Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Došla sam da vidim da li ste se svi probudili,a ovde opšta radost! 
- - - - - - - - - -
Prebaciše me na drugu stranu.

- - - - - - - - - -
Prebaciše me na drugu stranu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kao na nedelju dana, ali posto cesce iskuvavam pa mi fali da dopunim masinu, onda ubacim posteljinu, pa ispadne na svaka 4 dana.Na koliko vremenski menjate posteljinu na spavacem krevetu ?
Bila nekad.nego sta
evo pitanje:
jel ste kao sundjer?ako naidjete na nadrndanu,tuznu,neraspolozenu osobu,koliko se to zalepi za vas?
i da li susret sa veselom osobom koja zraci srecu moze da vas iscupa iz vaseg nijeminidocegamadaneznamzasto stanja?
) da je neki covek bez ruku i nogu rekao:

To je smokijev potpis

jel sam vam rekla da od danas ne razgovaram sa ramadanijevim drugom?
jel sam vam rekla da od danas ne razgovaram sa ramadanijevim drugom?

nego sta
evo pitanje:
jel ste kao sundjer?ako naidjete na nadrndanu,tuznu,neraspolozenu osobu,koliko se to zalepi za vas?
i da li susret sa veselom osobom koja zraci srecu moze da vas iscupa iz vaseg nijeminidocegamadaneznamzasto stanja?

(((((Ja redovno upropstavam celu masinu.... jedna siva suknja je samo malo pustala boju.. dusa me boli zbog sljokave zlatne bluze koja je poprimila sivi ton![]()
Ja redovno upropstavam celu masinu.... jedna siva suknja je samo malo pustala boju.. dusa me boli zbog sljokave zlatne bluze koja je poprimila sivi ton
Onda sam prala na ruke,i crvenu majicu stavim pored zutog peskira,i ostanu crvene fleke... pa mislim stvarno(((((

Onda sam prala na ruke,i crvenu majicu stavim pored zutog peskira,i ostanu crvene fleke... pa mislim stvarno(((((
Jel vam se dogadja da ofarbate ves, jer neki komad garderobe pusta boju ?![]()

sto lazes kad imas i serpa plave stvari..videli mi na fotkicama![]()

stvarno..kako si uspela da peres na ruke i izmesas boje?