Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego sta :zskace:
evo pitanje:
jel ste kao sundjer?ako naidjete na nadrndanu,tuznu,neraspolozenu osobu,koliko se to zalepi za vas?
i da li susret sa veselom osobom koja zraci srecu moze da vas iscupa iz vaseg nijeminidocegamadaneznamzasto stanja?

Na koliko vremenski menjate posteljinu na spavacem krevetu ?
Kao na nedelju dana, ali posto cesce iskuvavam pa mi fali da dopunim masinu, onda ubacim posteljinu, pa ispadne na svaka 4 dana.
evo pitanje:
jel ste kao sundjer?ako naidjete na nadrndanu,tuznu,neraspolozenu osobu,koliko se to zalepi za vas?
i da li susret sa veselom osobom koja zraci srecu moze da vas iscupa iz vaseg nijeminidocegamadaneznamzasto stanja?
Bila nekad.
Inace privlacim te cudake. Dok stojim, sedim i cekam nekoga/ nesto redovno mi se prikaci neko nepoznat sa svojom tuznom pricom, isprazni se i ode...
Vise me to ne pogadja, oguglala sam. A za drustvo biram iskljucivo ljude koji mi prijaju. Svi u jednom trenutku dobijemo potrebu za selekcijom i udaljimo one koji nas crpe.

Slusao sam na radiju (onog dana kad je Saban Saulic u nekoj pesmi zamalo umro zbog nekog vencanja :lol: ) da je neki covek bez ruku i nogu rekao:
-"ako vam zivot podeli lose karte,mozete se zaliti na sudbinu a mozete i prihvatiti novonastalu situaciju i pokusati da ovladate njome"
-Ili sto pise forumasici Night u potpisu-"kad ti sreca okrene ledja-sutni je u dupe " :hahaha:
Ko ga hebe,zivot je lep,samo opusteno i uzivancija,cega ima-ima cega nema-nek se nosi :zaljubljena:

Izvoli :lol:
35_jed10.jpg

evo pitanje:

Uglavnom da. Upijam skoro sve.
Da, apsolutno, al' zavisi i od osobe, ne moze bas svako da me izvuce iz "samo me naoruzana straza deli od samoubistva" stanja.

Ja redovno upropstavam celu masinu.... jedna siva suknja je samo malo pustala boju.. dusa me boli zbog sljokave zlatne bluze koja je poprimila sivi ton :cry:

Onda sam prala na ruke,i crvenu majicu stavim pored zutog peskira,i ostanu crvene fleke... pa mislim stvarno :((((((

Ja redovno upropstavam celu masinu.... jedna siva suknja je samo malo pustala boju.. dusa me boli zbog sljokave zlatne bluze koja je poprimila sivi ton :cry:

Onda sam prala na ruke,i crvenu majicu stavim pored zutog peskira,i ostanu crvene fleke... pa mislim stvarno :((((((

pa imal nesto da izvuce farbe?

mislim stvarno nemo se ljutis, al bas si smotana, meni se to jos nikad nije desilo a jos sam musko :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back