Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kad je izlečiš, moraćeš da je uvedeš u čari ljubavnog života, jer joj manjka iskustva, jel' može tako? :lol:

Ovo pitanje me jako interesuje...kako jedete pečeno jaje? :think:

..
pod a) viljuškom i nožem
pod b) rukama i umačete hleb
pod c) kombinovana tehnika

Imamo dogovor. Na tebi je da nađeš kompetentnu :lol:

Viljuškom, bez noža. A hleb umačem u prethodno dobro posoljeno žumance :njam:

pa ne mogu da odgovorim neodređena su. moraš detaljnije da objasniš šta joj tačno fali i zašto joj je potrebno da radi to što veliš da joj je potrebno da radi.

Nema veze bre što, vidiš da nam reče kako priča ima hepi end :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ako ja kažem da spavam sa upaljenim svetlom i upaljenim televizorom, šta ćete vi pomisliti? :lol:

Koja noga vam viri obično ispod jorgana?:lol:

Opištite mi kakvu imate kožu? :lol:

Da se plašiš lopova :lol:
:rumenko:
Imam ovčju zakačenu za koš u dvorištu, neku tanku svetlucavu na jakni, a onu grubu na dvosedu. Imam sve vrste kože.

pa ne mogu da odgovorim neodređena su. moraš detaljnije da objasniš šta joj tačno fali i zašto joj je potrebno da radi to što veliš da joj je potrebno da radi.

Ovako devojka je doživela neku vrstu traume i šoka :p (recimo bilo koji posttraumatski stres), gde joj je kao terapija od strane doktora :p predloženo sledeće:

1) da pliva sa delfinima
2) terapuetsko jahanje :lol:
3) da nađe neku dominantnu, iskusnu mušku osobu, od poverenja, koja bi joj svakodnevno dozvolila da dodir terapijom dođe do izlečenja :p :lol:

Eto...pošto ovo dvoje nije dostupno u njenom malom okruženju...vi bi eto mogli da budete sasvim logičan i prirodni izbor :lol:
..
Jel' sad dobro? :lol:

- - - - - - - - - -

Nema veze bre što, vidiš da nam reče kako priča ima hepi end :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da se plašiš lopova :lol:
:rumenko:
Imam ovčju zakačenu za koš u dvorištu, neku tanku svetlucavu na jakni, a onu grubu na dvosedu. Imam sve vrste kože.
što volim kad je ovako neko razuman :zag:
..
nisam mislila na tu vrstu kože :lol: interesuje me isključivo vaša...recite mi šta devojke obično kažu za vašu kožu kakva je? :lol:

pretpostavićemo onda..zanimljivije je tako :lol:
Ej, ja kad vidim tvoj avatar uvek se setim Klinta...ali sam skoro našla sliku njegovog sina, šta kažete na njegovu pojavu? :think:

Jel' vam liči na tatu? :lol:

Pogledajte prilog 353552

Ja provalio tek posle kačenja avatara da se lik iz četiri njegova filma (uključujući i ovaj sa slike) oslovljava kao "čovek bez imena" :eek:
Liči al je nekako više negovan (da ne kažem našminkan).
A i nije fora da kopira ćaleta :neutral:

Petak je veče....Kuda večeras? Ili sutra?
Koliko i kako iskoristite taj vikend za ludilo zezanje...ili ste sve više u fazonu da se odmorite od svega i svakoga, legnete uz tv, ugasite mobilni i ne odazivate se do ponedeljka ujutro?

Kad ste recimo opušteni prilikom tih izlazaka, ali opušteni malo više, naduvani, podnapiti sl..da li vas sutra muči (osim glavobolje) i pitanje, koliko ste se prosipali pred društvom prethodnu noć?

Da li vas izlasci napune energijom ili se sutradan osećate izmoždeno, tupo i prazno?

Zavisi ko gde zeli.
Ovaj vikend sam iskoristio za zezanje mada vise i ne primecujem toliko razliku u odnosu na ostatak nedelje.
Zavisi od raspolozenja i drustva, ne duvam i trudim se da pijem manje. Nisam se prosipao sinoc :)
Ako je dobro zezanje napunim se energijom.

Osim fudbala, koji sport često pratite? Ovih dana atletika je aktuelna, zapravo, ovog leta...tenis takođe..koliko pratite uopšte te individualne sportove?

Volim hokej da pogledam. Vise atletiku nego tenis, zanimljivije je i lepse.

Nekada volim.

Da li volite da se češkate? :lol:

Ne.

Čekajte prvo da čujem koliki vam je limit, mislim koliko to kod vas traje, msm. to češkanje? :lol:

Jako kratko.

