L
Lilith12
Gost
Jesu li stvarno zene ovnovi opsednute moci i misticizmom i odredjene su prilicno mracne?
Lilith12:Jesu li stvarno zene ovnovi opsednute moci i misticizmom i odredjene su prilicno mracne?
Da ti nije mama ovan?To ne mora biti tacno,a uostalom zasto zena ne bi radila u kuci ono sto joj se radi?Ako je tako,onda one zele da bude tako...A meni je definitivno draza iskrenost i direktnost zena ovnova nego licemjerno prenamaganje zena vaga...
A niko ne bira kad ce se roditi,da li ce to biti u zenskom ili muskom znaku...
Pa inace su zrtve one koje sute,koje se ne zale,inace pate najvise oni koji se ne zale,ali ljudima moras sve pokazati da bi oni vidjeli i postavljaju se onako kako se pokazes...Mene svi npr.smatraju hladnom i bezosjecajnom,a to je samo zato jer ne placem za svaku sitnicu i ne radim to ni pred kim javno...mislim nema potrebe za tim,a koliko mi je u biti tesko,znam sama i ne trazim da drugi znaju,jednostavno mi nije potrebno..ne volim glumce i licemjere i radije cu patiti cijeli zivot nego biti ono sto nisam...i pridobivati na taj nacin muskarce...a moj podznak je bik![]()
Da,ovan - bik podznak...pa ne znam koliko je dobro...cesto sam pogresno shvacena,a prestala sam se truditi da objasnim,samo se maknem kad vidim da nema smisla objasnjavati...a puna sam neke kontradiktornosti...![]()
hehe.. lepo si rekla to za viseslojni karakter, nisam razmisljala u tom pravcu, ima tu logikeU, pa to jeste. A tek ja![]()
Ali vremenom shvatis da je tako i bolje , jer tio dale viseslojni karakter, koji se moze upotrebljavati kada ti koji delic treba. Nije dobro biti previse ovo ili ono. Podznak u Biku ti umiruje Znak poprilicno.
hehe.. lepo si rekla to za viseslojni karakter, nisam razmisljala u tom pravcu, ima tu logikea jel i bik bese zenski znak? ako jeste ja kao riba-bik bas umem da se prenemazem...
:-D
ajajaj ovo je sasvim netacno. Moze da bude, ali nikako nikako svaki ovan da pocinje sa ja. Oni su suvise brzi da bi imali vremena pricati o sebi, kad svode racune sa nekim onda izvuku to "ja" na papir, ali u realnosti jesi videla da neko sa suncem i marsom u ovnu prica o sebi -ne, taj radi -ima visak energije i gori je, ne u prici (izuzev da je merkur umesan)....i ja kao i svaki ovan skoro svaku recenicu pocinjem sa "JA" naravno...
100% se slazem sa svakom recenom... na zalost :-(To su osobe koje se ponasaju suprotno ulozi koju treba da igraju. Posebno u ljubavi i braku. Mislim na to sto zenski ovnovi prave kardinalnu gresku time sto pokusavaju da se pokazu vecim muskarcima od samih muskaraca u svojoj okolini. Pa preuzmu ogroman teret na svoja ledja. Prvo u maticnoj porodici ( ono sto bi trebalo da radi otac i braca preuzima ona), a ovi kada vide kako ona vuce sednu ko zene neke , opuste se i jos popiju po koje pivce, a ona ko magarac. Tako se posle ponasa i u porodici koju osnuje . Zato trazi muskarce koji su ili jaci od nje ili potpune malakonje koje ona mora da tegli citavog zivota, pa se tako ponasa i prema sinu itg.
ajajaj ovo je sasvim netacno. Moze da bude, ali nikako nikako svaki ovan da pocinje sa ja. Oni su suvise brzi da bi imali vremena pricati o sebi, kad svode racune sa nekim onda izvuku to "ja" na papir, ali u realnosti jesi videla da neko sa suncem i marsom u ovnu prica o sebi -ne, taj radi -ima visak energije i gori je, ne u prici (izuzev da je merkur umesan)
E sad postavi ove dve planete ili samo sunce, merkur bez kontakta u lava i mozemo vec pricati o "ja"
Ili sunce, mars u jarcu -taj radi samo za sebe ali isto ne cujes to "ja"
100% se slazem sa svakom recenom... na zalost :-(
p.s. ako hoces dacu ti na pp vaga-vagu -zena koja je JAKA koja je samo u prvom braku bila jaka ko' ovan