, jer ne znam njihov sklop i šta ih zanima.

I ja volim knjigu u ruci, ali na policama trpim samo one koje zavolim.Od pročitanih mi se dopadne tek možda svaka deseta, a ostale me samo nerviraju kad ih vidim kako zauzimaju mesto. :rumenko:

Samo sam dve tako procitala. Nije mi to to. Imam utisak da ucim, a ne da uzivam...

ja jos sredjujem stan u smislu stvari...ostavicu samo licne stvari (obucu, odecu, posteljinu, peskire) i tehniku. sve ostalo mora da leti napolje. smeta mi gomila stvari. treba mi prazan i cist prostor, ali ne cist samo u smislu ociscen, jer se haos oseti i kada je zatvoren u ormare.

- - - - - - - - - -

mrzim u kuci ukrase, mrzim zavesice na sve strane, mrzim sve to sto opterecuje i privlaci prasinu. knjige su upravo takve...mislim da ih ima dovoljno u biblioteci, ne zelim stotine knjiga da drizm u stanu.

- - - - - - - - - -

recimo ja ne volim ni venecijanere, roletne, jer moraju da se peru rucno. ne volim zavese, jer mi zatvaraju pogled napolje, ali imam draperije za vece.....pogodne su jer ih pere masina, ne moram ja da ih briskam. :mrgreen:

Kome se prijavljuje fiziko lice koje prodaje medicinski materijal? Od marta ili aprila ove godine zabranjeno ej da fizika lica prodaju i lekove i neku medicinsku opremu...ako prodaje, kome prijaviti?

to pricas o prodaji na pijaci?
pretpostavljam da je komunalna policija zaduzena za to.

ako pricas o promoterima oni mogu da promovisu a obicno promovisu pored mesta gde mozes da kupis.

ne
otkud ti to to?

ja namerno ponekad ovde opizdim po juznjacki iz zezanja

ja ih licno teoretski ne znam, ali u govoru nemam problem sa njima....sluh i osecaj

Па, и ја сам мислила да знам, али ме мала демантовала кад сам узела да је преслишам пред испитивање.

Откуд два генитива, два датива, шта су им функције и значења, убиј ме ако знам :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Pa zezam se, breee... :lol:

Наравно да се зезаш, ја и падежи ко нокат и месо :mrgreen:

Da li ste radile kolonoskopiju sa anestezijom ili bez i kakva su vam iskustva?

Ух, ја нисам, али моја колегиница јесте, могу сутра да је питам, па да ти јавим ако овде нико није радио...

Знам да је рекла да није болно, али је непријатно, а за анестезију је нисам питала.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back