krypto
Ističe se
- Poruka
- 2.262
Nista ja ne znam nisam ja odavde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste, sve one sekretarice koje se kurvaju sa šefovima to rade zato što su svi oni džoni depovi. a to što su im šefovi je samo nebitna tehnikalija, slučajnost takoreći
Sta mislite hoce li ikada u Srbiji biti bolje?
Ihajjjjjj, ali odmah priznam da ne bude zabune u reakciji.
Redovno pomesam imena sinu i bratu i cerki i sestri, tako da imam opravdanje i za prethodno.

Zamislite da ste u vezi, sve je dobro ali zaljubite se u drugu. Da li biste je ostavili zbog te druge devojke ili biste ostali u vezi zbog straha da vam se to jednog dana ne vrati (prevara ne dolazi u obzir)?
Zamislite da ste u vezi, sve je dobro ali zaljubite se u drugu. Da li biste je ostavili zbog te druge devojke ili biste ostali u vezi zbog straha da vam se to jednog dana ne vrati (prevara ne dolazi u obzir)?
Osecate li se nekad istrosenim i pohabanim?
Svaka kuca imace svoju kantu za smece u dvoristu.Jednom nedeljno ce dolaziti djubretari u neko vreme. Duznost nekog iz kuce ce biti da kantu izbaci na put te je oni isprazne.Potom vrati u dvoriste.
O tome se vec uveliko prica.Kante ce biti njihove,ako se ostete placa gradjanin koji je ostetio novu.Nece biti kontejnera tamo gde su kuce jer nisu potrebni.Samo ispred zgrada.
Ovo se prica vec danima.Samo je pitanje vremena.Jutros se ljudi masovno raspituju.
Ne zna se dal' je tacno.Ako jeste kako ce funkcionisati?Sta ako ljudi rade kad dodju djubretari?Sta ako ne mogu kantu da iznesu?(Previse teska.)Sta sa dvoristima ispod nivoa ulice?
Bas me zanima vase misljenje na ovu temu.
Naravno.Da li biste zbog voljene zene promenili veru?
Moja mama je bila muslimanka po ocu. I bila je jedna od najlepših i najpametnijih žena u Beogradu. E, ne znam što sam morala da reagujem na ovo...Nema sanse da me privuce, muslimanke fuj.
To inferiorno.
Moja mama je bila muslimanka po ocu.