Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
do skoro sam imala ovakvo dzakce i bacih ga, koza...ostalo od davnina i vuklo se po fiokama kucnim..

@meni je faks uzasan, kupila sam ga onomad ponukana nekom ogormnom akcijom isto i onda ga poklonila komsinici..fuj, nije se ratsvarao, nije dobro prao..Persil tecni za sareni ves, ariel prasak za beli i ne mislim..vazda su na nekim akcijama i jedan i drugi.

E, nasmejaste me..fala vi..msm da je i moja baka imala krpe od tih džakčića za prašak..... al gatje mi nije šila :lol:

- - - - - - - - - -

Mi Ariel tečni, onaj ogromni i persil, pervol, nešto uglavnom na P....ono zavoonu i za boje, ša ja znam... Ariel tečni znam jer je ogromastično pakovanje

ima i do masine za ves dosta, u jednoj beko nista ne pere i sa najboljim deterdzentom, uvijek siv vesh, dok gorenje pere i sa losijim

ja imam beko i super pere
vec 10 god
dva gorenja smo saranili : )

- - - - - - - - - -

e kad rekoste persil,sada je u disu 12 kila,1600 din.

tecni persil je meni isto skroz u redu

nasla sam temu od prosle godine koji prasak koristite,videla sam da hvale taj faks

- - - - - - - - - -

ako nekog interesuje,u univeru je do 08.04 deset kila 1199 din

sto kaze tab, ariel za nase trziste i za zapadno, nebo i zemlja
isto imam informaciju da prasak u pakovanjima od 3..2,5kg kako ga sada pakuju i onaj u velikim od 8,,9,10kg nisu isti jer ova veca pakovanja su dopunjena onim sto se stvrdne kao kamen u masini..krec, sta li je..

- - - - - - - - - -

ima i do masine za ves dosta, u jednoj beko nista ne pere i sa najboljim deterdzentom, uvijek siv vesh, dok gorenje pere i sa losijim

ja sam do skoro imala gorenje kojoj je po drugi put otisao lager i koju sam prodala na kraju
poslednjih godinu dana iz nje je izlazio beli ves i pored cocolina koji ubacim kao omeksivac - tvrd i unisten
frotirske peskire sve mi je unistila, bili su kao smirgla..kad se osuse, treba da ih slomim da se saviju
kupila sma ponovo kombinovanu indesit za susenje i pranje
a iz gorenje masine nema sta nije isaplo kad su iznosili..neki komadi ljuspica, kao kad se odvali glet sa zida
posle tri pranja u indesit masini, isti oni peskiri su ponovo mekani i mogu da se koriste a da sa njima ne oderes kozu

ja kupim uvek u velikom pakovanju ariel ili persil,nikad se ne stvardne.sad sam uzela i za sebe i za drugaricu,8 kila persila,1100 din.nas je puno,nas petoro,svaki cas perem i bobijeve stvari,a cesto nosim i tatine i mamine.meni ode za cas

zene da vas pitam, da li je neka od vas isla na madero anticelulit kakva su vam iskustva ili ako ste cule od nekoga ko je isao, kakva su njihova
znam da puno zavisi od terapeuta, ali zelim da cujem sto vise iskustva

zene da vas pitam, da li je neka od vas isla na madero anticelulit kakva su vam iskustva ili ako ste cule od nekoga ko je isao, kakva su njihova
znam da puno zavisi od terapeuta, ali zelim da cujem sto vise iskustva

Htela sam da idem na anticelulit masazu, ali mi maserka rekla da nema potrebe.
A ta masaza oklagijom to boli u pm(bar mene) imam kuci taj masazer, uzas

ja imam beko i super pere
vec 10 god
dva gorenja smo saranili : )

- - - - - - - - - -

tecni persil je meni isto skroz u redu

na mom si se peko :))
sala mala
ova je mala beko masina i nista nije prala, samo promrlja malo.
a gorenje je neki malo bolji model, evo radi preko 10g

- - - - - - - - - -

sto kaze tab, ariel za nase trziste i za zapadno, nebo i zemlja
isto imam informaciju da prasak u pakovanjima od 3..2,5kg kako ga sada pakuju i onaj u velikim od 8,,9,10kg nisu isti jer ova veca pakovanja su dopunjena onim sto se stvrdne kao kamen u masini..krec, sta li je..

