Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je neverovatno ako me ne pplacaju ne radim. Ne shvatam poentu pitanja.

- - - - - - - - - -

Mada, kao sto vidimo uvek moze i mnogo gluplje.

el bi reko il bi ćut'o ko pusi?
Znaš ono,najavi neko da oće da ode, gazdarica kaže prvo da nađe zamenu koja naravno mora i da se uigra i tako u krug, jedna po jedna (od stare branše) odlaze, dolaze im zamene na probu.
Ima ih još 4 (od stare branše) i neverovatno da nijedna neće da kaže razlog zbog kog je prethodnica otišla i zbog kog i ona odlazi.

Ponekad, kad mi pomene opet tu priču, se pitam, dal da banem ja tamo i onako "u prolazu" obavestim one devojčice
think.gif

Poslednja izmena:
el bi reko il bi ćut'o ko pusi?
Znaš ono,najavi neko da oće da ode, gazdarica kaže prvo da nađe zamenu koja naravno mora i da se uigra i tako u krug, jedna po jedna (od stare branše) odlaze, dolaze im zamene na probu.
Ima ih još 4 (od stare branše) i neverovatno da nijedna neće da kaže razlog zbog kog je prethodnica otišla i zbog kog i ona odlazi.

Ponekad, kad mi pomene opet tu priču, se pitam, dal da banem ja tamo i onako "u prolazu" obavestim one devojčice
think.gif

ja ne bi bio tu
zasto da radim za dzaba ne kapiram

Da li bi potencijalnom budućem kolegi/koleginici na probnom radu rekli da plata kasni ili bi poslušali šefa i "držali jezik za zubima"?

- - - - - - - - - -

Doduše, meni je prosto neverovatno da neko radi a da mu plata kasni 3-4 meseca.

- - - - - - - - - -

A vama?

moze da kasni 5-6 dana.ona osoba ko ceka platu posle toga je budala

- - - - - - - - - -

Pitanje je krajnje ozbiljno i nije zaebancija

Da li konj u galopu dodiruje zemlju ili lebdi u jednom trenutku ?

i jedno i drugo

Gledala sam emisiju o kretanju konja i da je jos u drugoj polovini 19.veka dokazano da konj u galopu u jednom trenutku ne dodiruje zemlju.
Bilo mi je zanimljivo i edukativno jer o tome nisam do sada razmisljala pa sam resila i vas to da, ali vam se pitanje ocigledno nije svidelo:lol:

iz wikipedije

Kas
Kas je kretanje u dva takta u kojem se istovremeno pokreće jedan dijagonalni par nogu (npr. prednja leva i zadnja desna),
zatim sledi trenutak lebdenja te drugi dijagonalni par nogu (prednja desna i zadnja leva).

220px-Konj-Kas.jpg

Galop

Galop je kretanje konja u tri takta. Postoji levi i desni galop. U levom galopu konj prvo podiže zadnju desnu nogu, zatim istovremeno zadnju levu i prednju desnu, zatim prednju levu (koja je vodeća noga), zatim sledi trenutak lebdenja. Sledeći korak se nastavlja ispočetka.

220px-Galop.gif

e da jedno zanimljivije pitanje za danas :mrgreen:

Da li ste imali sex sinoc ili jutros ?

Gledala sam emisiju o kretanju konja i da je jos u drugoj polovini 19.veka dokazano da konj u galopu u jednom trenutku ne dodiruje zemlju.
Bilo mi je zanimljivo i edukativno jer o tome nisam do sada razmisljala pa sam resila i vas to da, ali vam se pitanje ocigledno nije svidelo:lol:

iz wikipedije

Kas
Kas je kretanje u dva takta u kojem se istovremeno pokreće jedan dijagonalni par nogu (npr. prednja leva i zadnja desna),
zatim sledi trenutak lebdenja te drugi dijagonalni par nogu (prednja desna i zadnja leva).

220px-Konj-Kas.jpg

Galop

Galop je kretanje konja u tri takta. Postoji levi i desni galop. U levom galopu konj prvo podiže zadnju desnu nogu, zatim istovremeno zadnju levu i prednju desnu, zatim prednju levu (koja je vodeća noga), zatim sledi trenutak lebdenja. Sledeći korak se nastavlja ispočetka.

220px-Galop.gif

ne...

Da li konj u galopu dodiruje bar jednim kopitom zemlju ili lebdi :D

Valjda dodiruje.

Da li bi potencijalnom budućem kolegi/koleginici na probnom radu rekli da plata kasni ili bi poslušali šefa i "držali jezik za zubima"?

- - - - - - - - - -

Doduše, meni je prosto neverovatno da neko radi a da mu plata kasni 3-4 meseca.

- - - - - - - - - -

A vama?

Rekao bih da kasni i koliko.
Meni su rekli kada sam radio ali je takva bila politika firme da se kasni 45 dana.

Pojedini su radili i duze, steta je sto pristaju na takav rad umesto da kolektivno svi odu i da svako od njih tuzi poslodavca.

Pitanje je krajnje ozbiljno i nije zaebancija

Da li konj u galopu dodiruje zemlju ili lebdi u jednom trenutku ?

Regina se u snu bolje razume u konje nego vecina nas kada se sakupimo.

iz wikipedije

Kas

220px-Konj-Kas.jpg

Galop

220px-Galop.gif

Nisam i nece biti nista od toga ove godine... osim ako ne ispletes kiku :mrgreen:

Eva ili Lilith?

Ne razumem pitanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back