- Poruka
- 19.725
Kada mamu pitam da li joj nesto treba i sta da joj donesem...“Donesi mi prasak za ves! Ovaj nije pravi i mnogo je los.“
I ja kao zadnji gastos preko granice nosim prasak.
I ja kao zadnji gastos preko granice nosim prasak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nigde busom, ako ne mora. Od Senjaka imaš samo Adu pešaka....

ja mrzim da vozim po beogadu.izvinite beogradjani,al vi ste vrlo nekulturna masa za volanom![]()
Pa nista mi nisi odgovorio na pitanje![]()
ja mrzim da vozim po beogadu.izvinite beogradjani,al vi ste vrlo nekulturna masa za volanom![]()

Nije prob. u garažama u centru, barem na Oblilićevom ili kod Skupštine, ali..nikad se ne zna.
))smokvo, ne znam da li sam ti nekad reko, al slatka si i mnogo si lepa! <3
evo trepcem <3
Eto, centar.. glasovali smo većinom. Žiri je rekao svoje.
Što će Trojinom mužu da bude zanimljivo...ima stalno da traži da dolazi u Bg ( :

senjak je samo lokacija gde su pocele da se dizu fensi kuce
sto rece moonja..ima samo adu ....sustinski osim da se pohvalis..zivim na senjaku nikakvu pogodnost nemas..onda bolje uzmi kucu na primer u profesorskoj koliniji kod pionira.
centar bez razmisljanja jer ti je sve na dohvat ruke a ako negde ides sa strane..pa tu bi i sa senjaka morala da ides kolima
spasavas se velikih problema sa voznjom u zapusenom gradu...vise pesacis sto jezdravo i imas sve u blizini..znas sta znaci kad recimo uvece ides u pozoriste i ne moras da razmisljas gde ces se parkirati nego samo pesaka ili busem 2..3 stanice predjes![]()
Što će Trojinom mužu da bude zanimljivo...ima stalno da traži da dolazi u Bg ( :

Pitam za turisticku posetu

centar it is. svi smo se slozili![]()

senjak je samo lokacija gde su pocele da se dizu fensi kuce
sto rece moonja..ima samo adu ....sustinski osim da se pohvalis..zivim na senjaku nikakvu pogodnost nemas..onda bolje uzmi kucu na primer u profesorskoj koliniji kod pionira.
centar bez razmisljanja jer ti je sve na dohvat ruke a ako negde ides sa strane..pa tu bi i sa senjaka morala da ides kolima
spasavas se velikih problema sa voznjom u zapusenom gradu...vise pesacis sto jezdravo i imas sve u blizini..znas sta znaci kad recimo uvece ides u pozoriste i ne moras da razmisljas gde ces se parkirati nego samo pesaka ili busem 2..3 stanice predjes![]()

To je to
E sad, rekao mi tip da mogu da bukiram garazu za 10 evra dvevno. Jel to ok cena?
A mošmisliti kakve su one pirgave...kad dođe, mislitje da je u raju.. ( :Imamo i lepe zene.
Kada smo sa kolegama dolazili u Bg bili su odusevljeni ljudima, a pogotovo zenama i njihovim izgledom. Austrijanke se furaju na prirodno, ne utezu se, retko se sminkaju, a kod nas je to vecini devojaka prvo - da dobro izgleda.