Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ste rucali danas ?
- nista jos...juce posan pasulj :hvala:

Koja je onako najgora greska koju ste napravili,i koju bi promenili da mozete?I o cemu losem najcesce razmisljate?
- izbor skole, generalno...ostalo nista...
- jbt, gde ja zivim :mrgreen:

Da li verujete u prijateljstva izmedju ljudi razlicitog materijalnog stanja i obrazovanja, ono bitno je ko je kakav covek, ili mislite da takva prijateljstva ne mogu da postoje?
- nije nemoguce...samo zahteva dosta napora i u na duze staze, generalno, nemaju neku perspektivu:cool:
Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?
- ne biram inace ali ako mogu uvek crno i nikako sa penom :nono2:

Jel pricate vi o ozbiljnim stvarima sa vasim prijateljima il samo onako povrsno?Do kog stepena delite svoje negativnosti,i s kim najvise?
- u principu ne bas, samo povrsno... delim ali samo sa najblizom porodicom...

Da li ste oprostili proneveru?
- ne, nema prastanja kod tih stvari:evil:

Da li verujete u prijateljstva izmedju ljudi razlicitog materijalnog stanja i obrazovanja, ono bitno je ko je kakav covek, ili mislite da takva prijateljstva ne mogu da postoje?
S obzirom koliko su ljudi zavidni tesko.:kafa:

Pivo ?
Crno ili svetlo ?
Sa penom ili bez pene ?
Ne pijem alkohol...
Dok sam pio crno je bilo bolji izbor. Sa penom.
Jel pricate vi o ozbiljnim stvarima sa vasim prijateljima il samo onako povrsno?Do kog stepena delite svoje negativnosti,i s kim najvise?

Ne delim negativnosti vec primam. Dodjem mu ko lokalna ispovedaonica.:roll:

e dasj kazi te podkategorije

- pa, recimo...ako je samo za kres tu imas one koje zelis ali zahtevaju dosta truda(setnjice, izlasci, pokloni...) i na kraju daju...imas one koje ne zahtevaju toliko truda i koje daju odma'(bukvalno jedan poziv)
ili skoro odma' (na prvom date-u)...a i njih sve mo'es da klasiras po lepoti, sarmu, ebozovnosti...pa se dalje rachva...
kompleksno:mrgreen:

- pa, recimo...ako je samo za kres tu imas one koje zelis ali zahtevaju dosta truda(setnjice, izlasci, pokloni...) i na kraju daju...imas one koje ne zahtevaju toliko truda i koje daju odma'(bukvalno jedan poziv)
ili skoro odma' (na prvom date-u)...a i njih sve mo'es da klasiras po lepoti, sarmu, ebozovnosti...pa se dalje rachva...
kompleksno:mrgreen:

cekaj i oko ove sto oces samo da je kresnes se cimas sa poklonima izlascima pickematerine? wtf
pa zasto kad ima ove sto daju posle jednog sastanka

jel delite zene na grupe tipa ova je materijal za zenidbu/ozbiljnu vezu/vezu, ova je samo za kressanje, itd...?

Ne, a velika mana takvog razmisljanja je neplanirana trudnoca.

A i meni je besmisleno da u 30+ budem sa nekom samo radi sexa. Bolje igrati igrice.:cool:

To je i sustina one moje teme "Muvkanje u 30-tim", a to je da u tom dobu nema smisla loviti u mutnom sto su neke zene osudile.;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back