Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanje:

Kako bi reagovali da vam se ovako nesto desi...:lol:

14004-dde97be5fd255c5f810c21f5c70fc246.gif

Dao bih otkaz konacno.

muskarci, sex sa bivsom zenom (ne devojkom) da ili ne?

Ne...to bi doživeo kao degradaciju te veze koju smo imali I krunisali brakom ...
Naravno u slučaju apstinentske krize sva filozofija pada u vodu :)

- - - - - - - - - -

Pitanje:

O cemu bi mogli pricati danima ? O..fudbalu, zenama, satovima, kolima, poslu,?

O satovima ne znam da li bih imao šta da kažem da popunim jednu minutu...ovo ostalo može + hrana

Ja bih samo da iskazem svoje ogorcenje time sto se weeeeGIRL samobanovala.A taman sam joj pre napisao da ce ovaj forum ili bar jedan deo njega da uvene ako ona ode.Ovo vise nije isto mesto :dosadno:

da, da....nije stvarno isto mesto bez WEEEEEEEEEEEE GIRL :heart:...čekaćemo je nadamo se da će nam se pridružiti opet
..
ona je bila posebna i unosila je vedar duh i optimizam...mnogo će nam faliti ovde...ali sigurna sam da će doći kad završi svoje obaveze

:heart2: :heart2::heart2: :heart2::heart2: :heart2::heart2: :heart2::heart2: :heart2::heart2: :heart2:

Treba da zavrsi fax, trokirala je valjda, to joj je vaznije, vratice se.

Baš tako...vratiće se sigurno :ok:

Da možete izbrisati nešto iz pamćenja, šta bi to bilo?

Šta je žena bez muškarca?

Šta je muškarac bez žene?

Koji kućni posao radite sa najvećom mukom i patnjom?

Jel keš nosite u novčaniku (ko i svaki siroma čovek) ili onako na gomili, presavijeno....ili ste čovek od kartice?

Da nekim kobnim slučajem sudbine izađete sa forumašicom, kuda biste je izveli..odveli..?

Pitanje :

Koje internet stranice najcesce posecujete ?

Ovu zamlatu ovde,još par malo "stručnijih" foruma,youtube non stop nešto svira,blic i b92 za vesti,bet 365 za trošenje para, poresku upravu za posao,booking.com da smišljam tražim gde da bežim...

Jel keš nosite u novčaniku (ko i svaki siroma čovek) ili onako na gomili, presavijeno....ili ste čovek od kartice?

Da nekim kobnim slučajem sudbine izađete sa forumašicom, kuda biste je izveli..odveli..?

lozinka ovde
samica
samac
peglanje
kartice i debitne i kreditne i privatne i poslovne...divim se sam sebi kako pin-ove nikada ne izmešam..keša imam par novčanica u zadnjem džepu čisto za kafu i klopu i tako to
valjda nisu sve iste...neke direkt u motel a oko nekih bih se i pošteno potrudio...pre motela...sve po zasluzi

Poslednja izmena:

Izasli bi na kafu forumasica i ja. Brisanje iz pamenja ne znam. Zena bez muskarca i muskarac bez zene su zena i muskarac. Najveca muka, nema je. Kesa i kartice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back