Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma previše je.
Ginekološki je bio 4000 a UZ dojki 3000 pre nekih par meseci, na popustima bude i jeftinije.

- - - - - - - - - -

Ekspertski UZ u trudnoći je oko 8-9 hiljada a ne redovni ginekološki, van svake pameti.

Mislim da imaju dva cenovnika, jedan cenivnik za sve ljude, a jedan specijalan za cicak :lol:

- - - - - - - - - -

Ja uvek imam najskuplje povrede..vide se samo magnetnom rezonancom :rida:

- - - - - - - - - -

Ljudi moji ja krv nisam vec dve godine vadila i kontrolisala rezultate.:lol: nisam dve godine videla lekara...samo neka se nastavi tako :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Osim seleta :lol:

А што радите тај УЗ груди? Тек тако, без разлога?
Kako to misliš "bez razloga"? Pa bez razloga žene idu i na redovan papa test, i naravno da treba da idu. Tako je i za ultrazvuk dojke.
Preporuka za ultrazvuk dojke za opštu populaciju do neke 40 i koje godine je jednom godišnje. Za određena specifična stanja (tipa ciste koje btw ima svaka druga-treća žena, fibroadenome itd) se radi i češće.

Inače, ja nikada ne bih uzela ultrazvuk dojke u paketu sa ginekološkim pregledom, jer je najstručniji za ultrazvuk radiolog, a ne ginekolog.

a ne kontam kako posle 30 god nabijenih u guzici i dvoje dece nema svog ginekologa i sve kod njega da obavlja?

- - - - - - - - - -

i sta stvarno daju neke ordinacije te popuste?
jel te odrade preko k ili stvarno sve kako valja?

Odrade te ok. Ja sam isto isla u euromedic na one terapije i bilo je cena.pregleda plus dve ili tri terapije gratis i to ne puna cena pregleda. Isla preko uzmi popust. I magnetni sam radila zadnji put u mz cukarica preko popusta i obkasni ti sve lepo radiolog i uradi lepo izvestaj ko da placas punu cenu.

a ne kontam kako posle 30 god nabijenih u guzici i dvoje dece nema svog ginekologa i sve kod njega da obavlja?

- - - - - - - - - -

i sta stvarno daju neke ordinacije te popuste?
jel te odrade preko k ili stvarno sve kako valja?

..stvarno daju sve sto je u ponudama je tako kako pise....od obicnih frizera do lekarskih pregleda..sve....

...ne otaljavaju rade kako valja...

Odrade te ok. Ja sam isto isla u euromedic na one terapije i bilo je cena.pregleda plus dve ili tri terapije gratis i to ne puna cena pregleda. Isla preko uzmi popust. I magnetni sam radila zadnji put umz cukarica preko popusta i obkasni ti sve lepo radiolog i uradi lepo izvestaj ko da placas punu cenu.

...vidis oni su mi promakli, ali su korektni bas radila sam kod njih regularno rengen pluca...i vise mi je posvetila zena paznje nego dr u domu zdravlja za mesec dana...

- - - - - - - - - -

Ma to cicak se uvatila za neke i nece kod drugih..ili su nju ivatili u masinu :lol:

..pa ne znam bas, imam utisak da ona bas vodi racuna o svakoj pari...bar tako ovde pise, ne rasipa se...

U Ns-u su redovno na popustima ordinacije Femina i Ginako.. oko 3000 za ginekološki pregled sa gin. ultrazvukom i papom.
Ja sam uzela pre neki dan za 4850 din ginekološki pregled u poloklinici ST Medicina: pregled, gin. ultrazvuk, kolposkopija, papa, vaginalni i cervikalni bris i brisevi na hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back