gost 367210
Poznat
- Poruka
- 9.236
ha, ha....ma bolji smo od njih
..
Slušaj ti što opstruiraš temu, nisi odgovorio jel' voliš sladoled od pistaća?![]()
dobro de... dino i vesna zmijanac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha, ha....ma bolji smo od njih
..
Slušaj ti što opstruiraš temu, nisi odgovorio jel' voliš sladoled od pistaća?![]()

@Docta dobro, dobro, predajem se, zatrpaćeš nas sa duetima
Želim vam dobro jutro, još jedan ponedeljak je došao..koračamo prema godišnjim odmorima, možda i nekim svadbama![]()
DA vas pitam jel' kupujete one slike na venčanjima?
Koju ste poslednju odevnu kombinaciju obukli na poslednjoj svadbi što ste bili?
Da li ste sedeli možda sa nekim ljudima koji su smorni ili blizu muzike?
Da li igrate u svadbi i jel' dajete pare na muziku?

@Docta dobro, dobro, predajem se, zatrpaćeš nas sa duetima
Želim vam dobro jutro, još jedan ponedeljak je došao..koračamo prema godišnjim odmorima, možda i nekim svadbama![]()
DA vas pitam jel' kupujete one slike na venčanjima?
Koju ste poslednju odevnu kombinaciju obukli na poslednjoj svadbi što ste bili?
Da li ste sedeli možda sa nekim ljudima koji su smorni ili blizu muzike?
Da li igrate u svadbi i jel' dajete pare na muziku?
1. Upoznate tu neku žensku sa kojom se neviđeno brzo i dobro skapirate na svim nivoima..zajedničke teme, humor, komunikacija kakvu skoro niste ostvarili..i sve super, čak vam se za razliku od nekih vaših drugarica (ako ih uopšte i imate) ova fizički veoma dopada...međutim,
ona već u startu počinje da naglašava kako joj prijate kao frend...kako ste super prijatelji ..brate, burazeru....de si drug moj? itd. itd.
I šta sad vi radite?
Odjebete je u roku od odma, jer muških ortaka imate dovoljno, koji će vam još i ženski?
Pokušate na sve moguće načine da je smuvate...jbte, konačno ste našli ženu koja vam u svemu odgovara i sad da to pustite tek tako?
Nešto peto?
2. Da li ste poznavali nekog ko je počinio samoubistvo? Da li je ta smrt i na vama na neki način "ostavila traga" ?
3. Kažu da je ženska zavist i ljubomora toksična, a šta je sa muškarcima?
Osećate li zavist prema nekome...prema nečijem uspehu, imanju, kešu..?
Recimo imate nekog poznanika koji je lep, uspešan, ima uvek najbolje ribe , zdrav ko dren, vozi neku nenormalnu makinu, nekretnine, biznis...pametan, svi drqaju na njega i muško i žensko...ma pravi "Leo di Kaprio" vašeg kruga poznanika, ali prema vama uvek sasvim ok i korektan tip i u suštini dobar čovek.
Da li ikad pomislite: pu majkumu, al ga je usralo...blago si ga njemu...eee kad bi ja mog'o tako...itd itd?
4. Jedna je majka.
Ali...da li joj nešto zamerate?
Mama ko mama, možda je želela najbolje i vaspitala vas kako je najbolje znala i umela, ali šta je po vašem mišljenju možda radila pogrešno?
Da li vas je previše štitila?
Ili je bila isuviše stroga usađujući vam vrlo čvrsta moralna načela i principe?
Da li vas je rano pustila da se osamostalite?
Da li vas je prepustila babama?
Koliko je njena reč bila jaka u odnosu na očevu? Ili je bilo vazda ono: Pitaj oca!
Da li je uticala na neke vaše važne životne odluke posle kojih ste pomislili: Nisam je trebao poslušati...?
5. I dalje smo kod majke,
Da li je ikada bila protiv neke vaše veze i da se to posle ispostavilo kao njena odlična intuicija i procena?
6. Čitam Šimeta koji se odrekao masturbacije, pa da vas pitam...je li to moguće osim ako niste u nekom verskom tripu ili sl. jer mislim da za to treba puno samokontrole i to na dnevnom nivou.
Kako odoleti silnim podražajima...ili konačno i samoj fiziologiji?
Ovo naravno pod uslovom da nemate redovan sex.
Da li i kako je moguće kanalisati sexualnu želju?
Ajd pucajte: )
i nastavi tu priču da forsira. Ja joj reko "Da sam hteo da budem sa ortakom bio bih pe*er." i tu se to završilo. 

