Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dala sam kaparu za taj mebl, svetlo zeleni. Lep je, udoban, skidaju se presvlake i cini mi se da se lako cisti.
Ustvari smo otisli da vidimo jedan drugi kozni, zamalo da kupimo ovako preko slike, jer je prodavnica 90 km od nas. I odemo, a kauc kao za patuljke:lol:
Onda sam videla taj drugi braon i ovaj zeleni. Imam fore 48 sati da se smislim.

ja vec vidim kako se skupljaju dlake u ovim prevojima sa dugmicima ili cime vec, i kako pokusavas da ih izvuces vlaznom magicnom krpom svaki dan...:mrgreen:

izvinjavam se, ja sam jako prakticno i jednostavno stvorenje, uvek mi je prakticnost iznad estetskog, za estetiku je zaduzen muz umetnik...

- - - - - - - - - -

Dala sam kaparu za taj mebl, svetlo zeleni. Lep je, udoban, skidaju se presvlake i cini mi se da se lako cisti.
Ustvari smo otisli da vidimo jedan drugi kozni, zamalo da kupimo ovako preko slike, jer je prodavnica 90 km od nas. I odemo, a kauc kao za patuljke:lol:
Onda sam videla taj drugi braon i ovaj zeleni. Imam fore 48 sati da se smislim.

daj sliku tog zelenog, imam utisak da bi ti se i on lepo uklopio u tvoj ambijent, bar ono sto si kacila ovde

Nisam lepo slikala
20180225_154219.jpg

- - - - - - - - - -

Ma i meni je prakticnost najbitnija, provam jel mi udobno da lezim i odmaram i da mi je lako za odrzavanje. To kupovanje da bude lepo kad dodju gosti me proslo.sad gledam jel mi valja za svaki dan. A imaju mnogo lepih kauca, svi boja, materijala i oblika...gledala sam samo sta je prakticno

Nisam lepo slikala
Pogledajte prilog 480105

- - - - - - - - - -

Ma i meni je prakticnost najbitnija, provam jel mi udobno da lezim i odmaram i da mi je lako za odrzavanje. To kupovanje da bude lepo kad dodju gosti me proslo.sad gledam jel mi valja za svaki dan. A imaju mnogo lepih kauca, svi boja, materijala i oblika...gledala sam samo sta je prakticno

ovo ti je super, ja imam nesto slicno, to se lako odrzava...

Nisam lepo slikala
Pogledajte prilog 480105

- - - - - - - - - -

lepsi je kozni. ne znam da li je prakticniji

lepsi je kozni. ne znam da li je prakticniji

Jeste. :)
Mi smo kupili dve tamno braon kozne sofe (nije kauc, ne razvlaci se) jos dok sam bila trudna. Vodilo se pod „kolonijalni stil“. Te su sofe izdrzale mnoga bljuckanja i razne bebace povracanke. Samo obrises i moze opet da se povraca. :D
Ranije smo imali svetlo zelenu ugaonu garnituru na razvlacenje i svaka je fleka ostala. Muz ju je vec nakon dve nedelje zalio sokom. A posle raznim drugim stvarima. :aha: Imamo i parocistac za namestaj, ali nista to ne pomaze.
Koza je veoma zahvalna za odrzavanje. I u kuci smo uzeli svetlo bez garnituru. I posle dve godine je kao da je sad izasla iz prodavnice.

Što se tiče kauča, ne znam šta je praktičnije kad imaš ljubimce, ali meni se više sviđa kožni. Trenutno u stanu imam iste boje, sličan model (nisam ja birala, iznajmljen stan) i baš je praktičan, ako slučajno proliješ nešto samo brišeš i kao da ništa nije bilo. A ovo što tab spominje sjedenje i ljeto, mislim da Troja o tome ne treba da brine. Svega par dana sa malo većom temperaturom i to je to. Bar kod mene je tako.

Zmuovi u dnevnoj sobi imaju koznu garnituru, meni je uzasno jer je zimi grozno hladno a leti se sav ulepis, tako da im stalno stoje neke prostirke preko toga, sto mi je uzasno ruzno.
E sad, nasa leta i zime i londonske bas i nisu iste a i trojin kauc je znatno lepsi :lol:

jao boze kad vidim ove brazde, ko mozak je :lol:
uzasava me kad stave na kozni namestaj te uvale, kako se to zove, te rupe...
o koznom sa slike pricam

ovaj drugi mi je bolji
onaj prvi mi ne bi u kucu uso da je poslednji

trojo mnogo babica kilavo dete, mani se saveta, svako tera svoje...uzmi sta ti godi...

da zbog dlaka kozna jeste laksa
al mi momenat sa grebanjem sapama nije jasan kako ce koza da podnese :huh:
kad ustaje odgurne se zadnjim sapama i grebe povrsinu, kad skoci isto u doskoku...
ja bih zbog toga mebl, plus prekrivac

Pa da, navodno sve te male ogrebotine mogu da se utralju sa imalinom ili specijalnim sredstvom za ciscenje. Tako kaze i prodavac da cisti svoju, ali on ima civavu:mrgreen:

joj ne znam, nisam pametna (to se vec zna :lol:)
ja nemam iskustva sa koznim namestajem, ne volim
a ove sa meblom uvek smo pokrivali, ne samo zbog zivotinje no i zbog nas, pa lakse prati prostirku no ribati ceo kauc svaki cas...

ne znam ni kakvi su ti planovi za dalje, ako oces jos jedno kucence da ubacis, ili macku...nema ti mnogo srece za namestaj generalno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back