- Poruka
- 95.553
Da li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,na stolici i obicno ne znam gde sam dok ne popijem))Da li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?
Ne pijemDa li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?
Volim ali pored, na stocicu, inace bih se polio. Ne mogu se posastavljati pre prve kafeDa li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?
Neko kaze jez,a sebi licim na bodljikavo prase...Prvih pola sata bolje me ne dirati.Koja ste životinja ujutru , dok se ne razbudite?
Ne, uglavnom za kompjuterom dok mrzim jutro što je svanulo koji sat "ranije"Da li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?

Koja ste životinja ujutru , dok se ne razbudite?
LenjivacKoja ste životinja ujutru , dok se ne razbudite?

Njet. Pijem dok sam za kompjuterom.Da li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?
Raspoloženje može da varira u zavisnosti od prethodnog dana te stoga mogu da budem i vuk i koala. Nemam period "trežnjenja", čim otvorim oči odmah sam ono što jesam.Koja ste životinja ujutru , dok se ne razbudite?

Gledaš previše filmova..Da li pijete jutarnju kafu u krevetu , ušuškani u jastuke i meku ćebad?
Da ali pod uslovom da ne grmi i seva i pri tom da nemam metala na jakniVolite li poljupce na letnjoj kiši?
Volite li poljupce na letnjoj kiši?

Da,ali ako ne kisnem))Volite li poljupce na letnjoj kiši?
Volite li poljupce na letnjoj kiši?
To onda nisu poljupci na kiši , ako ne kisneš....Da,ali ako ne kisnem))
Ne volim kisu osim ako sam negde u zatvorenom ili u moru/reci/bazenu...
Šta?Teško pitanje?o boze