Žene pitaju 2

Имаш ону нову, претпостављам...зар то не раде кретени из Службе за запошљавање електронски?

ne rade vec dugo, ide preko socijalnog. ali ne znam kako to ide za one koji primaju socijalnu pomoc. nezaposleni isto moraju da placaju nesto ako imaju neka primanja koliko s esecam. za mene je bilo jendostavno zivim sama, nemam primanja, nista ne placam. :zcepanje:

kad sma poslednji put nosila na produzenje, nisu mi trebali nikakvi papiri, dao mi je samo neki papir da popunim i rekao mi lik - proveravacemo mi za primanja. :rotf: naravno sve i da su proveravali nista ne bi nasli. :zper:

kad sam bila tinejdzer i tamo u dvadesetim, sezona kupanja na Savi otvarala se za Prvi maj.
Plivala sam u Neretvi i Drini, jedino mi je Buna bila previse hladna.
Sad mi bas ne prijaju tako hladne vode, jesam se brcnula u nekim jezerima u Kanadi, ali mi se vise svidja Karipsko more sad

Ja sam se vakcinisao kod doktorke koja je bila skepticna sto se tice te vakcine.Ali svejedno sam se vakcinisao.Jos i stigla je kasno vakcina sto znaci da je mozda u sebi imala grip od te godine.I te godine bukvalno nisam imao ni prehladu.Sledece godine se nisam vakcinisao i pokupio sam svaki grip i svaku prehladu te sezone,gore nego ikada.Sta sada misliti o tome.

kad sam bila tinejdzer i tamo u dvadesetim, sezona kupanja na Savi otvarala se za Prvi maj.
Plivala sam u Neretvi i Drini, jedino mi je Buna bila previse hladna.
Sad mi bas ne prijaju tako hladne vode, jesam se brcnula u nekim jezerima u Kanadi, ali mi se vise svidja Karipsko more sad
posle Neretve i Drine mislim da ti ništa nije više hladno :) Nisam se kupala u njima, ali znam da su hladne

Back