Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li imate jednu tacku u zivotu kada ste trebali da skrenete levo kod Alburkerkija, jednu stvar koju ste zeznuli, a da niste, sve bi bilo drugacije?
I ako da, za sta je to vezano, ljubavni zivot, posao, skola, prilika za preseljenje, kredit za stan, neki porok, nedostatak hrabrosti u nekom odredjenom trenutku?

Kada ste shvatili da devojke obicno ne izgledaju kao u novinama,vasoj masti,na filmovima?

Koliko vam je trebalo da prihvatite brutalnu realnost (ako ste to tako doziveli)?

Kako ste preziveli prvi put videvsi zensko uvek inace sa sminkom bez sminke?

pa nisu bas sve zene gaborke ima I zgodnih sa ili bez sminke
a gabor je gabor sa sminkom ili bez
I obrnuto
sminka samo moze malo da ublazi los utisak ali nema tu nikakvog soka

- - - - - - - - - -

Da li imate jednu tacku u zivotu kada ste trebali da skrenete levo kod Alburkerkija, jednu stvar koju ste zeznuli, a da niste, sve bi bilo drugacije?
I ako da, za sta je to vezano, ljubavni zivot, posao, skola, prilika za preseljenje, kredit za stan, neki porok, nedostatak hrabrosti u nekom odredjenom trenutku?

ja bih uvek bio ja ma sta uradio isto bi se osecao I ne bi bio srecniji nego sto jesam

Kada ste shvatili da devojke obicno ne izgledaju kao u novinama,vasoj masti,na filmovima?

Koliko vam je trebalo da prihvatite brutalnu realnost (ako ste to tako doziveli)?

Kako ste preziveli prvi put videvsi zensko uvek inace sa sminkom bez sminke?

Ako gledas novine i moju mastu dobijas suprotnosti a sto se tice filmova oni popunjavaju sve izmedju.
Uglavnom se posle razgovora vidi ko je kakav pa su i devojke iz moje maste stvarne :zaljubljena:

Ne sminkaju se toliko devojke/zene koje znam, farbanje kose mi predstavlja problem jer nisam siguran koja boja je njihova.

Vise njih ali mi je drago sto je ispalo ovako.

Najbolji primer je da nisam otisao na jedan koncert pre 2 godine ne bih se vratio na forum gde sam upoznao neke dobre ljude i bio bih 100% drugacija osoba nego sto sam sada.

Je li odmaravete kite na pisoarima i ako znate da će vas kompleksi pocati posle ko petarde za novu godinu? :(

Tada samo gledam gde nisanim, nisam lud da se traumiram bez potrebe.

cuj jednu...meleardu...

- - - - - - - - - -

Je li odmaravete kite na pisoarima i ako znate da će vas kompleksi pocati posle ko petarde za novu godinu? :(

ne zanimaju me tudje kite...

sta vam je kljucno za dobru vezu?

Nešto.!

To Nešto, što nas čini slobodnim nad ženom, tako slobodnim da sam odgovoran za Sebe i za Nju !

To je strast svog i njenog života ! Takav se život svakodnevno slavi.

~~~

"Darling, dala si mi ruku i sada te vodim na kraj sveta, imaš 5min da se predomisliš ili spakuješ, da li sam Ja taj kome daješ sebe strastveno u punom poverenju ..." ...

:cool:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back