Zene Ovnovi?

• Začetnik teme Začetnik teme Lilith12
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi, treba mi mala pomoc :D Prvi put sam sa ovnicom u nekoj prici, i to duplom, pa su mi malo nepoznate, ali ova mi se svidja :D Bojim se da nesto ne sjebem, ja sam Blizanac/Vaga, brz, sve mi je jasno odmah, i sto se mene tice nema tu sta specijalno da se ceka :D ali po njoj vidim da je opreznija malo...stariji sam od nje 6-7 godina, pa vidim da malo tripuje i na to...al nije strasno

Uglavnom kontam Mars i Mesec da treba da se pogledaju, pa cu da napisem...pa ako iko ista vidi, napisite mi, fala :D

Njoj je Mars u Blizancima u drugoj kuci, 12-i stepen, Mesec u Vodoliji u 10-oj kuci, treci stepen.

Meni je Mars u Blizancima u 8-oj kuci, prvi stepen, Mesec u Lavu u 11-oj kuci, 23-i stepen.

I ne znam ako treba jos nesto od aspekata, napisacu =)

Valjda mislis na ovo :D

Composite Horoscope midpoint method

PLANETARY POSITIONS

Sun - Taurus 14°03'11 in house 11
Ascendant - Cancer 19°11'49
Moon - Scorpio 13°33'25 in house 5
Mercury - Taurus 21°30'34 in house 11
Venus - Taurus 21°37'09 in house 11
Mars - Gemini 7°11'28 in house 11
Jupiter - Leo 2°03'34 in house 1
Saturn - Scorpio 23°16'15 in house 5
Uranus - Sagittarius 16°18'42 in house 6
Neptune - Capricorn 3°00'27 in house 6
Pluto - Scorpio 3°10'45 in house 4
True Node - Taurus 18°28'56 in house 11

HOUSE POSITIONS (Placidus)

2nd House - Leo 19°13'27
3rd House - Virgo 15°56'29
Imum Coeli - Libra 13°16'51
5th House - Scorpio 11°26'49
6th House - Sagittarius 11°53'24
Descendant - Capricorn 19°11'49
8th House - Aquarius 19°13'27
9th House - Pisces 15°56'29
Medium Coeli - Aries 13°16'51
11th House - Taurus 11°26'49
12th House Gemini 11°53'24

Jel ovako :D gore je moj natal, njen dole..

Composite.gif

:lol: Nisam nestala, ne stižem da pogledam detaljnije, za to mi ipak treba malo više koncentracije :)

Okačio si kompozit a ne uporedni, ako uspeš okači i njega, na astro.com-u to je synastry chart i izgleda kao dve karte zajedno, jedna spolja a druga iznutra. Ja bih izradila ali nemam podatke.

Bilo bi poželjno ali ako ne uspeš nema veze, bitno je da imam natale.

Uh što ne volim kad me požuruju ... :evil:
Gde žuriš i šta je toliko hitno? Tumačenje horoskopa objektivno i nije :lol:

Ovaj odnos je OK u smislu da ste suštinski partneri kakvog onaj drugi traži a ima i dosta aspekata tipičnih za ljubavne veze. Ukratko, da ne idem u detalje pošto nije tema :D

Ima natal slican mom, Jupiter i Saturn u vagi na AC, Mesec u lavu, Mars u VIII sa razlikom da su kod mene Merkur, Sunce i Venera u VIII, kod njega u IX.

Finija je struktura, deveto vuce na filozofiju, religiju, diplomatiju. Osmo je strast, deveto spekulacija.

- - - - - - - - - -

'Ajd' obrazloži zašto.

Pa ću ja obrazložiti zašto sam rekla to što sam rekla :D

O tome na pp.

Ne zelim pisati na javnom servisu sta u karti nosi ravnotezu a sta razdor. To je za nas astrologe a ne za druge.

Kako lekari na pdf Zdravlje ne iznose svoj sistem rada, na Operativni Sistemi programeri isto cute, zasto bi mi pisali o svojim metodama? Na ssistem treba da ostane medju nama.

Ovaj, slobodno vi meni bacite na pm nesto ako nije za ovde :D Znaci ima malo i oprecnih misljenja, probacu da izvucem nesto =)

Ovaj odnos je OK u smislu da ste suštinski partneri kakvog onaj drugi traži a ima i dosta aspekata tipičnih za ljubavne veze. Ukratko, da ne idem u detalje pošto nije tema :D

Kako nije tema, idi slobodno u detalje malo :D

Back