I ovako ako ja budem vas češkala...msm. šta dobijam zauzvrat? :zkez:

To sto te pustam da me ceskas :lol:

Ovako...i sad ja vas pitam, ako je devojka baš onako po vašoj meri, ali ima neku čudnu traumu i eto neće sex, ali hoće češkanje, msm. želi da pipa i obožava to vaše telo, vi kao očiti dobročinitelj, u kom ludilu biste pristali na taj dil? :lol:

I sad recite vi meni kakve su vam Ahilove tetive? :lol:

Morao bih prvo da vidim o cemu se tu radi, tek onda bih znao da li da pristanem.
Nisam siguran da znam gde su te tetive.

Ajde, šta si se tu smrzao..pa neću da radim obdukciju na vama ovde :lol:
..
zavisi šta mi padne na pamet videćemo..može biti i da je perverzija :lol:

E što ja tako ne volim kad vam treba sto godina da odgovorite, jeste vi tako uvek spori ili samo kad zezate? :lol:

Moraću da prebacim na neka normalnija pitanja...izgleda da mi ne ide sa ovim češkanjem..jel' mi ne ide sa ovim ? :lol:

Jeste li nekad zapazili da se drugarica vaše devojke nekako čudno smeška :eek: kao da zna vaše male i velike tajne :eek: jeste li imali taj osećaj?

Gde vam je najsexy da vidite tetovažu na ženi? :think:

I dok neko ne odgovori, da vas pitam, da li ste nekad namerno se naslonili čvrsto na neku žensku osobu u autobusu, onako da su vam se tela baš oslonila jako jedno na drugo, a da vam nije bila devojka? :eek:
..
ništa me ne pitajte da li sam ja :rumenko:

Recite mi, pošto mi danas ne ide sa ovim pitanjima, zadnja potkolenica je posebno osetljiva na koje vežbe? :think:

I kad vas je zadnji put boleo gluteus maximus i kako ste sebi pomogli? :lol:

Samo kad nisam tu ili me zeza net.
Ide ti :lol:
Nisam bio u toj situaciji.
Ne volim bas tetovaze.
Nisam, nemam nameru da je spljeskam.
Ne znam.
Lezanje.

Devojka je preživela traumu i vi svaki drugi dan morate da izložite svoje telo njoj na tretman, jel' bi moglo...mislim shvatite da vam se ona jako sviđa i da je takoreći lečite? :lol:

Mozda i bi neko vreme.

a kad je izlečiš, moraćeš da je uvedeš u čari ljubavnog života, jer joj manjka iskustva, jel' može tako? :lol:

Ovo pitanje me jako interesuje...kako jedete pečeno jaje? :think:

..
pod a) viljuškom i nožem
pod b) rukama i umačete hleb
pod c) kombinovana tehnika

Tesko izvodljivo :lol:
Sta je peceno jaje?

Ako ja kažem da spavam sa upaljenim svetlom i upaljenim televizorom, šta ćete vi pomisliti? :lol:

Koja noga vam viri obično ispod jorgana?:lol:

Opištite mi kakvu imate kožu? :lol:

Raspikuca, trosi struju bez potrebe :lol:
Ako je vrucina ceo virim :rumenko:
Nemam pojma.

Ovako devojka je doživela neku vrstu traume i šoka :p (recimo bilo koji posttraumatski stres), gde joj je kao terapija od strane doktora :p predloženo sledeće:

1) da pliva sa delfinima
2) terapuetsko jahanje :lol:
3) da nađe neku dominantnu, iskusnu mušku osobu, od poverenja, koja bi joj svakodnevno dozvolila da dodir terapijom dođe do izlečenja :p :lol:

Eto...pošto ovo dvoje nije dostupno u njenom malom okruženju...vi bi eto mogli da budete sasvim logičan i prirodni izbor :lol:
..
..
nisam mislila na tu vrstu kože :lol: interesuje me isključivo vaša...recite mi šta devojke obično kažu za vašu kožu kakva je? :lol:

Probao bih sa Reginom da se dogovorim nesto oko konjceta, ne mogu da ispunim uslov pod 3.
Ne interesuju se za moju kozu.

baš sam providna...ma jesam li baš toliko? :lol:

Mozda i jesi :lol:

pretpostavićemo onda..zanimljivije je tako :lol:
Ej, ja kad vidim tvoj avatar uvek se setim Klinta...ali sam skoro našla sliku njegovog sina, šta kažete na njegovu pojavu? :think:

Jel' vam liči na tatu? :lol:

Pogledajte prilog 353552

Malo.

Ja provalio tek posle kačenja avatara da se lik iz četiri njegova filma (uključujući i ovaj sa slike) oslovljava kao "čovek bez imena" :eek:
Liči al je nekako više negovan (da ne kažem našminkan).
A i nije fora da kopira ćaleta :neutral:

Zovu ga i Blondi (plavusan) u jednom od Leonevih filmova.

nisam znala za taj podatak iz filmova :lol:
Gde smo ono stali sa pitanjima? :lol:

Kod Klinta.

Na mom avataru šta je? Jel' znate inače? :lol:

bilo to davno pitanje inače :lol:

Ne znam, znam samo da je ljubicasto.

cega se plasite?

Malo visine i devojaka, resavam to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back