Žene pitaju 2

hocu da i meni padaju pare s neba, da ceo dan blejim i ne radim nista, same da mi dolaze. ciganima posebno ne dajem, njima drzava daje socijalnu pomoc i ne placaju struju, ne placaju nista.plus uvek imaju nekoga u nemackoji ili negde van ko im salje od inostrane socijale.

Ја сам сама себи била смешна... Ово све личи на мене. Али прошло лето да зауставим саобраћај на раскрсници код железничке, знаш да је тамо увек гужва а камо ли у време одласка на посао, да спасем мачку која је отишла под кола... То да ми је неко причао не бих веровала.
Ко? Ја? :zarja:
Jojjj :zaljubljena:

Ja sam tako autistična, srećom pa je žmu skroz drugačiji, on sve oseti i svakom će pomoći.
A nije da ja neću, samo ne vidim.
Ne znam jesam li vam pričala, mi na prvom zajedničkom odmoru, otišli na zimovanje, ušli u apartman a na krevetu buket cveća (on zamolio vlasnicu da ga organizuje). Mi ušli a ja - ajd molim te, skloni ovo cveće neko je zaboravio, da mogu da se raspakujem, mislim da mu je tad postalo jasno da je trebalo da bude bar endoskop da bih ja uopšte registrovala takav gest :lol:

ja nisam bas toliko autisticna, ali nemam ni zelju, ni volju da se bavim nepoznatim ljudima na ulici. jednostavnije mi je da samo prodjem. ja ljude ne volim i smatram da su ljudi po prirodi losi, dok se ne dokaze suprotno i pomislim dal bi taj neko pomogao meni, mada ja pomoc ne bih trazila..msm, ja ne bih trazila ni cigaretu, bilo bi me blam da trazim.

sto se tice prosjacenja...neki ljudi ce raditi i 1 i 2 januara i 7 i 8...na praznike i dal ce svima biti placen rad na praznik ili nece (nekome cak ni to nije bitno, neko jednostavno zeli da bude za praznike kod kuce), i onda ti se pojavi neki smrdljivac koji ceo dan lelemoodi i trazi pare. pa sto ne radi, makar da cisti, ali lakse je sedeti i blejati po ceo dan, nego raditi.

Back