- Poruka
- 41.996
Dobro jutro.oooooooo dobro jutro svima i Urosiusu i Bezimenom![]()
Jeste li se ošišali zbog ove vrućine možda?![]()
Koje sve vrste šljiva znate i jel' volite one sitnije ili krupnije?![]()

Osisan sam.

Africke sljive mozda,
Viljamovka..., slab sam ja sa poljoprivredom, ali voleo bih da se pomalo bavim time.
Imam svasta; Pljeskavice, mleveno meso, krompirice, krastavce, paradajz, mladi kupus, luk, tikvice, boraniju, grasak.@Slonče i to sa unapred pripremljenim zalihama u ilegalu i bušnih čarapa![]()
Da čujem čega najviše imate trenutno u frižideru?
I imate li neko energetsko piće i koje..ili samo jogurt, mleko i limunadu?![]()
Pijem onu mojito guaranu ponekad, ali prestacu sa tim. Jogurt obavezno, mleko takodje. Hladim vodu, ali nisam skorije pravio limunadu. Imam 4 litra piva.
Razmisljam ovih dana da pravim tikvice, mozda sutra. Paprike nisam do sada, pravicu ih uskoro. Nisam punio pile. Prostu hranu ja pravim.E muko moja...Slonče rakiju, a Bezimeni vodu...ala bih se ovajdila![]()
A od hrane..šta imate od hrane u frižideru?![]()
Jel' imaju neke punjene paprike i tikvice, ili možda punjeno pile od pre neki dan?![]()
Molim vas recite mi sa čime punite pile?
i sram vas bilo, što ste pomislili na bezobraštinu![]()

oooo dobro jutro Maherupa to mora da lepo miriše
![]()
..
ma znaš mene, volim de zezam i pitam, daj molim te reci šta imaš u frižideru..ovi ništa ne jedu na temi izgleda?![]()
Hranis ih dobro, lenje su. Koliko macaka imas i sta ce ti macke?auuuuuuuu ne mora baš toliko
- - - - - - - - - -
nego ja imam jednu dilemu...komšijski pilići zajedno sa mamom kvočkom, prelaze na moj plac i šećkaju se ispred nosa mojih mačaka![]()
..
i sad ja taj feonomen posmatram danima..jer me interesuje što moje mačke kuliraju te male piliće...što ih ne smažu, jel' imate objašnjenje?![]()
pa to mora da lepo miriše