Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Secate se sto sam vas pitala onomad za frajera koji mi "izigravao" tatu na nekom druzenju : )))?
Sad mi prebacuje sto nemam vremena za njega a sa svima ostalima se, kao, druzim...nas dvoje nit smo bili drugari nit mozemo da budemo al nem pojma sta on hoce vise od mene :think:?
Prvo se duri, pa nece da prica sa mnom a sad bi da se druzimo :neutral:

I meni je malo bzvz sto se tice toga da pustas nekog u intimnost svog doma^^ Ali i to je profesija~~~

One ne diraju tvoje licne stvari....

Nikad ne bi drugom prepustila to zadovoljstvo kuvanja i nabavke hrane :zaljubljena: , pranje sudja je stvarno usput :mrgreen:

ali zato nakon ribanja kupatila,peglanja,usisavanja i brisanja poda... se osecam kao da me je pregazio kamion od 3 tone :(
Ti poslovi me tako iscrpe, i umore na neki cudan nacin !!

I meni je malo bzvz sto se tice toga da pustas nekog u intimnost svog doma^^ Ali i to je profesija~~~

Nikad ne bi drugom prepustila to zadovoljstvo kuvanja i nabavke hrane :zaljubljena: , pranje sudja je stvarno usput :mrgreen:

ali zato nakon ribanja kupatila,peglanja,usisavanja i brisanja poda... se osecam kao da me je pregazio kamion od 3 tone :(
ispadam primitivan ako kazem da ima zenski poslovi..
ali neke stvari zenska ruka uradi mnogo kvalitetnije nego mi muski..

Secate se sto sam vas pitala onomad za frajera koji mi "izigravao" tatu na nekom druzenju : )))?
Sad mi prebacuje sto nemam vremena za njega a sa svima ostalima se, kao, druzim...nas dvoje nit smo bili drugari nit mozemo da budemo al nem pojma sta on hoce vise od mene :think:?
Prvo se duri, pa nece da prica sa mnom a sad bi da se druzimo :neutral:

Radi sve sto treba, samo da bi ti privukao paznje ~~~~
Mozda je iskreno zaljubljen..i neke romamticne stvari...
a mozda si zabavna, pa hoce da bude u tvom drustvu iz nekih proracunatih razloga ;)

Zene, jel volite da obavljate sve kucne poslove ?
Usisivanje,brisanje prasine, ribanje kupatila,kuvanje,pranje sudja?

Kada bi imali sredstava, da li biste angazovali nekog da to radi umesto vas ?

Ne volim ali mi nije tesko, jer sam pedantna I volim kad je sve cisto I na svom mestu.
Od navedenog jedino je kuvanje samo moje, sve ostalo delimo muz I ja, kad ko stigne...

Ne. Ne bih.
Mozda jednog dana kad I ako budem imala previse obaveza I ako budem zaradjivala neke silne novce,
A vreme mi ne bude dozvoljavalo...
Ja se vise razmisljam sta cemo mi sa ovolikim dvoristem... ko ce to odrzavati kad ostarimo... :sad2:

Poslacu ti ovog mog da ti oriba kupatilo, to je njegov deo posla ionako : )))

Radi sve sto treba, samo da bi ti privukao paznje ~~~~
Mozda je iskreno zaljubljen..i neke romamticne stvari...
a mozda si zabavna, pa hoce da bude u tvom drustvu iz nekih proracunatih razloga ;)

Da sam zabavna, to stoji, bar ljudima u tom nekom nasem zajednickom okruzenju ali ne vidim sta bi on dobio od druzenja sa mnom samo zato sto sam zabavna :think:
Mnogo me buni stvarno, pomislim ma dopadam mu se sigurno, onda bude hladan ko spricer neko vreme pa posle ko grom iz vedra neba, opet krene da me "gotivi"

Sudje samo spurstamo u masinu...
Usisavamo skoro svaki dan sa onim metla usisivacem...
Prasinu prebrisemo usput...
Kupatilo kad se setimo... sredimo za pola sata...
Kuvanje meni dodje kao jutarnja kafa, koju ne pijem... pa cim ustanem pristavim rucak ili kad bebu uspavam...

U sustini oboje smo pedantni pa nemamo previse posla oko ciscenja

Sudje samo spurstamo u masinu...
Usisavamo skoro svaki dan sa onim metla usisivacem...
Prasinu prebrisemo usput...
Kupatilo kad se setimo... sredimo za pola sata...
Kuvanje meni dodje kao jutarnja kafa, koju ne pijem... pa cim ustanem pristavim rucak ili kad bebu uspavam...

U sustini oboje smo pedantni pa nemamo previse posla oko ciscenja
ti cuti..
dobro se drzis..
od toliko nespavanih noci i ostalih zajebancija..dobra si..imas vreme i za forum ponekad:)

Da sam zabavna, to stoji, bar ljudima u tom nekom nasem zajednickom okruzenju ali ne vidim sta bi on dobio od druzenja sa mnom samo zato sto sam zabavna :think:
Mnogo me buni stvarno, pomislim ma dopadam mu se sigurno, onda bude hladan ko spricer neko vreme pa posle ko grom iz vedra neba, opet krene da me "gotivi"

Neki ljudi su smor, i trebaju neku veselu,pozitivnu, zabavnu osobu da im unese malo vedrine u zivot....
To je ok donekle.... ali takve osobe samo crpe pozitivnu energiju iz tebe~~~ i nisu iskrene pobude za vezu.

U svakom slucaju mu se svidjas, ali ne zna kako da ti pokaze, da bi ga ti htela i shvatila za ozbiljno ;)

jesi li sigurna?
pinki je bas lepa..
i nesvesno velika zavodnica :)

Jos bolje, sredice joj onda kupatilo za dz :D
Zamisli da se brinem oko svake lepe devojke kojoj ovaj moj riba kupatilo, poludela bih :zcepanje:

Neki ljudi su smor, i trebaju neku veselu,pozitivnu, zabavnu osobu da im unese malo vedrine u zivot....
To je ok donekle.... ali takve osobe samo crpe pozitivnu energiju iz tebe~~~ i nisu iskrene pobude za vezu.

U svakom slucaju mu se svidjas, ali ne zna kako da ti pokaze, da bi ga ti htela i shvatila za ozbiljno ;)

Generalno se ne udubljujem puno u te musko zenske odnose al sa ovim dugo traje to, sta god bilo, i volela bih da znam pravu pozadinu cele price, tebi hvala svakako na odgovorima :cvet:

Jos bolje, sredice joj onda kupatilo za dz :D
Zamisli da se brinem oko svake lepe devojke kojoj ovaj moj riba kupatilo, poludela bih :zcepanje:

Generalno se ne udubljujem puno u te musko zenske odnose al sa ovim dugo traje to, sta god bilo, i volela bih da znam pravu pozadinu cele price, tebi hvala svakako na odgovorima :cvet:
ja sam te upozorio :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back