baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Sto ne moze negde da se ode bez pakovanja
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?Meni je gore pakovanje za povratak, evo sedim i gledam gomilu dok ona gleda mene.
Mislim da ću samo pobacati u auto pa posle polako raspremati![]()

Шта мислиш, зашто сам ја матора мама
Иначе, плакала сам док сам ово куцала, негде је било потиснуто у свој оној срећи око рођења детета![]()

Meni je gore pakovanje za povratak, evo sedim i gledam gomilu dok ona gleda mene.
Mislim da ću samo pobacati u auto pa posle polako raspremati![]()
Mi smo poneli i tanku i debelu prolećnu jaknu, sandale i čarape i cipele i trenerice i šorceve i sve, ceo njegov garderober skoro.
Srećom, isprljali smo svega par stvari, pošto nam je vreme prekrasno.
Smoki, odlično je, vreme je izmišljeno, najtoplije je bilo juče, 29°.
Večeri su sveže i prija nešto dugih rukava.
Put je prošao a valjda će proći i put nazad, noćili smo u Makedoniji, u povratku ćemo kod Jane i Mine u komšiluku. Ja sam htela Le, al žmu odlučio Vr.
Tasos je divan, zelen i šumovit, mi smo bili već ranije, ali je mnogo daleko a to nismo shvatali, dok nismo imali kreštavca .)))

Никада у животу нисам правила списак за паковање, спакујем све за сат времена.
Ређам на кревет прво доњи веш, па гардеробу да уклопим за више комбинација, потом обућа, па козметика, на крају хигијена.
И само то стрпам у кофер.
Никада ништа нисам заборавила.
Никада у животу нисам правила списак за паковање, спакујем све за сат времена..

ja se pakiram sat vremena prije puta
ili pola sata
spakiram osnovno za nas troje, ako svi idemo
dokumente
i plastiku![]()
i zaboravis punjac za telefon![]()

Nomen est omen.
Kako ste deci davali imena? Da li ste od ranije imale svoje favorite ili ste se duze premisljale? Da li vam je bilo bitno da ime ima neko znacenje?
Meni jeste.
Kao devojci mi se dopadalo par imena, ali tek kada mi je bio u rukama sam bila potpuno sigurna i jednostavno znala da je to to ime koje ce biti deo njega.
Kako je bilo kod vas?
Zene, dajte neke trikove za brzo pakovanje.
Da se pakujem a nisam svesna toga : )))
i zaboravis punjac za telefon![]()

Ranije sam pravila spisak a sada jok.
sednem pred garderober i zapitam se gde idem, zasto idem ( koji je povod, da li ima neki specijalan momenat itd) i u kom fazonu bih volea da budem sledeca tri; deset ili koliko vec dana. I kad odgovorim sevi na to pitanje otovrim kofer i krenem. Uvek jedna kombinacija vise za svaki slucaj.
Sustinski pasos, i kartice.
Inace od pre par godina ne nosim kozmetiku tipa sampon kupka i mleko za telo, to kupim tamo gde idem.

E Novosadjani, kakva je manifestacija Interfest u vasem divnom gradu?
Dolazim za vikend pa da znam sta da ocekujem![]()