- Poruka
- 131.684
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li mogu crevni paraziti da se prenesu sa kunica na coveka
znam da sa kucica ne prelaza
al sa kinica*?
al sa kinica*?
Žene, lakovi kojih marki su vam se pokazali kao najtrajniji, u smislu da prežive poneko pranje sudova, kose, dece? Koliko je to dana? Ko nadograđuje, suši lampama i takve stvari, ne važi se, mislim samo na klasične lakove...
ne znam koji, obicno uzmem od mame hihi
Onda kaži koju boju laka najviše voliš?![]()
Stavi preko onaj top coat i trajace duze. I rukavice za sudove. Inace sve isto traje, manje viseŽene, lakovi kojih marki su vam se pokazali kao najtrajniji, u smislu da prežive poneko pranje sudova, kose, dece? Koliko je to dana? Ko nadograđuje, suši lampama i takve stvari, ne važi se, mislim samo na klasične lakove...
crvenu, crnu na rukama...ne volim ako nema nikakvog laka na nogama..na rukama moze i bez
Žene, lakovi kojih marki su vam se pokazali kao najtrajniji, u smislu da prežive poneko pranje sudova, kose, dece? Koliko je to dana? Ko nadograđuje, suši lampama i takve stvari, ne važi se, mislim samo na klasične lakove...
al sa kinica*?
Stavi preko onaj top coat i trajace duze. I rukavice za sudove. Inace sve isto traje, manje vise
- - - - - - - - - -
I ja isto je volim na nogama bez laka, nekako mi bljaks kad vidim sandale i noge bez laka.
Мени они Голден роузови брзосушећи трају 2-3 дана.
Црвени толико, онај најлон 4-5 дана, не види се баш кад се на врховима мало искрза.
Нокти остају здрави, не пожуте и не губе сјај од њих.
Ja isto stalno mažem na nogama, ružno mi je da ne namažem.
A probala sam i sa top coatom, nekoliko vrsta, i sa skupljim lakovima, jeftinijim, skoro svaki sahranim za dan, max dva.
- - - - - - - - - -
Imam neke njihove, samo mislim da nisu brzosušeći, već obični. Jedan traje komotno dva dana, nekad i više ako ne ribam i perem mnogo sudova, tek ponešto, a jedan dan i kraj, negde se oguli. A ako nešto mrzim, to je iskrzan lak, pa makar i kući sedela sama sa sobom.
flomar i preko evelin top coat, x-treme,po bogijevoj preporuci
Зарозани нокти су нешто најружније на жени.
Пробај ове брзосушеће, добри су и јефтини, негде око 150 динара, само је бочица мања.
Пише на њима 60 секунди.
Imam taj top coat, bukvalno sam neke lakove sa njim posle pranja sudova ili kose, skidala kao nalepnicu, skoro sa celog nokta u komadu.
- - - - - - - - - -
Baš ću da probam neki kad naletim na njih. Viđala sam ih negde kod mene, ali sad pojma nemam gde.
Ја сам ишла логиком, чак и да не траје дуго, јефтин је и брзо се суши, мени то било важно...
Немам више времена да чекам лак да се осуши, чак и кад намажем око 9 увече, па се суши до спавања, увек ми ујутро остану трагови од косе на ноктима, гррррр...
Ufff, što to mrzim! Nekad isto namažem uveče, a na kraju sutradan kad vidim kako izgleda, umem i da skinem, pa da odem bez laka.
Исто, боље да идем без лака, него да ми ноктићи нису савршено налакирани...
otpali nekom plastični nokti jaojao
otpali nekom plastični nokti jaojao