Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo poneli i tanku i debelu prolećnu jaknu, sandale i čarape i cipele i trenerice i šorceve i sve, ceo njegov garderober skoro.
Srećom, isprljali smo svega par stvari, pošto nam je vreme prekrasno.
Smoki, odlično je, vreme je izmišljeno, najtoplije je bilo juče, 29°.
Večeri su sveže i prija nešto dugih rukava.
Put je prošao a valjda će proći i put nazad, noćili smo u Makedoniji, u povratku ćemo kod Jane i Mine u komšiluku. Ja sam htela Le, al žmu odlučio Vr.
Tasos je divan, zelen i šumovit, mi smo bili već ranije, ali je mnogo daleko a to nismo shvatali, dok nismo imali kreštavca .)))

Шта мислиш, зашто сам ја матора мама :lol:

Иначе, плакала сам док сам ово куцала, негде је било потиснуто у свој оној срећи око рођења детета :(

:cmok2:

- - - - - - - - - -

Meni je gore pakovanje za povratak, evo sedim i gledam gomilu dok ona gleda mene.
Mislim da ću samo pobacati u auto pa posle polako raspremati :roll:

I kod mene isto. Ne volim ni ono raspakivanje kada dodjemo kuci. Nije mi toliko problem garderoba, jer zavrsi u ves masini ili korpi za ves, ali one silne sitnice...:confused:

Mi smo poneli i tanku i debelu prolećnu jaknu, sandale i čarape i cipele i trenerice i šorceve i sve, ceo njegov garderober skoro.
Srećom, isprljali smo svega par stvari, pošto nam je vreme prekrasno.
Smoki, odlično je, vreme je izmišljeno, najtoplije je bilo juče, 29°.
Večeri su sveže i prija nešto dugih rukava.
Put je prošao a valjda će proći i put nazad, noćili smo u Makedoniji, u povratku ćemo kod Jane i Mine u komšiluku. Ja sam htela Le, al žmu odlučio Vr.
Tasos je divan, zelen i šumovit, mi smo bili već ranije, ali je mnogo daleko a to nismo shvatali, dok nismo imali kreštavca .)))

ja sam jedne godine išla tamo sa drugaricom i vodile smo troje dece...dvoje njenih i moje jedno..ekstra nam je bilo

Никада у животу нисам правила списак за паковање, спакујем све за сат времена.

Ређам на кревет прво доњи веш, па гардеробу да уклопим за више комбинација, потом обућа, па козметика, на крају хигијена.

И само то стрпам у кофер.

Никада ништа нисам заборавила.

ja uvek pisem spisak, iako mi je zivot u koferima pa bi reko covek do sad si valjda naucila :lol:
nego ja se vodim onom pametan pise budala pamti
i redovno nestro zaboravim, ispostavi se da je bilo na spisku al ne i u koferu :zkez:
zakljucak - budala ostaje budala :lol:

Никада у животу нисам правила списак за паковање, спакујем све за сат времена.

Ређам на кревет прво доњи веш, па гардеробу да уклопим за више комбинација, потом обућа, па козметика, на крају хигијена.

И само то стрпам у кофер.

Никада ништа нисам заборавила.

ja slično ovako...sve na francuski pa onda polako u kofer...

Никада у животу нисам правила списак за паковање, спакујем све за сат времена..

ja imam univerzalni spisak koji sam pravio neke 3 godine gusto isprintan A4 format..sa svim mogucim i nemogucim stvarima za poneti po kategorijama...za plazu..medicina... tehnicka oprema....dokumenta.....itd itd...
:)
i samo idem po redu i strikliram kad nesto ubacim u kofer :)

ja se pakiram sat vremena prije puta
ili pola sata
spakiram osnovno za nas troje, ako svi idemo
dokumente
i plastiku ;)

Тако је, људи који стално путују или су путовали то обаве очас посла...

- - - - - - - - - -

i zaboravis punjac za telefon :)

Никад ништа.

Сем једном купаћи и то намерно, да бих тамо купила нови :mrgreen:

Ranije sam pravila spisak a sada jok.
sednem pred garderober i zapitam se gde idem, zasto idem ( koji je povod, da li ima neki specijalan momenat itd) i u kom fazonu bih volea da budem sledeca tri; deset ili koliko vec dana. I kad odgovorim sevi na to pitanje otovrim kofer i krenem. Uvek jedna kombinacija vise za svaki slucaj.
Sustinski pasos, i kartice.
Inace od pre par godina ne nosim kozmetiku tipa sampon kupka i mleko za telo, to kupim tamo gde idem.

Nomen est omen.
Kako ste deci davali imena? Da li ste od ranije imale svoje favorite ili ste se duze premisljale? Da li vam je bilo bitno da ime ima neko znacenje?
Meni jeste.
Kao devojci mi se dopadalo par imena, ali tek kada mi je bio u rukama sam bila potpuno sigurna i jednostavno znala da je to to ime koje ce biti deo njega.
Kako je bilo kod vas?

Sa mužem sam se dogovorila da on daje prezime, a ja imena deci. Od svojih tinejdžerskih dana sam govorila da je Dušan najlepše muško ime. Rodio se Dušan, i gle koincidencije, svekar mi je Dušan. Sava je Sava, po mom tati. I kod njega je nomen est omen.

Zene, dajte neke trikove za brzo pakovanje.
Da se pakujem a nisam svesna toga : )))

Nemam trikove. Nigde ne putujem sem na more, i spakujem nas za sat vremena. Spakujem se baš tako, da nisam svesna pakovanja.

Zene, dajte neke trikove za brzo pakovanje.
Da se pakujem a nisam svesna toga : )))

Ranije sam pravila spisak a sada jok.
sednem pred garderober i zapitam se gde idem, zasto idem ( koji je povod, da li ima neki specijalan momenat itd) i u kom fazonu bih volea da budem sledeca tri; deset ili koliko vec dana. I kad odgovorim sevi na to pitanje otovrim kofer i krenem. Uvek jedna kombinacija vise za svaki slucaj.
Sustinski pasos, i kartice.
Inace od pre par godina ne nosim kozmetiku tipa sampon kupka i mleko za telo, to kupim tamo gde idem.

Meni je sustinski pare i telefon.
I ja vec godinama ne nosim kupku, sampon ni mleko(mleko inace ne koristim) a ni sampon jer idem na feniranje
Kad stignem na odrediste, raspakujem se, volim da odem do radnje prosetam i uvek kupim te tri stvari i to onako izaberem po nahodjenju, mirisu...
Ti mirisi me posle secaju na taj odmor
Inace jedino na moru se mackam, posle plaze kad se istusiram, najvise volim da skuvam kafu, sednem na terasu, i mazem se mlekom za telo, prskam kosu, vetric pirka sa planine, noge na ogradu, muzikica... posmatram ljude i uzivam :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back