moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Nije, ako je posao za stalno.....tu je keč.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je valjda normalno za te branse?
ma to metla cisti svaku potencijalnu konkurenciju![]()
Videograf mi nije kokurentma to metla cisti svaku potencijalnu konkurenciju![]()
Nije, ako je posao za stalno.....tu je keč.
jel gestikulirate ?
kako regujete kad neko mnogo gestikulira?
ja nesto slabo, ali dosta ljudi srecem koji se ubise mahanjem hbt, samo sto ne polete
- - - - - - - - - -
e ovo mi promaklo
uoravo i ja mislim da je u tome caka kod onakve reakcije poslodavca na onakav prenatrpan cv
vazda je bitnija forma od sustine, treba znati pakovati
Особе које су сигурне у себе и располажу солидним фондом речи не гестикулирају.
Само полуписмени морају да показују рукама и ногама да би дочарали шта су мислили.
Gospode, baš su ljudi ružni!jel gestikulirate ?
kako regujete kad neko mnogo gestikulira?
ja nesto slabo, ali dosta ljudi srecem koji se ubise mahanjem hbt, samo sto ne polete![]()
tako sam i ja mislila
ljudi koji su nesigurni, koji imaju suzen vokabular
ili ih nesigurnost i trema toliko ubijaju da im se mozak blokira, nevezano za bogatstvo recnika
ali sam srela dosta uspesnih koji se razmahuju, pa sam pocela da se pitam sta ne valja sa mojom teorijom![]()
Tvojoj teoriji nedostaje uspešna gestikulacija nogama! Pozajmi je od Minine, i mirna Bačka.![]()
Gospode, baš su ljudi ružni!
Po stoti put u dugom krstarovskom životu zapazih da je ljudska rasa gadnija od svih ostalih, ali ovi što mnogo mašu rukama ujedno šire i nesnosan smrad!
Svuda po skupštinskim salama, po kafanama, za stolovima rasut je zadah ljudskog čopora, bljutavi i smrdljivi zadah nečiste kože, masne kose i belog luka,
onaj odvratni zadah belog luka što gestikulantima udara iz usta, iz nosa, ispod pazuha, ah, bljah! (smeh)
mislila sam na povezivanje uspha sa samopuzdanjem i jacinom uma
Ako ispred uspešnog čoveka stoji snažan um, samopouzdanje je takođe snažno i nalazi se "ispred".mislila sam na povezivanje uspha sa samopuzdanjem i jacinom uma
Заборављаш вокабулар.
Шта је, уосталом, мерило успеха у Србији?
Добар ауто, скупа путовања, ајфон, шта?
Ако је то, онда су нам дилери дроге најуспешнији, а они нешто баш и несу школовали.
А самопоуздани јесу. Без покрића, додуше, али самопоуздање им дају управо оне материјалне вредности о којима сам говорила.
Нама је Дарко Танасковић на факултету сугерисао да не користимо узречице и поштапалице.
Тако делујемо несигурно и неубедљиво, као да не знамо о чему говоримо.
Док, на пример, менаџере уче да млатарају рукама, да би скренули пажњу на оно што говоре, и да не буду досадни.
Крајњи ефекат је да ме страшно изнервирају, али негде то можда и пали.
"dosta sam umetnika uspesnih upoznala koji se razlete rukama"da postapalice su tu da popune prazninu, jako su mi iritantne, cak vise od gestikulacije
dada te menadzerske fore pri prezentacijama sa mahanjem i preuvelicavanjem svega, naglasavanje odredjenih reci, i sl fore, su tu da skrenu paznju i zamazu oci, to je drugo, to je tendenciozno skretanje paznje
nema veze sa ovim postapalicama i gestikulacijama izazvanim prazninom u toku misli
Особе које су сигурне у себе и располажу солидним фондом речи не гестикулирају.
Само полуписмени морају да показују рукама и ногама да би дочарали шта су мислили.
"dosta sam umetnika uspesnih upoznala koji se razlete rukama"
Nije potrebno naglašavati da su umetnici koje srećeš odabrali medije za koji nije potrebna naročita oratorska veština, a koji tolerišu sve njihove (govorne, jezičke) mane i usplahirenost njihovog umetničkog pleksusa: književnost, slikarstvo, muzika...
Većini nadarenih ljudi je jako teško da na jednostavan i miran, razgovetan način drugima saopšte i prenesu sav taj haos u kome nastaju genijalni produkti njihove nadarenosti.
Voleo bih da mi poimenice nabrojiš te silne poznate, polumutave nesrećnike koji su te mlataranjem svojih udova i praznim tokom svojih misli, inspirisali.
Ja mlataram rukama kad muzu nesto objasnjava tacnije kad se svadjamo
U kolima se desava cesto pa kad mi kaze “Aj prestani da mlatis rukama mislice ljudi da se svadjamo?!”
Onda tek poludim, pa ja se i svadjam i zabole me sta ce ko reci
Nema to blage veze sa zivotom
mislila sam na preteranu.... umereno ponekad ok
sve sto je preterano je siptomaticno