Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.183
e,pa super,Hvala.ee a kako ssss............ustvari ne..
Da li nosite duge gace kada je hladno

Seko,,Nou,Nou
prevruce ce mi bude,.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,pa super,Hvala.ee a kako ssss............ustvari ne..

prevruce ce mi bude,.
ee a kako ssss............ustvari ne..

Zasto se muski iznenade svaki put kad cuju da znam i volim pesme tipa Oj vojvodo Sindjelicu,Pozutela slika stara itd.isl.?
Zasto je cudno da zensko postuje istoriju svog naroda?

Toma Fila je rekao negde da je saopstio zeni kupi pistolj i brani se ako upadnu provalnici jer iz zatvora moze da je izvuce iz groba ne.
Da li bi vi to rekli vasima sa kojima zivite - branite se,o pravnim posledicama (s' obzirom na nas zakon) cemo kasnije misliti?
ee a kako ssss............ustvari ne..

Zasto se muski iznenade svaki put kad cuju da znam i volim pesme tipa Oj vojvodo Sindjelicu,Pozutela slika stara itd.isl.?
Toma Fila je rekao negde da je saopstio zeni kupi pistolj i brani se ako upadnu provalnici jer iz zatvora moze da je izvuce iz groba ne.
Da li bi vi to rekli vasima sa kojima zivite - branite se,o pravnim posledicama (s' obzirom na nas zakon) cemo kasnije misliti?
sa kim slavite ng?

Sta najvise cenite kod svoje devojke/zene
sto ima ukusa za muskarce<3Sta najvise cenite kod svoje devojke/zene
Dobijam samo ne znam zasto.koliko često dobijate komplimente od žena ? izgled, intelekt - nebitno
(računajte da je pitalo žensko)
Nista ih ne razumem sta vide u meni.Mnogo bolje podnosim minuse nego pluseve, a u plusu sam inace.Dobro vam ovo ledeno jutro.Kako podnosite minus pingvin?
Sta je po vama Zooloski vrt u BG izgubio smrcu Vuka Bojovica?

sa kim slavite ng?

Nosim gacerone i skafandere po potrebi samo da moji mudascha budu zasticena.ee a kako ssss............ustvari ne..

Jako je cudno. Zene nista ne zanima osim muvkanja, para i tricarija poput odece, kindjurija i ostalih gluposti zbog kojih ja vecinu zena gledam ko neke Marsovce iako se kao i druzim sa njima...Zasto se muski iznenade svaki put kad cuju da znam i volim pesme tipa Oj vojvodo Sindjelicu,Pozutela slika stara itd.isl.?
Bih...Toma Fila je rekao negde da je saopstio zeni kupi pistolj i brani se ako upadnu provalnici jer iz zatvora moze da je izvuce iz groba ne.
Dobro jutro.
Da li je kod vas minus pingvin ujutru ovih dana ?(-8 pre neki dan je bilo.)
Verujete li da masoni,iluminati,satanisti upravljaju ispiranjem mozga javnim licnostima ili smatrate to samo teorijama zavere?
Da li bogati prodaju dusu djavolu da bi postali bogati zaista ili to vidite kao teoriju zavere?
Doslo ledeno vreme.Nosite li jakne ili kapute?Patike ili cizme ili sta?
Hocete li ici na klizanje ako ne imate li zelju da naucite?
Dopada vam se ili ne Losmi Panda na jutjubu,ne pitam za posao koji radi?

Dobro jutro.
Verujete li da masoni,iluminati,satanisti upravljaju ispiranjem mozga javnim licnostima ili smatrate to samo teorijama zavere?
Da li bogati prodaju dusu djavolu da bi postali bogati zaista ili to vidite kao teoriju zavere?
Dobro jutro.

kako bi podneo da ti je supruga uspešna ono....žena na položaju, uticaj, moć...a ti običan ?

kad ce im biti jasnoSta vam nije jasno kod zena?![]()
Sta vam nije jasno kod zena?![]()
Sta vam nije jasno kod zena?![]()