Upoznate tu neku žensku sa kojom se neviđeno brzo i dobro skapirate na svim nivoima..zajedničke teme, humor, komunikacija kakvu skoro niste ostvarili..i sve super, čak vam se za razliku od nekih vaših drugarica (ako ih uopšte i imate) ova fizički veoma dopada...međutim,
ona već u startu počinje da naglašava kako joj prijate kao frend...kako ste super prijatelji ..brate, burazeru....de si drug moj? itd. itd.
I šta sad vi radite?
Odjebete je u roku od odma, jer muških ortaka imate dovoljno, koji će vam još i ženski?
Pokušate na sve moguće načine da je smuvate...jbte, konačno ste našli ženu koja vam u svemu odgovara i sad da to pustite tek tako?
Nešto peto?

1. Upoznate tu neku žensku sa kojom se neviđeno brzo i dobro skapirate na svim nivoima..zajedničke teme, humor, komunikacija kakvu skoro niste ostvarili..i sve super, čak vam se za razliku od nekih vaših drugarica (ako ih uopšte i imate) ova fizički veoma dopada...međutim,
I šta sad vi radite?
Nešto peto?
2. Da li ste poznavali nekog ko je počinio samoubistvo? Da li je ta smrt i na vama na neki način "ostavila traga" ?
3. Kažu da je ženska zavist i ljubomora toksična, a šta je sa muškarcima?
Osećate li zavist prema nekome...prema nečijem uspehu, imanju, kešu..?
Recimo imate nekog poznanika koji je lep, uspešan, ima uvek najbolje ribe , zdrav ko dren, vozi neku nenormalnu makinu, nekretnine, biznis...pametan, svi drqaju na njega i muško i žensko...ma pravi "Leo di Kaprio" vašeg kruga poznanika, ali prema vama uvek sasvim ok i korektan tip i u suštini dobar čovek.
Da li ikad pomislite: pu majkumu, al ga je usralo...blago si ga njemu...eee kad bi ja mog'o tako...itd itd?
4. Jedna je majka.
Ali...da li joj nešto zamerate?
Mama ko mama, možda je želela najbolje i vaspitala vas kako je najbolje znala i umela, ali šta je po vašem mišljenju možda radila pogrešno?
Da li vas je previše štitila?
Ili je bila isuviše stroga usađujući vam vrlo čvrsta moralna načela i principe?
Da li vas je rano pustila da se osamostalite?
Da li vas je prepustila babama?
Koliko je njena reč bila jaka u odnosu na očevu? Ili je bilo vazda ono: Pitaj oca!
Da li je uticala na neke vaše važne životne odluke posle kojih ste pomislili: Nisam je trebao poslušati...?
5. I dalje smo kod majke,
Da li je ikada bila protiv neke vaše veze i da se to posle ispostavilo kao njena odlična intuicija i procena?
6. Čitam Šimeta koji se odrekao masturbacije, pa da vas pitam...je li to moguće osim ako niste u nekom verskom tripu ili sl. jer mislim da za to treba puno samokontrole i to na dnevnom nivou.
Kako odoleti silnim podražajima...ili konačno i samoj fiziologiji?
Ovo naravno pod uslovom da nemate redovan sex.
Da li i kako je moguće kanalisati sexualnu želju?
Ajd pucajte: )

baš, baš![]()
- - - - - - - - - -
e sad nek smišlja sledeća![]()

Drugari, hvala na odgovorima, ali jepte se...imala sam ja i puno boljih pitanja pa me nikad ovako ne pohvaliste.
Slonče...šlihtaro!![]()

nemoj takoDrugari, hvala na odgovorima, ali jepte se...imala sam ja i puno boljih pitanja pa me nikad ovako ne pohvaliste.
Slonče...šlihtaro!![]()

ha, ha kakav odgovor![]()
ne diraj ga!
..
on je žele zeka![]()

nemoj tako,kad bi dosao da pokosi travu...,sigurno bi se obradovala
![]()
.ako ne,
Ako se ne istopi od sreće i dragosti posle ovoga...ja stvarno ne znam
Ali samo ako zamahuje kosom kao ovi grmečki kosci.ako ne,
otpada u roku od odma'
![]()

jesi li procitala PPJooooooj, đe me nađe![]()
![]()