Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti ljudi nisu i nikada nece biti normalni, ma sa kim se zabavljali i ziveli.

Ljubomora ne zavisi od lepote drugog bica vec od necega sto psihijatar treba da iscacka.

U svakom slucaju, ta ostavljena cura se spasila momka koji joj nista ne treba u zivotu.

Damo, volim srebrni filigran i kvalitetnu bizuteriju.

Pink, sasvim mi je ok da se zena navikne na novu ulogu, pa i putem apstinencije...verovatno se njih dvoje sasvim fino razumeju.

ja ne znam da li je ovo tacno.sa crnogorcem sam bila dve godine,prve godine sasvim opusteno,u drugoj godini totalno bez ikakvog povoda mu je nesto kvrcnulo u glavi i poceo je sa stravicnim ljubomorisanjem.on kaze da nikada nije osetio nista slicno,da osecaj ljubomore dolazi kao talas da ga celog obuzme.sledeca recenica je apsolutna istina.nije on ljubomoran zato sto je ona lepa,vec zato sto se on oseca nesiguran

ja ne znam da li je ovo tacno.sa crnogorcem sam bila dve godine,prve godine sasvim opusteno,u drugoj godini totalno bez ikakvog povoda mu je nesto kvrcnulo u glavi i poceo je sa stravicnim ljubomorisanjem.on kaze da nikada nije osetio nista slicno,da osecaj ljubomore dolazi kao talas da ga celog obuzme.sledeca recenica je apsolutna istina.nije on ljubomoran zato sto je ona lepa,vec zato sto se on oseca nesiguran

...ako ti je decko bio mlad to je drugo...u teen godinama smo svi van mozga i tela uz vatromet hormona.
...imala sam tada, izmedju 17-e i 23. momke koji su pravili haos a danas su sasvim normalni ljudi...ja to zovem "verterovska ljubav", nesigurna i ranjiva, mozda po prvi put ranjiva, zato oni za prvom pate vise nego sto mi patimo za prvim...
...ako je bilo kasnije, rekla bih da alka na domalom prstu pravi problem, nije on ljubomoran vec je situacija nezavidna i nagriza ga pa se manifestuje kroz ljubomoru...

Ako on vec nije nikakav,a ona oduvek bila sponzorusa,zar mu nije bilo jasno zasto je sa njim?Sta je ocekivao?
Svaki muskarac bi trebalo da zna zasto je neka zena sa njim.Ima puno faktora :lol:

pa sad, ova mu je rodila i dete
nekako se tu vec ljudi opuste i misle - ok, sad smo porodica..poverenje, ovo ono
a onda je uhvatio da nekoliko puta sa detetom dolazi po nju na neko od mesta gde je rekla da ide, a nje tamo em nema, em nije ni dolazila
ne bih rekla da ga ljubomornim pravi nesigurnost
ljubomornim ga je napravila ljubav koju on oseca, a vidi da je kod nje vise nema jer je pocela da svrlja..intenzivno..
zna sta sledi, ako je suoci sa tim - gubi je..to je tacka preko koje nema pricali smo nece vise da se desi
znaci ili ce da prekine ili ce da javno zvanicno pristane na te njene izlete
a tek tada ce da izgubi i ono malo samopostovanja sto sada ima i sto mu se klima na staklenim nogama

Схвати то.
Немој плакати.
Не могу живети с тобом.
Сувише си лепа.

Šta mislite o muškarcima kojima više odgovara da budu sami nego sa lepom ženom. jer ne mogu da savladaju ljubomoru?

Gledam kolegu, muči se pati ...
Oterao je od sebe ženu koju voli samo zato što ne može da izdrži ljubomoru, tuđe poglede na njoj , komentare.
Kako ne želi da se posvađa sa njom on je napustio ...skoro oterao od sebe.

Potrebna mu je stručna pomoć. Bolestan je. Dozvolio je da mu sopstveni kompleksi i nesigurnost zagospodare životom i nije sposoban za normalnu vezu.

to Smokvo ...tako otprilike
sad ga slušam ...ona ga ponovo zove a on kao malo dete
Hvala jedina , hvala ljubavi :dash:

- - - - - - - - - -

Night, pa ti si mu koleginica, to je tvoja ili tvoja verzija priče na onovu onoga što ti je rekao.

Ko zna šta je pravi razlog.

Zato sam pisala ovde
.... ovde mi date ideju i za druge varijante ....
da znam da mu pomognem uradila bih to bez poruka ovde
ali mi ne ide ...sve mi je to čudno
zato tražim tuđa iskustva

- - - - - - - - - -

Potrebna mu je stručna pomoć. Bolestan je. Dozvolio je da mu sopstveni kompleksi i nesigurnost zagospodare životom i nije sposoban za normalnu vezu.

veruj mi na poslu ne izgleda tako , dugo radimo pa ja mogu da primetim kad nije psihički prisutan
Vredan je , posao završava do kraja, ne treba ići za njim i kontrolisati ga...ima svojih vrednosti

Night, jel tvoj posao da mu pomazes? Zasto je to tvoje interesovanje?

Nikada nisam i nikada necu razumeti zasto kolege krenu da petljaju po intimi.
Realno, tebe se ne tice njegov odnos sa njegovom devojkom o kojoj znas koliko ti on kaze i kojoj oci nisi videla.

to Smokvo ...tako otprilike
sad ga slušam ...ona ga ponovo zove a on kao malo dete
Hvala jedina , hvala ljubavi :dash:

- - - - - - - - - -

Zato sam pisala ovde
.... ovde mi date ideju i za druge varijante ....
da znam da mu pomognem uradila bih to bez poruka ovde
ali mi ne ide ...sve mi je to čudno
zato tražim tuđa iskustva

- - - - - - - - - -

veruj mi na poslu ne izgleda tako , dugo radimo pa ja mogu da primetim kad nije psihički prisutan
Vredan je , posao završava do kraja, ne treba ići za njim i kontrolisati ga...ima svojih vrednosti

Bolestan u smislu da je ljubomora zagospodarila njegovim životom (a ne da je za Lazu). Dobar terapeut bi mu bio od pomoći. Ja bih mu predložila takav vid pomoći. Pošto ko zna šta se sve krije ispod površine, možda vuče neku trauma iz detinjstva koju ne ume da prevaziđe i sl.

ma daj..,nemoj i ti naivno da padas na fazon.. coveka ostavila riba i on slozio pricu za kolege da bi mu lakse bilo...zato i pati..

u startu prica ne pije vodu..ako si bolesno ljubomoran i to do tog stepena o kome on prica onda je sigurno ne bi ostavio drugima.

moje misljenje je da ga je ona odhebala zbog tolike ljubomore kojom ju je gusio

manje bitno ...sad se priča nastavlja
ipak ga je zvala sada
a on kao dete
hvala ljubavi , hvala jedina
možda mu je oprostila napad ljubomore
nastavak u sledećem broju ...

more da nisi ti ljubomorna sad sto ga je zvala a on se raspilavio :mrgreen:

- - - - - - - - - -

vis da je ipak ona njega sutnula. :lol:

to ja pricam od pocetka ali nema ko da me slusa..mislim iskustvo je to u sutiranju od strane riba :rumenko:

to ti je stokholmski sindrom..night je u stvari zatocenik prica tog lika..on je njen otmicar... i pocela je da ga zali i na kraju ce se zaljubiti u njega i smuvace se i lik je uspeo u nameri :D

ja misim da je upitanju jedan opasan prepredenjak koji je vrlo dobro provalio kakva je najt i izabrao baš onu priču na koju će najlakše da je obrlati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back