Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li se više plašite duševnog ili fizičkog propadanja?
-Nijednog.
Jeste li nekad bili žrtva prevare... Bilo kakve vrste?
-Jesam, ali nije bilo toliko ozbiljno.
Da li ste nekad imali ozbiljnog suparnika u ljubavnoj priči?
-Ozbiljnog? Da jesam, po mom misljenju, ali je ona odabrala jednog, a na drugog se nije obazirala.
Kako biste u par reči opisali pizdu, karakternu? Kako izlazite na kraj sa ljudskim ljigama?
-Karakterna ***** je neko ko nema osecaj za pravdu, vec gleda samo svoje dupwe i prodo bi nekog bez ikakvog pozitivnog moralnog nacela.
Sa ljudskim ljigama izlazim na kraj tako sto shvatim da prodaju pricu i sarenu lazu zarad neke svoje licne koristi i onda im kaze sta moze, a sta ne moze.
Ne volim da se druzim sa takvima.
Šta vam trenutno najviše nedostaje?
-Nedostaje mi pozitivan osecaj srece i zadovoljstva trenutno, umoran sam spava mi se.
Drugar vam kaže da je postao član vama omražene polit partije. Da li to utiče na vaše prijateljstvo
-Niposto. Tolerantan sam jako, ali je dosta vaznije njegovo licno politicko misljenje. Nacin na koji razmislja. Ako je lobotomirana budala onda mora da se tornja, a imao sam posla sa retardiranim aktivistima i umalo je izbila tuca. Ne mogu da trpim da mi neki retard ispira mozak.
ne znam, nemam neke traume
valjda su samci
sve
da u novcaniku i karticu, ne mozes svugde platiti karticom
neam pojma sigurno bih nesto potrazio posto nisam izvodio godinama
dugu pravu cernu kosu neki poni nosila
ne verujem nesto bas al se nadamo
iskreno ni jednom ako racunam da sam jos u firmi koja mi je dala neogranicen ugovor, u par sam imao ogranicen tako da kad je siteko da nisu produzili al to nije ni lposao u mojoj stuci bio, osim prvog al je ta firma otisla u stecaj tako da sam posle skole imami samo tri meseca posao
fizickog
pa jesam par puta, al sam to odhebo zadnja sa ugovorom mobilnog kad su mi uvalili umesto 1,5 GB, 500 MB
naravno da sam imao bio u braku
izbegavam ih ne druzim se sa njima
ONA
ne zasto bih jedino mozda ako je to nesto ko nacizam
Da li se više plašite duševnog ili fizičkog propadanja? Pa više ne. Mislim, lako se vrati nazad na sedlo. Nije propadanje ništa strašno.
Jeste li nekad bili žrtva prevare... Bilo kakve vrste? Jesam. Prevarili me iz Vipa kad sam nosio telefon na servis (pod garancijom). A i jedna cura Mada mi sad više krivo za ove iz vipa
Da li ste nekad imali ozbiljnog suparnika u ljubavnoj priči? Imao sam, ali je priča bila fiktivna
Kako biste u par reči opisali pizdu, karakternu? Kako izlazite na kraj sa ljudskim ljigama? Čovek bez izgrađenog karaktera koji sebe veliča time što drugog, naizgled, srozava. A izlazim na kraj Sun Tzuovski - obmaneš ih da misle da su pametniji, pa ih onako sočno prizemljiš i posle se ućute.
Šta vam trenutno najviše nedostaje? San. Spavao sam svega tri sata danas
Drugar vam kaže da je postao član vama omražene polit partije. Da li to utiče na vaše prijateljstvo? Ne utiče ako se on ne glupira i ne propagira mi svoja politička uverenja. Ako pokuša da me konvertuje dobiće kartu za tri lepe
Sta je poenta markiranih kondoma ajde momci kako vi to vidite?
Jel* su bogatasi toliko pukli s mozgom ili nece da koriste ono sto i mi?
Umrla bi od smeha da neko takav izvadi a kakva bi vasa reakcija da vam partnerka da Luj Viton ili Sanel kondom?
Umrla bi od smeha da neko takav izvadi a kakva bi vasa reakcija da vam partnerka da Luj Viton ili Sanel kondom?
Evo upravo sam saznao da postoje.
Oni su ti koji diktiraju trendove koliko god isprazni bili,nije problem što su oni pukli sa mozgom,može im se, nego oni koji bi da ih prate u tome
U tim trenucima poslednja briga na svetu mi je marka kondoma,velike šanse da ne bih ni provalio brend koji mi daje...kondom je nužno zlo i tako ih i doživljavam
Pa onaj fazon - "nosim samo markirane stvari"
Mislim da je oba.
Al kakva je razlika između tih markiranih i ovih socijalnih? Ne piše na njemu valjda "adidas" ili tako nešto?
ili ono "Nike - just do it"
Ne pripadam pdf-u ''Zene' al* tu sam prvo usla kad dodjoh na forum i tamo ostadoh,dodje mi nesto poput baze forumske.Zivo me zanima sta iskreno mislite koliko imam godina?
Ne pripadam pdf-u ''Zene' al* tu sam prvo usla kad dodjoh na forum i tamo ostadoh,dodje mi nesto poput baze forumske.Zivo me zanima sta iskreno mislite koliko imam godina?
I ja bih rekla da je u ranim dvadesetim, međutim često me je ovde procena nečijeg godišta prevarila. Sećam se kada sam davno na Politici mislila da Nosferatu ima preko trideset godina. I onda kad je (tada, a tome ima mislim neke tri godine sigurno) napisao da ima 23.....
Mislim, nisam tada nailazila na komenatre u kojima je recimo spominjao da studira i sl...više na osnovu nekog opšteg utiska sa nekih tema bila sam ubeđena da je čovek stariji..znači nekih petnaest godina sam mu dodala a posle šok
Tako sam i ja ostala u šoku za mnoge korisnike...brate ovi mlađi ljudi mnogo pametni...ja sam u njihovim godinama a i mnogo kasnije...totalni debilčić bila...mislim užas stvarno
..
posledice se još uvek vide naravno
Tako sam i ja ostala u šoku za mnoge korisnike...brate ovi mlađi ljudi mnogo pametni...ja sam u njihovim godinama a i mnogo kasnije...totalni debilčić bila...mislim užas stvarno
..
..
Mene su odma' detektovali ko babu..čim sam krenula da spominjem kako pamtim osamdesete kao tinejdzerka, kasnije je bilo samo ono: au...mislio sam da si još starija