Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.140
Jel znate od zene napraviti damu, ili bar da se tako osjeca 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel znate od zene napraviti damu, ili bar da se tako osjeca![]()

Da li vas glas kada slusate sami sebe zvuci seksi,zavodljivo sjajno?
Ili kako?
Pevate nekad,pricate,desi se snimak.
Kakav nakit bi imali/nosili da mozete sebi to da priustite?
Kakav nakit bi imali/nosili da mozete sebi to da priustite?
da li je istina da bi svi muskarci zeleli zenu koja je u kuhinji domacica, u krevetu *****, a na ulici dama? i kada bi je imali da li bi ste znali da je cuvate, postujete i pruzite istom merom?!
претпостављам да да
замисли да нема ништа за ручак кад дођеш уморан са посла, у кревету фригидна, на улици дроњава. онда је боље бити сам

у кревету дроњава, на улици фригидна

Nema potrebe za takvim pretumbacijama,
ONA je uvek bila, jeste i bice Dama.!!!

to moj moze i da ocekuje![]()
bolje je vako
- - - - - - - - - -
ne seri vise lebati...ONA, NJE, DAMA....![]()

sto pitasda li je istina da bi svi muskarci zeleli zenu koja je u kuhinji domacica, u krevetu *****, a na ulici dama? i kada bi je imali da li bi ste znali da je cuvate, postujete i pruzite istom merom?!
planiras li da se udajes?
Ona je ili rodjena Dama,ili prerusena seljanka..Jel znate od zene napraviti damu, ili bar da se tako osjeca![]()
jok ja...alergicna na institucije svih vrsta...odma dobijem koprivnjacu cim pomislim...pitam da ne skitamsto pitasplaniras li da se udajes?
![]()
da li je istina da bi svi muskarci zeleli zenu koja je u kuhinji domacica, u krevetu *****, a na ulici dama? i kada bi je imali da li bi ste znali da je cuvate, postujete i pruzite istom merom?!
haha Ok,moje misljenje je ,,Da niko ne ume sacuvati nikog,,osim..ako mi sami se ne sacuvamo za ono za sta mislimo da je vredno BITI,jok ja...alergicna na institucije svih vrsta...odma dobijem koprivnjacu cim pomislim...pitam da ne skitam![]()

haha Ok,moje misljenje je ,,Da niko ne ume sacuvati nikog,,osim..ako mi sami se ne sacuvamo za ono za sta mislimo da je vredno BITI,

vidis kako smo se lepo sporazumeli ja i ti ..ne sacuvati...cuvati...kao u cuvas, mazis, pazis![]()