Žene pitaju 2

Ja sam tako autistična, srećom pa je žmu skroz drugačiji, on sve oseti i svakom će pomoći.
A nije da ja neću, samo ne vidim.
Ne znam jesam li vam pričala, mi na prvom zajedničkom odmoru, otišli na zimovanje, ušli u apartman a na krevetu buket cveća (on zamolio vlasnicu da ga organizuje). Mi ušli a ja - ajd molim te, skloni ovo cveće neko je zaboravio, da mogu da se raspakujem, mislim da mu je tad postalo jasno da je trebalo da bude bar endoskop da bih ja uopšte registrovala takav gest :lol:
Ја сам сама себи била смешна... Ово све личи на мене. Али прошло лето да зауставим саобраћај на раскрсници код железничке, знаш да је тамо увек гужва а камо ли у време одласка на посао, да спасем мачку која је отишла под кола... То да ми је неко причао не бих веровала.
Ко? Ја? :zarja:

Ja se uvijek nekako sjetim kasno sta treba da uradim,kad je tako neka iznenada situacija.
Cesto me npr. zaustave da pitaju za neku ulicu i onda ja nekako stureno objasnim,posle se pitam da li sam dobro objasnila.🙂

Meni je jednom neka zena trazila pare za kafu.🙂
I to ni pet,ni sest,kaze mi..daj mi,nesto tipa dvije marke za kafu.Ja joj rekoh,pa ne pijem ni ja kafu kad nemam para,a ona ce ti meni prekorno..ali ja moram.😂
Другарица и ја седеле у башти локала, на кафи. Долази жена која проси и тражи за пасуљ, да скува. Дамо јој 200 динара. Каже, треба ми још за суво месо. Хоћеш да ти ми скувамо? :lol:

То је класика да, као фол, траже за карту.
Znam,naravno.
Никада не дајем новац. Једна цигара може, ако имам довољно за себе.
Jednom sam se vracala iz pekare i nosim kifle u kesi,a zaustave me i traze pare za kiflu.
Ja izvadih kiflu iz kese,evo vam kifla,znas kako su me samo prezrivo pogledali i okrenuli se i otisli .
Tad sam shvatila da je malo onih koji su stvarno gladni.

Od nekih ocekujes da traze. Ali ja dam ako imam ljudima koji me ili ganu ili pomislim da im je stvarno frka.
Unaprijed se pomirim sa mogucnoscu da me neko vuce za nos.
Kod nas na jedno potezu,kojim svaki dan prolazim po vise puta,ima njih koliko hoces.
Cak i ako se sazalis i das nekom novac,onda ziv ne mozes ostati od ostalih,tako da je najpametnije ignorisati ih.
To je inace,organizovano prosjacenje.

Back