Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li ko iskustva sa cuvanjem golubova?

Danas spasila jednog jer ne moze da leti ili ne ume, nije ni ptic a nije ni veliki golub. I ne znam sta se radi sa pticama, kako se cuvaju. Deluje mi umorno i smrznuto a ne plasi me se, cak pijuce kad mu se obratim :think:

Zamalo ga rastrgli kucici ispred zgrade

Danas spasila jednog jer ne moze da leti ili ne ume, nije ni ptic a nije ni veliki golub. I ne znam sta se radi sa pticama, kako se cuvaju. Deluje mi umorno i smrznuto a ne plasi me se, cak pijuce kad mu se obratim :think:

kako smrznuto ženska glavo? od čega se smrzao pred kraj juna?
nemam iskustva sa golubovima inače, čak me i nerviraju jer su napadni i dosadni, jednom mi je jedan uleteo kroz prozor :zcepanje:

Стави га у неку кутију, па на терасу.

Вода и пшеница су му довољни у овом тренутку.

Само нека му буде отворено одозго, да се не уплаши.

Видећеш сутра како је, можда му је и крило сломљено.

Моја мала у четвртак спасила гугутку са сломљеним крилом, деца испред школе стоје око ње и сликају је, пси се наоштрили, ова моја је узела и понела кући.

Сетила се успут да наш комшија чува голубове, свратила да га пита и он је узео да је излечи :heart:

Ne deluje mi da ima problem s krilom nijednim a sve sam to uradila. Da jede nije hteo a vodu je malo pio. Ja ga stavim u kutiju a on se popne na ivicu i tako drema. Dala si mi ideju da mozda pozovem neko drustvo golubara ili kako se to vec zove jer nemam bas nikakvog iskustva sa pticama.

- - - - - - - - - -

Bravo za cerku, ja gugutke bas volim

Ne deluje mi da ima problem s krilom nijednim a sve sam to uradila. Da jede nije hteo a vodu je malo pio. Ja ga stavim u kutiju a on se popne na ivicu i tako drema. Dala si mi ideju da mozda pozovem neko drustvo golubara ili kako se to vec zove jer nemam bas nikakvog iskustva sa pticama.

- - - - - - - - - -

Bravo za cerku, ja gugutke bas volim

Моје дете би све животиње усвојило, таква сам ја била као мала.

Жеља јој је да кад буде успешан архитекта и има много пара, отвори прихватилиште за луталице, све што лута она ће удомити :lol:

Оптимиста мајкин...

Иначе, ова друштва ће је можда и преузети или ће ти бар дати савет.

Evo ja :heart:

- - - - - - - - - -

Al je gej ovo srce smajli :)))))
imaš divnog čoeka, nije ni čudo što sam ranije nešto pisala da te odmenim :rotf:
nije gej srce, aj ne zahebavaj, srce je srce

- - - - - - - - - -

Kod mene dve jace trecine gledaju,a jedna trecina skida cickove sa psa i psuje:lol:

sad si me nešto podsetila, išla jedna moja drugarica redovno na trčanje, tamo jelte, skonta tipa, koji takođe svaki dan trči..šmekaju se oni, ja sve to posle saznam, kada je došla da joj vadim krpelja sa dupeta, sramota je da ide kod lekara..
a, ja u životu niti sam videla krpelja, niti znam da ga odstranim :rotf:

Како јој се крпељ закачио на голу гузу?

Било је ту више од шмекања.

pa logično da je pao sex u prirodi, nego meni smešno do bola
pitam ja nju: da nije krpelja, ti mi ne bi ni rekla da se krešeš po prirodi ranom zorom,
zar si legla golim dupetom na travu?
ona jedva procedi: pa nisam toliko luda, kresali smo se uz drvo.
Začudih se, rekoh nisam znala da krpelji padaju s drveta, ali posle sam to pručila, moguće je :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back