Kada je to čekanje u pitanju, pre neki dan sam doživela takvu neprijatnost, da mi se čini da skoro neću ući u poštu

Red jeste bio podugačak, ali iz iskustva znam da službenice brzo rade, radi 4-5 šaltera, tako da se čeka maksimum 15-tak minuta, pa i kada je po 25 ljudi u redu.
Stanem na kraj reda, gde bi drugo. Gledaju me i zagledaju ljudi, naročito žene, ali niko ništa, valjda čekaju da pitam da me puste preko reda. Nisam pitala, nisam tražila, znam da će brzo, šta da pravim "nerede".
Elem, tip završava na šalteru, prilazi mi i kaže da me je službenica pozvala da idem preko reda i da kao trudnica imam prednost. Zahvalim se i krenem ka šalteru... i nastaje haos...
Neke žene koje su bile skroz na drugoj strani, skoro pa da su već na redu, počele da se deru... samo sam čekala kada će, glupača, ni da pita, šta misli, napumpao je neki debil pa bi pre svih nas, ja sam bre invalid rada pa čekam.... ja stala na sred onog hola, ni napred, ni nazad, ne znam šta da radim... Jedni krenuše da viču na te žene, sram ih bilo, treba da propuste trudnicu.. blablabla... ove ne odustaju, vredjaju sve gore, ispala sam i kopiljara, je.bu.lja i slično...
Samo sam se okrenula i izašla iz pošte... ima net-banking, imam i muža, pa neka on ide... ja ću iči kada se porodim i kada budem regularno čekala bez intervencija.