- - - - - - - - - -

ja sam do skoro imala gorenje kojoj je po drugi put otisao lager i koju sam prodala na kraju
poslednjih godinu dana iz nje je izlazio beli ves i pored cocolina koji ubacim kao omeksivac - tvrd i unisten
frotirske peskire sve mi je unistila, bili su kao smirgla..kad se osuse, treba da ih slomim da se saviju
kupila sma ponovo kombinovanu indesit za susenje i pranje
a iz gorenje masine nema sta nije isaplo kad su iznosili..neki komadi ljuspica, kao kad se odvali glet sa zida
posle tri pranja u indesit masini, isti oni peskiri su ponovo mekani i mogu da se koriste a da sa njima ne oderes kozu

ne znam do cega je, ova nasa radi sasvim ok, mada, vec je stara ocekujem da crkne ubrzo

na mom si se peko :))
sala mala
ova je mala beko masina i nista nije prala, samo promrlja malo.
a gorenje je neki malo bolji model, evo radi preko 10g

- - - - - - - - - -

ne znam do cega je, ova nasa radi sasvim ok, mada, vec je stara ocekujem da crkne ubrzo

bice da smo mi ovo slucajno kupili neku ok seriju
jer sve ostale price koje sam cula su strava i uzas
doduse, ova je tad imala 1000 obrtaja kad to nije bilo lako naci za te pare
nek radi dok moze, a kad crkne veze nemam sta kupiti : (

Peko beko i jos jedan ...koji se od delova sastavlja kod nas
Sta god sam kupila meni je super sluzilo
Stvarno
Mada ja nisam zahtevan potrosac.ali moj muz jeste
On je kupio sporet elektolux ...a masinu LG sa displejem
I stvarno sluzi odlicno
Mada od ljudi koji imaju Beko ...stvarno nisam cula nito jedan prigovor

ja kupim uvek u velikom pakovanju ariel ili persil,nikad se ne stvardne.sad sam uzela i za sebe i za drugaricu,8 kila persila,1100 din.nas je puno,nas petoro,svaki cas perem i bobijeve stvari,a cesto nosim i tatine i mamine.meni ode za cas

e a u kom pakovanju se moze naci ona merica? :)
imam jednu kod kuce a dobro bi mi dosla jos jedna a nemam pojma gde sam je dobio :)

Ovako
Dakle pitanje za muskarce a i ove zlice od zena ovde :) :)
Bivsi -bivsa ...vam pise kako je nasla dnevnik
I kako je tamo nasla da je On (ona)
Jedno vece pre X godina ...se od pijanstva onesvestio pored kreveta i tako spavao
Ona se probudila i pokrila ga i legla pored njega i tako su spavali
I da je pomislila
Ako mi povrh svega ne smeta ni ova bala ...onda mora da je to ljubav za ceo zivot...
...Ne znam bas koje mi je pitanje :) ...moguce je da je pitanje
Da li i vama ovo izgleda dobra scena za neki ljubavni film
...ali...nekako..meni zvuci da ona prema njemu jos uvek oseca isto...

- - - - - - - - - -

imam jednu kod kuce a dobro bi mi dosla jos jedna a nemam pojma gde sam je dobio :)

Ma sta merica :) :) ...plasticna casa i gotovo :)

nemam pojma,ja to ni ne gledam koliko treba jer nemam pojma koliko je tvrda voda ni koliko je zaprljan ves :lol: otpirlike stavljam 2/3 case za jogurt i to sa nekom mericom koju sam dobila.ves je uvek dobro opran,pa ne menjam kolicinu

Mislim da više ne daju. Ali možeš da sačuvaš od tečnog praška mericu, pa da koristiš to, ako bi baš da meriš. Ili možda ima u radnjama sa plastikom mala menzura, od 250 ml...
Jel sam rekla da ja imam tri merice? :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back