moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
es looda...stafiš se na insta i fejs..misle da si bila na putu oko sveta pola godine hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali sta ce mi podloga za puder, cemu to koristi? ja namzem lice kremom pre pocetka sminkanja, ne vidim ponetu tolikih slojeva po licu
Djenova mi nije nesto...Lepa je kad pukne sunce samo. Kad si do Djenove onda si i u Portofinu. Ja obozavam Italiju.djenova je predaleko, ne bismo se toliko vozili. razmisljala sam milano ili venecija, ali venecija je blize. onda verona, gardalan, malo do jezera i sirmionea. ali, moji su listom protiv, sva trojica. a nije im smor da idemo kolima do savone pa na brod![]()
Da imas zensko dete uzrasta koji ti je musko znala bi ako nista drugo po novcaniku.
Ja se ne sminkam, jako malo i samo uvece. Ali zato naslenica ubija...imamo sve i vise od toga i ja tako otvorim fioku i gledam i ne znam gde se sta stavlja jer su im imena tipa: Better then sex je mascara npr. Ludiloooo...
Zatvorim fioku.
Hvala n odgovoru, ali obo sam probala i ne funkcioniše jer je katanac od čelika.
Ima li neko drugo rešenje?
Hvala n odgovoru, ali obo sam probala i ne funkcioniše jer je katanac od čelika.
Kako da otključam katanac bez ključa?
Neću da obijam tuđe katance, nego sam izgubila svoj ključ a duplikat nemam.
E pa problem i jeste u tome što katanac treba da skinem sa vitrineprobaj da odshrafish bravu...ili presechesh taj deo
mada je jevtinije promeniti katanac
imam ja odlicnog bravara, ima radnju u tc na b.brdu..moze da resi taj problem kao od sale
ako ti treba i dalje, poslacu ti broj na pp
Je l nosite rascepane farmerice?