tots1
Ističe se
- Poruka
- 2.023
bird again te uhvatila, ima crno na bijelo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bird again te uhvatila, ima crno na bijelo
nema, spinujebird again te uhvatila, ima crno na bijelo
Jok, to zavisi od horoskopaMuškarci generalno znaju gde se šta nalazi i u najvećem kršu (u očima žene), jer znaju gde su šta ostavili i uvek postoji logika zašto je nešto negde.
Žene imaju drugačiju predstavu šta znači organizovano.
Tako, slika u uvodnom postu po meni predstavlja realnost iz muške perspektive.
Meni je drugi red razbucana grana jelke, neprirodno.Prvo je red, naravno...U smislu da je onako, kako treba da bude... Svaki deo je tamo gde treba da bude...
Ако редовно мећеш ордер у хаос надвлада ордер ако га не мећеш довољно често завлада хаос.
A ha, naročito znate iz prve gde su vam ključevi od kola, dokumenti, kupaće gaće i vaser vaga.Muškarci generalno znaju gde se šta nalazi i u najvećem kršu (u očima žene), jer znaju gde su šta ostavili i uvek postoji logika zašto je nešto negde.
Žene imaju drugačiju predstavu šta znači organizovano.
Tako, slika u uvodnom postu po meni predstavlja realnost iz muške perspektive.
Znamo osim ako žena nije preuzela obavezu da o tome vodi računaA ha, naročito znate iz prve gde su vam ključevi od kola, dokumenti, kupaće gaće i vaser vaga.
Znam, ali to je jače od vas.Ne želimo partnerima da glumimo mame!
Odgovoriću tamoZnam, ali to je jače od vas.
Добро некад један некад више сви смо имали више васпитачица наставника наставница и професора.Zato ženama treba muškarac pored nje da joj pomaže, da je vodi, usmerava, disciplinuje...
ti si zena, ne razumesTo je ko kada nekom das da odradi neki posao, on ga odradi traljavo...bolje da nije.
Upravo. Žene ne mogu da shvate/prihvate šta muškarce interesuje.ti si zena, ne razumes![]()
eto nova tema, a za sport i oolitiku i pivo ispred orodavnice, imamo poseban deo mozgaUpravo. Žene ne mogu da shvate/prihvate šta muškarce interesuje.
Osim sporta i politike, za koje imamo odvojene forume, treba nam "pivo ispred zadruge"/ "mancave" gde ćemo da budemo ono što jesmo bez da nam neko zvoca zbog toga.
(dadoh sebi ideju za novu temu)