Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nesto mi pade na pamet...
da li znate muskarca koji ne voli pivo, a voli da se brija?
dijagnoza, znam... ne zamerite :heart:

Tesko, ovi sto se ne vole pivo se ne brijua ovi sto se briju ne odbijaju nista.

Da li bi kupovali meso u mesari koja je blizu klanice?[Ima takvih,da se razumemo.]

Mozete li da jedete u sedam ujutru?

Profi kuvari sa tv ekrana sto zahtevaju eksploziju ukusa u ustima i stalno nesto novo sta kazu na obicnu klopu kuci kad odu,sta mislite?
Jedu li to ili spreme nesto za sebe?

Kako ste se kao mladi snalazili kad keva ode negde na par dana?

Verovatno bih kupovao.

Mogu i pre 7, navikao da jedem cim ustanem.

Moze to da dosadi pa verovatno jedu sve.

Koliko mlad treba da budem da odgovorim?

Kako se zastiti od migranata?Zanima me odgovor koji bi dali kevi,babi,devojci,drugarici.Toliko toga ima,informisani smo a zadnje je bilo onaj linc medju njima na zelenjaku.Bilo kad neko nas moze da bude slucajno povredjen.Srecom nije ali...shvatate.
............
Zasto je BG okicen kao Las Vegas kad mu vreme nije?

Kako se zastiti od migranata?Zanima me odgovor koji bi dali kevi,babi,devojci,drugarici.Toliko toga ima,informisani smo a zadnje je bilo onaj linc medju njima na zelenjaku.Bilo kad neko nas moze da bude slucajno povredjen.Srecom nije ali...shvatate.
............

Ma gde smeju,,al suzavac nije na odmet mada medju njima ima Ok,a i stoke..
i stoji,nocu izbegavati njihovu zonu.

............

Ne znam sta sve dozvoljava zakon ali bih zabranio ulazak u drzavu vojno sposobnim muskarcima...

Nemam pojma, mozda da izbagavaju vece grupe...

Ne znam, to zabaceno 250 km od mene :lol:

Imamo u zadnje vreme sve vise prica o nasilnicima javno.
Nivo nasilja u Srbiji je jeziv znalo se pre ovoga a sada su tu dokazi.

Zasto se muska deca ne vaspitavaju od malena i ne vode kod strucnjaka kad se vidi da su nasilni?
Eto vi niste klinci i sa izuzetkom seksualno opterecenih - kako to da niste postali nasilnici,jeste bili okruzeni zenskim svetom te naucili normalno ponasanje ili su vas vasi tako ucili?
Kako bi vase klince naucili da ne budu nasilni - od malena se uci,ceo zivot podseca - ali sta bi da razgovori ne pomazu,psiholog,psihoterapeut ili ?

Zasto se muska deca ne vaspitavaju od malena i ne vode kod strucnjaka kad se vidi da su nasilni?
Eto vi niste klinci i sa izuzetkom seksualno opterecenih - kako to da niste postali nasilnici,jeste bili okruzeni zenskim svetom te naucili normalno ponasanje ili su vas vasi tako ucili?
Kako bi vase klince naucili da ne budu nasilni - od malena se uci,ceo zivot podseca - ali sta bi da razgovori ne pomazu,psiholog,psihoterapeut ili ?
Poseti neku psihijatrijsku bolnicu, pa ćeš videti da se muškarci i žene ne razlikuju.Žene su samo bolje prikrivene i jednako seksualno opterećene.

pa to je prijesvega kucni odgoj ...
mi stara skola smo dzentlmeni :smeker:

Poseti neku psihijatrijsku bolnicu, pa ćeš videti da se muškarci i žene ne razlikuju.Žene su samo bolje prikrivene i jednako seksualno opterećene.

Ovo je godina borbe protiv nasilja jer imamo toliko prebijenih i psihicki maltretiranih zena.

Ostavi me demagogije - sporadicni slucajevi zenskog nasilja postoje ali koliko zena,devojaka,sestara,majki trpi i sta trpi ili je trpelo jer su sada mrtve ima u hronici skoro svakog dana.

Ovo je godina borbe protiv nasilja jer imamo toliko prebijenih i psihicki maltretiranih zena.

Ostavi me demagogije - sporadicni slucajevi zenskog nasilja postoje ali koliko zena,devojaka,sestara,majki trpi i sta trpi ili je trpelo jer su sada mrtve ima u hronici skoro svakog dana.

najbolje da se vi žene klonite muškaraca. previše su oni opasni za vas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back