Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam po netu baterije za laptopove, moram da kupim, i nije mi jasno u čemu je fora, razlike u ceni znatne.
Najjeftinija koju sam našla 2800. Ima za 3500, 4500, pa i preko 5000. Ko tu koristi neznanje kupaca, ovi sa visokim ili ovi sa niskim cenama? z:(

imas dva tipa baterija.brendovane i one koje prave nezavisne kompanije.

u sustini rade i jedne i druge, medjurim jeftine umeju da prave neke probleme.

obicno proizvodjac lap topa savetuje koje baterije da se koriste.
neki ako dodje do kvara ne priznaju garanciju ako je koriscena neka baterija sumnjivog porekla.
takodje kao i kod svih "kopija" i ovde moze doci do samozapaljivanja, problema, kratkog veka rada.

ne kazem da treba da kupis najskuplju, ali nije lose da imas sve informacije pre kupovine.

ja licno kad su baterije u pitanju uvek uzimam proveren brend.

imas dva tipa baterija.brendovane i one koje prave nezavisne kompanije.

u sustini rade i jedne i druge, medjurim jeftine umeju da prave neke probleme.

obicno proizvodjac lap topa savetuje koje baterije da se koriste.
neki ako dodje do kvara ne priznaju garanciju ako je koriscena neka baterija sumnjivog porekla.
takodje kao i kod svih "kopija" i ovde moze doci do samozapaljivanja, problema, kratkog veka rada.

ne kazem da treba da kupis najskuplju, ali nije lose da imas sve informacije pre kupovine.

Znala sam da ima neka caka. z:((
Ova što je najjeftinija ujedno ima i nabudžen, kako se kaže kapacitet(?), u mAh.
Ova što najpribližnije odgovara ovoj koja je išla uz laptop košta skoro 6000.
A retko koristim bateriju, kupujem više za svaki slučaj.

Znala sam da ima neka caka. z:((
Ova što je najjeftinija ujedno ima i nabudžen, kako se kaže kapacitet(?), u mAh.
Ova što najpribližnije odgovara ovoj koja je išla uz laptop košta skoro 6000.
A retko koristim bateriju, kupujem više za svaki slučaj.

to oko mAh je fora... realno cesto nemaju tu snagu iako pise.
slicno je i sa jeftinim kineskim napajanjima za kompjutere.. kao 500w a ne radi ni kao 300.

Verovatno si ružno spavala, pa istegla neki mišić. Meni je jednom palac bio nekoliko dana utrnut, kad sam malo tupim makazama sekla neki debeo materijal, pa sam ga valjda povredila.
Jel osećaš još nešto?
Ma ništa osim toga i ceo dan čekam da počne da mi se koči i ostatak leve strane.
Dešavalo mi se ranije da mi igra oko ili da mi skače živac iznad usne, pa to prođe i znam da je od stresa.
Ovaj grč mi je skroz nepoznat. Kada pokušam da ispružim šaku zateže me između palca i kažiprsta i ne mogu da ispružim do kraja. A ako to uradim naglo, ukoči mi se cela šaka.
Pokušala sam da masiram šaku, ništa ne pomaže.

- - - - - - - - - -

levoj ili desnoj?
Levoj. Misliš da ima veze sa srcem? :sad2:
Ili me samo zekiš? :D

- - - - - - - - - -

Možda imam neku upalu, groznica mi je iskočila na usni pre tri dana, sa te leve strane. :eek:
Hebote, zvučim kao hipohondor, previše sam čitala Forum koji je prepun takvih likova. :roll:

ako ti se koci leva ruka..ima
ako je samo utrnula..isprati.. moze biti milion razloga..od potpuno bezazlenih do ozbiljnijih..ne panici...vidi da li ce se ponoviti
Nije utrnula nego se koči. Samo šaka, ne cela ruka. Pa pratim, već sam samu sebe smorila.
Najbolje da ne obraćam pažnju, tako najbrže prođe.
Samo da se ne probudim jedno jutro ukočena po polovini. Ili još gore cela.
To mi je uvek bio najveći strah, da ne završim kao biljka u krevetu.
Svima sam rekla da me odmah isključe sa aparata ako se to ikada desi, neću tako da živim.

ne postaje se biljka od kocenja :)
samo opusteno.
nemoj da razmisljas o tome..verovatno je prolazno..
ako nastavi da se to desava odradi krvnu sliku.
Hoću Tabe, hvala što si obratio pažnju na moj minorni problem. :zag:
Sad me je sramota što sam uvek preskakala postove u kojima ljudi pišu o svojim zdravstvenim problemima, pravim ili umišljenim, ali ja stvarno nemam živaca za bolest, a najmanje svoju.
Odoh da đuskam. :zurka:

Hoću Tabe, hvala što si obratio pažnju na moj minorni problem. :zag:
Sad me je sramota što sam uvek preskakala postove u kojima ljudi pišu o svojim zdravstvenim problemima, pravim ili umišljenim, ali ja stvarno nemam živaca za bolest, a najmanje svoju.
Odoh da đuskam. :zurka:

Alisa, je l te pustilo?
Ja sam imala to samo na malom i domalom prstu leve ruke. Obicno se priceka da samo prodje. Ali kako mi ni nakon dve nedelje nije bilo bolje morala sam na terapiju. Meni je to bilo zbog vratnog prsljenja i kicme u onom periodu dok sam po citav dan nosala malenog.
Imala sam terapiju strujom, masaze i lavu.
I onda me je pustilo.
Pustali su mi struju na tri mesta. Vrat, lakat, prevoj shake. :sad2:
Nadam se da ce kod tebe proci bez toga.
Inace imala sam tup osecaj u prstima, normalno sam ih pokretala, ali su nekako brideli i bockali bez prestanka, a kada bih nesto njima dodirnula nisam imala osecaj kao da nesto dodirujem.

Ja ti predlazem da se udas za neozenjenog. :D

moguće, nije pohaban, ali s druge strane nije ni obučen niti utrnuo na ženske pmsove, šopinge, stresove, možda mu je to mana..sve od početka po prvi put mora da uči..nema iskustva on, nemam ja, možda bi to bilo najbolje tako..
viele danke

- - - - - - - - - -

Najbolje za slobodnog iz medjusobne ljubavi...

pa dok traje-traje..
razmotriću i ovaj predlog
tnx

nekako mi je to najgluplje što ljudi izgovaraju: dok nas smrt ne rastavi..
čija smrt? moja? njegova? smrt kućnog ljubimca? tašte? svekrve? predsedsedavajućeg ujedinjenih nacija?
smrt moje orhideje u staklenoj posudi?

dok_nas_smrt_ne_rastavi_7388.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back